HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze
to 1979> pojem šedivka je dnes velmi zavádějící, já to mám z UK a mám k tomu záruku v rámci EU. pokud neprovedeš zásahy do přístroje, které odporují záruce, jako takové, měl by minimálně ten, kdo ti to prodal (prodejce v čr) držet záruku v čr dvouletou. já mám jednoletou protože v uk to tak mají a nechtělo se mi přikupovat dvou, nebo tří letou... šedivka by dnes měl být dovoz z mimo EU protože pokud tu bude němec, nebo slovák na dovolené a foun se jim porouchá, měl by ho autorizovaný servis dané značky obsloužit.
- lokalizace cz pro 614c není vytvořena a to že tam narvete jinou lokalizaci může být důvodem spomalení
- lokalizace cz pro 614c není vytvořena a to že tam narvete jinou lokalizaci může být důvodem spomalení
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

jde mi o to, že jsem z Brna a nechtělo by se mi jezdit do Prahy nebo Ostravy s reklamací a poštou se mi to posílat nechce už vůbec. My tu máme v Brně autocont, což je podle stránek HP.CZ oficiální zástupce servisní sítě. Nevím ale jeslti bych ho mohl dávat tam...
jo a ještě jedna věc mě napadla - Skype a možnost volání jako na normálním telefonu. TyTNII měl problém v tom, že zvuk šel z externího mikrofonu, jak je to tady?
údajně zrovna TyTN by měl mít češtinu přímo v ROM - tvrdil to kolega v práci, co ho má.
jo a ještě jedna věc mě napadla - Skype a možnost volání jako na normálním telefonu. TyTNII měl problém v tom, že zvuk šel z externího mikrofonu, jak je to tady?
údajně zrovna TyTN by měl mít češtinu přímo v ROM - tvrdil to kolega v práci, co ho má.
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
no to bude tím, že se u nás v čr ještě hp 614c neprodává, ale přeprodává ze zahraničí a dvouletá záruka je výmyslem našich zákonodárců a ve světě není obvyklá. až se tu začne hp 614c prodávat, tak by všichni seriózní prodejci měli mít dvouletou záruku.
někteří kabrňáci to obcházejí tím, že tu zboží prodávají jako použité a tudíž bez záruky
někteří kabrňáci to obcházejí tím, že tu zboží prodávají jako použité a tudíž bez záruky
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

v medicíně se tomu říká hypochondr...... a ať už je tvůj subjektivní pocit jakýkoliv, objektivně je rychlost s cz na rom stejná jako s jinýma lokalizacema na romHorst Fuchs wrote:....je to muj subjektivni pocit u kazdeho zarizeni ktere jsem kdy vlastnil a nebo mel moznost ho zkouset.
btw: kolik jsi jich měl v ruce?
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c