HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze
Ike is back :-(
Nieeeeeeeeeeeeeeee, IkE Blaster sa vrátil
((( A vyzeralo to tak optimisticky, že dá konečne pokoj.... Chjo...
WIFI
Mám dotaz na majitele tohoto přístroje. Jak funguje WIFI? Co dosah, síla signálu atd.. Očekávám subjektivní názory nebo srovnání s jinými přístroji.
Omlouvám se, pokud se to tady už řesilo. Téma jsem docela důkladně prošel, ale nenarazil jsem na to. Děkuji!
Omlouvám se, pokud se to tady už řesilo. Téma jsem docela důkladně prošel, ale nenarazil jsem na to. Děkuji!
Re: WIFI
Absolutne bez problemov, mozem chodit (podobne ako s notebookom) po celom byte, signal mam vsade plny (4 palicky vo wireless manager). Na zabezpecenie pouzivam WPA2-PSK s AES sifrovanim. Subjektivne hodnotenie - jedine s cim mozem porovnavat je signal a fungovanie na mojom notebooku.
Necituj poslední příspěvek! lukasm
Necituj poslední příspěvek! lukasm
Horst Fuchs wrote:To same se stane pokud ho vymacknes cervenym tlacitkem. Pokud chces jenom vypnout zvoneni behem prichoziho hovoru (typicky nekdo ti vola chces vypnout voneni ale jeho nechat vyzvanet dal) tak zmackni tlacitko hlasitosti na boku.
To s hlasitostou ma nenapadlo, ale uspesne som na to pouzil tlacitko Mute umiestnene hore. Zo symbianu som bol zvyknuty, ze Ignore vypne zvonenie, no neodosle obsadzovaci ton.
Nemam moznost odskusat to na inom WM6 zariadeni, no to, ze je to bug SPBB bolo spominane bud vo fore xda-developer alebo SPB. Snazil som sa najst link a dat ho sem, no uz neviem ako som sa tam doklikal.Horst Fuchs wrote:No bug WM6 to rozhodne neni, pouzivam u X500 (s WM6) SPB backup 1.6.1 build 2774 a zadny z techto popisovanych problemu nemam.
Georg: Wifi funguje uplne bez problemov, ci uz doma v byte, alebo v praci. Stacilo raz siete nastavit (WPA-PSK, takze heslo a SSID) a pekne pri zapnuti wifi sa automaticky pripoji.
Horst Fuchs,zajmi: Ja zatial pouzivam Nokiu HS-56W. V BT zariadeniach som ju pekne vyhladal, a ako jediny profil ponuka prave len Hands Free. Pri telefonovani sa vsak zobrazuje na displeji ikonka headsetu, SPB Phone pri automatickom prepinani profilov sa prepne na Car. S echom nemam ziaden problem, pocujem uplne zretelne a bez rusenia. Akurat mi vadi to, ze mam nastavene zvonenia pre roznych volajucich - telefon zvoni spravnym zvonenim pre daneho volajuceho, no handsfree robi pre kazdeho rovnake ti-du-di-du
Este nejake nove zistenie - podrzanim tlacitka OK na lavom boku je mozne vypnut Smart Touch Wheel, na hornom riadku displeja sa potom zobrazi ikonka zamku s kolieskom...
zajmi: Jasne, sorry, zle som to napisal - mal som samozrejme na mysli, ze je to vada konkretneho typu.
Nove zistenie:
Po necelych 2 tyzdnoch sa mi zacala na spodnej hrane krytu baterky olupovat ta protismykova vrstva - mam to pekne osuchane az na cisty plast. A pritom iPaq nosim pekne v puzdre, nepohadzujem ho kade tade
Nove zistenie:
Po necelych 2 tyzdnoch sa mi zacala na spodnej hrane krytu baterky olupovat ta protismykova vrstva - mam to pekne osuchane az na cisty plast. A pritom iPaq nosim pekne v puzdre, nepohadzujem ho kade tade
to millenium
nešly mi googlemaps, ani VisualGPSce a Sygic Drive. A navíc mi to psalo GPS disabled. Ano, PDA jsem ještě neměl. Díky Omnimu jsem zjistil, že chyba není v HW, ale někde v nastavení softu.
Bylo to kombinací nastaveného vysokého BaudRate (115k), mojí netrpělivosti s dobou synchronizace (cca 80s), a prostředím mého domu.
nešly mi googlemaps, ani VisualGPSce a Sygic Drive. A navíc mi to psalo GPS disabled. Ano, PDA jsem ještě neměl. Díky Omnimu jsem zjistil, že chyba není v HW, ale někde v nastavení softu.
Bylo to kombinací nastaveného vysokého BaudRate (115k), mojí netrpělivosti s dobou synchronizace (cca 80s), a prostředím mého domu.