HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

standa77- tento problém měl kolega s Eten x500, taky používal pevnou BT handsfree Nokia, zkoušel všechno možný a nakonec si musel koupit BT handsfree Parrot, se kterým je vše v pořádku. Vidím to černě, že by to vyřešil další firmware.
standa77
nováček
nováček

zajmi

Post by standa77 »

Tak to jsi me nepotesil :-( Ale kdyz bude nejhur, tak budu muset - hodne telefonuju v aute....

Kazdopadne diky moc za info.

S.
SlavoU
nováček
nováček
Zařízení: ASUS PadFone

Ovládanie podsvietenia

Post by SlavoU »

V adresári WINDOWS je súbor "BackLight2007.cpl" ak si z neho spravíte zástupcu je ho možné umiestniť na obrazovku DNES a nastavovať podsvietenie.
lubiko
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by lubiko »

Mate nekdo zkusenost s pouzivanim HP na Geocaching?? Prosel jsem cele tema (i to starsi) ale moc toho tu zatim neni, spise takove teorie, zajimalo by me opravdu prakticka zkusenost z terenu.Mam ted HTC Kaisera ktery ma chip Quallcom a na autonavigaci je supr, ale na geocaching je to nestesti, je to dano samozrejme tim, ze nejde vypnout staticka navigace.Pokud by mel nekdo moznost porovnat HTC vs HP na geocaching nebo proste na navigaci treba za chuze (ne v aute) bylo by to supr.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Diamant wrote:Rozmer displeja je približne 48 x 58 mm. Ideálne je ale kúpiť fóliu väčšiu a orezať si ju presne podľa potreby. Ja som si urobil najskôr papierovú maketu a až keď tá presne sedela, tak som jej rozmery preniesol na fóliu a vyrezal.
Díky moc. S tou ,,maketou" je to dobrý nápad. Zvlášť, když si někdo koupí dražší folii.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

48 x 58 - dost nestandardní rozměr
95% zařízení s 2,8" displejem má rozměr 44-45x57-58 mm
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

Tak zas mám nejaké nové skúsenosti:
- v prípade, že vám niekto volá, telefón zvoní a nechcete hovor zdvihnúť a zamačknete Ignore, telefón zvoniť prestane no zároveň odošle volajúcemu obsadzovací tón!
- pri obnove zálohy spravenej cez Spb Backup prestane fungovať reproduktor, pomôže až hard reset. Opätovné vrátenie zálohy znova znefunkční vydávanie zvukov, prstanú fungovať systémové zvuky, zvonenia a dokonca aj pri telefonovaní nie je nič počuť! Vraj je to bug WM6 a treba počať na novšiu verziu Spb Backup-u.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Uklepol som sa, má to byť samozrejme 44 x 58 mm.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Tak to pak jo, to už je standard :-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

tak mi prave nastvali s posouvanim, takze budu kupovat z ebaye toshibu portege g900, je to sice uplne neco jineho, ale vadit mi to fakt vubec nebude. takze se asi loucim s timhle topicem, uz ho nechci ani videt...
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

hxg614 wrote:Tak zas mám nejaké nové skúsenosti:
- v prípade, že vám niekto volá, telefón zvoní a nechcete hovor zdvihnúť a zamačknete Ignore, telefón zvoniť prestane no zároveň odošle volajúcemu obsadzovací tón!
To same se stane pokud ho vymacknes cervenym tlacitkem. Pokud chces jenom vypnout zvoneni behem prichoziho hovoru (typicky nekdo ti vola chces vypnout voneni ale jeho nechat vyzvanet dal) tak zmackni tlacitko hlasitosti na boku.
hxg614 wrote:- pri obnove zálohy spravenej cez Spb Backup prestane fungovať reproduktor, pomôže až hard reset. Opätovné vrátenie zálohy znova znefunkční vydávanie zvukov, prstanú fungovať systémové zvuky, zvonenia a dokonca aj pri telefonovaní nie je nič počuť! Vraj je to bug WM6 a treba počať na novšiu verziu Spb Backup-u.
No bug WM6 to rozhodne neni, pouzivam u X500 (s WM6) SPB backup 1.6.1 build 2774 a zadny z techto popisovanych problemu nemam.
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Re: zajmi

Post by Horst Fuchs »

standa77 wrote:Tak to jsi me nepotesil :-( Ale kdyz bude nejhur, tak budu muset - hodne telefonuju v aute....Kazdopadne diky moc za info. S.
Je to zpusobene tim ze vetsina PDA podporuje pouze profil Headset kdezto BT handsfree Nokia pouzivaji pouze profil Handsfree. Parrot prave umi oba dva profily (a stejne tak i vetsina mobilu). Proc i win mobile nepodporuje profil handsfree je mi zahadou.
V aute to resim u nokia CK-7W tak ze se pokusim nastavit co nejmensi hlasitost u kazdeho hovoru, echo je pak mnohem nizsi. Kdyz vim ze ten den budu vic telefonovat tak si vezmu do auta BT sluchatko.....
standa77
nováček
nováček

Re: zajmi

Post by standa77 »

Diky moc za informace - tu hlasitost snizujes na telefonu nebo na handsfree?

Taky mam Nokia 7W - jen me napada proc si i nechat a nevymenit za Parrot - ma nejake vyhody?

Diky

S.

//nemusíš citovat poslední příspěvek, tslany
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Já počkám do konce března a jestli i potom nebude nic jdu do HP IPAQ 210 :wink: sice něco trochu jinýho, bez gsm :cry: ale aspoň je v prodeji.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Dle mých ,,malinkatých" informací....

...jedna dodávka se skutečně zpozdila - tudíž toto zboží nemají ani některé ,,mezisklady". Měla by přijít do 26.3.2008. No a jak jsem již psal, další dodávka (korektní) by měla přijít začátkem dubna.

Jsem zvědav, jak to dopadne :???:

BTW: IkE Blaster myslel jsem, že když máš známé v HP (jak jsi psal) budeš jeden z prvních v ČR, kteří budou mít tento strojek...
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

4.4. by tu měla bej další
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

Hors Fuchs, Standa77- ted jsem pročítal manual Ipaq614 a ve specifikaci pro BT profily jsou jak Hands Free Profile(HFP) tak i Headset Support Profile (HSP). Nejsem velký znalec WM, ale není tam možnost nastavit ručně profil pro určité zařizení nebo to je automatický? Taky mam zájem o tento přístroj a v autě mam taky HF Nokia 7w :-(
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

To nezni spatne,ale musel bych to omrknout fyzicky. Mel bych mit 614c do konce tohoto tydne od kamose z HP tak pak hned vyzkousim.
U ETena X500 mam profil pouze headset, predpokladam ze pokud jsou u HP oba dva profily tak bude mozne zvolit ktery chci u HP a CK7W pouzit.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

MqX: taky jsem si myslel, ale opet neni problem v CR, ale u dovozce do CR, coz je asi nemecka pobocka HP. navic pro me je toshiba g900 mnohem zajimavejsi, moznost ziskat ho jsem objevil az ted :)
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Ike: Boze ja z tebe umru... Ne promin, ale musis uznat....tohleto...no nerikal jsem to? :tlem: Tak kdo mel nakonec pravdu? :-D

Jenom varuju, ze 200g je 200g a spousta lidi nakonec prechazi od Kaisera kvuli tomu, ze to proste je hodne (a to ma "jen" 190)...

MgX: Presne tak, to bylo porad machrovaniho... Ale tak ja vim, ze to zacalo u Touch Cruise a kde to skonci si netroufam odhadnout.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”