HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

to 1979> pojem šedivka je dnes velmi zavádějící, já to mám z UK a mám k tomu záruku v rámci EU. pokud neprovedeš zásahy do přístroje, které odporují záruce, jako takové, měl by minimálně ten, kdo ti to prodal (prodejce v čr) držet záruku v čr dvouletou. já mám jednoletou protože v uk to tak mají a nechtělo se mi přikupovat dvou, nebo tří letou... šedivka by dnes měl být dovoz z mimo EU protože pokud tu bude němec, nebo slovák na dovolené a foun se jim porouchá, měl by ho autorizovaný servis dané značky obsloužit.

- lokalizace cz pro 614c není vytvořena a to že tam narvete jinou lokalizaci může být důvodem spomalení
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

WM zpomaluje jakakoliv lokalizace a to i kdyz je urcena primo pro to konkretni zarizeni.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

jde mi o to, že jsem z Brna a nechtělo by se mi jezdit do Prahy nebo Ostravy s reklamací a poštou se mi to posílat nechce už vůbec. My tu máme v Brně autocont, což je podle stránek HP.CZ oficiální zástupce servisní sítě. Nevím ale jeslti bych ho mohl dávat tam...

jo a ještě jedna věc mě napadla - Skype a možnost volání jako na normálním telefonu. TyTNII měl problém v tom, že zvuk šel z externího mikrofonu, jak je to tady?

údajně zrovna TyTN by měl mít češtinu přímo v ROM - tvrdil to kolega v práci, co ho má.
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

to horst fuchs> pokud je cz lokalizace nativně součástí rom, tak ne
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Myslim ze i kdyz je CZ obsazena v ROM tak ENG ROM na stejnem zarizeni bude fungovat rychleji.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Horst Fuchs: Myslim ze i kdyz...
to není pravda, pokud bude CZ v ROM tak to bude naprosto stejné jako EN. Pokud bude v extROM, tak to bude pomalejší, stejné jako když se lokalizace dohraje
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

prosím vás...
mám tu dotaz ohledně další věci...jak to, že se modely který se už u nás prodávají nabízí jen s roční zárukou? není už u nás ze zákona dvouletá???
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

dvouletá záruka platí jen pro občany, 1 roční záruka je pro firmy
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

no to bude tím, že se u nás v čr ještě hp 614c neprodává, ale přeprodává ze zahraničí a dvouletá záruka je výmyslem našich zákonodárců a ve světě není obvyklá. až se tu začne hp 614c prodávat, tak by všichni seriózní prodejci měli mít dvouletou záruku.

někteří kabrňáci to obcházejí tím, že tu zboží prodávají jako použité a tudíž bez záruky
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

Horst Fuchs: Já nakonec nekoupil 614c ale Asus P750 a ten má CZ v ROM, žádný instalování, normálně komunikuje kompletně česky. A z žádnou prodlevou.....
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

to OSPEN a Suri: Ok vzdavam se :) je to muj subjektivni pocit u kazdeho zarizeni ktere jsem kdy vlastnil a nebo mel moznost ho zkouset.

Suri: Jak jsi spokojen s P750? Nevadi ti ten mensi displej? Kdyby tam davali klasicky 2,8 displej a 128RAM tak bych ho uz mel asi taky a na HP bych se vybodnul.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

já bych i oželel ten 2,8 palců ale těch 128 RAM ne...
takže jsem si právě objednal HP...no snad jsem neudělal špatně...
měl bych ho mít v pátek...doufejme...
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

podle informací HP by ti co už 614tku mají měli mít možnost zdarma lokalizace hned jak bude k dispozici asi podle výrobního čísla nebo nevím podle čeho...nebude potom problém s tím číslem? co když to bude zásilka třeba pro slovensko???
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

Horst Fuchs wrote:....je to muj subjektivni pocit u kazdeho zarizeni ktere jsem kdy vlastnil a nebo mel moznost ho zkouset.
v medicíně se tomu říká hypochondr...... a ať už je tvůj subjektivní pocit jakýkoliv, objektivně je rychlost s cz na rom stejná jako s jinýma lokalizacema na rom 8-)

btw: kolik jsi jich měl v ruce?
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Uz bych to nepitval, ale odhadem takovych 10 ruznych modelu od vsemoznych vyrobcu pujcenych, sam jsem mel asi 6 PDAcek.
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Ahoj
Máte někdo zkušenosti 614 a her na Pocket PC ? Něco už psal anawarr, ale chtěl bych slyšet ještě nějaké zkušenosti s herním výkonem :tlem:
a sluchátka :-D
dík je to pro mě důležité
dík ;-)
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Sorry, to není reakce na Suriho.
Suri wrote:Horst Fuchs: Já nakonec nekoupil 614c ale Asus P750 a ten má CZ v ROM, žádný instalování, normálně komunikuje kompletně česky. A z žádnou prodlevou.....
Ahoj, já stále váhám mezi oběma modely. Už jsi při provozu narazil na limity 64MB RAMky? Dík. R.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no já slyšel že když běželo iGo, tak se to regulerně sekalo a hlásilo memory error...
nevím co běželo ještě na pozadí, ale nechtěl bych u přístroje za 14000,- řešit jeslti mám nebo nemám zrovna něco puštěnýho, proto jsem ten ASUS zavrhl...
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Ale ty rozměry founu - to se mi líbí moc, jejda.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no ty jsou fajn, ale zase je to vykoupený jen 2,6 displejem, což by až zas tolik nevadilo, ale hlavně ta cena...
Locked

Return to “Hewlett-Packard”