HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
mato
nováček
nováček

Ike is back :-(

Post by mato »

Nieeeeeeeeeeeeeeee, IkE Blaster sa vrátil :-(((( A vyzeralo to tak optimisticky, že dá konečne pokoj.... Chjo...
georg
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

WIFI

Post by georg »

Mám dotaz na majitele tohoto přístroje. Jak funguje WIFI? Co dosah, síla signálu atd.. Očekávám subjektivní názory nebo srovnání s jinými přístroji.

Omlouvám se, pokud se to tady už řesilo. Téma jsem docela důkladně prošel, ale nenarazil jsem na to. Děkuji!
maaten
nováček
nováček

Re: WIFI

Post by maaten »

Absolutne bez problemov, mozem chodit (podobne ako s notebookom) po celom byte, signal mam vsade plny (4 palicky vo wireless manager). Na zabezpecenie pouzivam WPA2-PSK s AES sifrovanim. Subjektivne hodnotenie - jedine s cim mozem porovnavat je signal a fungovanie na mojom notebooku.

Necituj poslední příspěvek! lukasm
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

Horst Fuchs wrote:To same se stane pokud ho vymacknes cervenym tlacitkem. Pokud chces jenom vypnout zvoneni behem prichoziho hovoru (typicky nekdo ti vola chces vypnout voneni ale jeho nechat vyzvanet dal) tak zmackni tlacitko hlasitosti na boku.

To s hlasitostou ma nenapadlo, ale uspesne som na to pouzil tlacitko Mute umiestnene hore. Zo symbianu som bol zvyknuty, ze Ignore vypne zvonenie, no neodosle obsadzovaci ton.
Horst Fuchs wrote:No bug WM6 to rozhodne neni, pouzivam u X500 (s WM6) SPB backup 1.6.1 build 2774 a zadny z techto popisovanych problemu nemam.
Nemam moznost odskusat to na inom WM6 zariadeni, no to, ze je to bug SPBB bolo spominane bud vo fore xda-developer alebo SPB. Snazil som sa najst link a dat ho sem, no uz neviem ako som sa tam doklikal.

Georg: Wifi funguje uplne bez problemov, ci uz doma v byte, alebo v praci. Stacilo raz siete nastavit (WPA-PSK, takze heslo a SSID) a pekne pri zapnuti wifi sa automaticky pripoji.

Horst Fuchs,zajmi: Ja zatial pouzivam Nokiu HS-56W. V BT zariadeniach som ju pekne vyhladal, a ako jediny profil ponuka prave len Hands Free. Pri telefonovani sa vsak zobrazuje na displeji ikonka headsetu, SPB Phone pri automatickom prepinani profilov sa prepne na Car. S echom nemam ziaden problem, pocujem uplne zretelne a bez rusenia. Akurat mi vadi to, ze mam nastavene zvonenia pre roznych volajucich - telefon zvoni spravnym zvonenim pre daneho volajuceho, no handsfree robi pre kazdeho rovnake ti-du-di-du :???:

Este nejake nove zistenie - podrzanim tlacitka OK na lavom boku je mozne vypnut Smart Touch Wheel, na hornom riadku displeja sa potom zobrazi ikonka zamku s kolieskom...
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Tak ted tedy nevim jestli ma smysl cekat. Asi bych do nej sel kdyby byl, ale po dotazu na kasu.cz mi prisla odpoved ze nejdrive za 14 dni. Rozhodne to neni normalni pristup k zakaznikum...
standa77
nováček
nováček

handsfree

Post by standa77 »

zajmi - bihuzel jsem nikde v Ipaqu nenasel moznost to nastavit. Zatim to vypada, ze zkusim zajet nekam kde maji parrota a pokud to s nim bude dobry, tak menim handsfree :-(

S-
jardasy
nováček
nováček

Post by jardasy »

nedaří se mi zapnout navigaci-v Asset Viewer vidím, že GPS is Disabled. Je mi to trapný, ale neumím ji zapnout. Poraďte pls.
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

hxg614- ten problém s echem má protistrana,když mluví tak má ozvěnu na každé slovo, popsal to i Standa77,ty slyšíš vše v pořádku. Počkáme na Horst Fuchs až to otestuje, jedná se o HF Nokia CK-7W, která dělá problémy.Ten tvůj typ je třeba ok.
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

Zdravim,
to mne taky zarazilo v souvislosti s mym problemem fungovani gps s igo. je to ok. zapni si google maps nebo jiny program pouzivajici gps a kdys se pak podivas do asseru bude gps enablovana.
jardasy
nováček
nováček

Post by jardasy »

díky-máš pravdu. Teď jen musím zjistit, co nastavit ve VisualGPSce a Sygic Drive, aby to navigovalo.
Asi budu mít problém v portech (zkoušel jsem Com6,8,ser10).
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Ja mám v jednom aute CK-15W a zatiaľ sa nikto na ozvenu nesťažoval. A polovička je už na echo dosť háklivá, nakoľko moja N73 robia echo pomerne často (ale iba bez pripojeného HF, proste klasické telfonovanie).
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

zajmi: Telefonujem dost vela, a protistrana sa mi na ozvenu nestazovala. A to som volal aj na rozne handsfree sady, ci uz nokiacke, alebo priamo od vyrobcov aut. Nemoze to byt vada konkretneho kusu?
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

O vadu konkrétního kusu se jednat nebude, ale asi typu- Nokia HF CK-7W. Asi to je nejnižší řada, Diamant požívá CK-15W a lidi se mu nestěžují. Horst Fuchs to zmiňoval výše, že je problém v podpoře BT profilů jak ze strany PDA, tak i HF.
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

zajmi: Jasne, sorry, zle som to napisal - mal som samozrejme na mysli, ze je to vada konkretneho typu.

Nove zistenie:
Po necelych 2 tyzdnoch sa mi zacala na spodnej hrane krytu baterky olupovat ta protismykova vrstva - mam to pekne osuchane az na cisty plast. A pritom iPaq nosim pekne v puzdre, nepohadzujem ho kade tade :oops:
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

To: Jardasy

Pokud GPS zrovna nepoužíváš,bude vždy vypnutá ! Nebo snad chceš aby byla neustále zapnutá a vyšťavyla ti baterku za 3 hodiny ?
Mimochodem,takhle je to u každého WM s GPS. Enabluje se jen pokud nějaká aplikace použije její .com port...
Marvin00
nováček
nováček

Post by Marvin00 »

Da se uz Hp Ipaq 614c koupit v ČR? A jak je to s tou GPS musi se za jeji provoz platit - za datovy přenos? Diky
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Handsfree - muzu jen potvrdit co tu bylo napsano - dnes jsem si s tim hral a proste echo jak prase :-( Trochu skutrecne pomuze snizit hlasitost, ale jen trochu...

S.
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Marvin00 -* za datovy prenos nic neplatis - teda pokud nepouzivas nejakou on-line aplikaci jako google maps.. Ja pouzivam tomtom a je to v pohode i kdyz esterni GPS modul byl o neco lepsi - zejmena v dobe startu. Celkove je to ale jako navigacenaprosto pouzitelne :-)

S.
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

To Marvin:

V CR a v dalsich asi 7 zemi zatim oficialne k prodeji neni kvuli problemum s Google.
jardasy
nováček
nováček

Post by jardasy »

to millenium
nešly mi googlemaps, ani VisualGPSce a Sygic Drive. A navíc mi to psalo GPS disabled. Ano, PDA jsem ještě neměl. Díky Omnimu jsem zjistil, že chyba není v HW, ale někde v nastavení softu.
Bylo to kombinací nastaveného vysokého BaudRate (115k), mojí netrpělivosti s dobou synchronizace (cca 80s), a prostředím mého domu.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”