HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze
Ovládanie podsvietenia
V adresári WINDOWS je súbor "BackLight2007.cpl" ak si z neho spravíte zástupcu je ho možné umiestniť na obrazovku DNES a nastavovať podsvietenie.
Mate nekdo zkusenost s pouzivanim HP na Geocaching?? Prosel jsem cele tema (i to starsi) ale moc toho tu zatim neni, spise takove teorie, zajimalo by me opravdu prakticka zkusenost z terenu.Mam ted HTC Kaisera ktery ma chip Quallcom a na autonavigaci je supr, ale na geocaching je to nestesti, je to dano samozrejme tim, ze nejde vypnout staticka navigace.Pokud by mel nekdo moznost porovnat HTC vs HP na geocaching nebo proste na navigaci treba za chuze (ne v aute) bylo by to supr.
Díky moc. S tou ,,maketou" je to dobrý nápad. Zvlášť, když si někdo koupí dražší folii.Diamant wrote:Rozmer displeja je približne 48 x 58 mm. Ideálne je ale kúpiť fóliu väčšiu a orezať si ju presne podľa potreby. Ja som si urobil najskôr papierovú maketu a až keď tá presne sedela, tak som jej rozmery preniesol na fóliu a vyrezal.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Tak zas mám nejaké nové skúsenosti:
- v prípade, že vám niekto volá, telefón zvoní a nechcete hovor zdvihnúť a zamačknete Ignore, telefón zvoniť prestane no zároveň odošle volajúcemu obsadzovací tón!
- pri obnove zálohy spravenej cez Spb Backup prestane fungovať reproduktor, pomôže až hard reset. Opätovné vrátenie zálohy znova znefunkční vydávanie zvukov, prstanú fungovať systémové zvuky, zvonenia a dokonca aj pri telefonovaní nie je nič počuť! Vraj je to bug WM6 a treba počať na novšiu verziu Spb Backup-u.
- v prípade, že vám niekto volá, telefón zvoní a nechcete hovor zdvihnúť a zamačknete Ignore, telefón zvoniť prestane no zároveň odošle volajúcemu obsadzovací tón!
- pri obnove zálohy spravenej cez Spb Backup prestane fungovať reproduktor, pomôže až hard reset. Opätovné vrátenie zálohy znova znefunkční vydávanie zvukov, prstanú fungovať systémové zvuky, zvonenia a dokonca aj pri telefonovaní nie je nič počuť! Vraj je to bug WM6 a treba počať na novšiu verziu Spb Backup-u.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

To same se stane pokud ho vymacknes cervenym tlacitkem. Pokud chces jenom vypnout zvoneni behem prichoziho hovoru (typicky nekdo ti vola chces vypnout voneni ale jeho nechat vyzvanet dal) tak zmackni tlacitko hlasitosti na boku.hxg614 wrote:Tak zas mám nejaké nové skúsenosti:
No bug WM6 to rozhodne neni, pouzivam u X500 (s WM6) SPB backup 1.6.1 build 2774 a zadny z techto popisovanych problemu nemam.hxg614 wrote:- pri obnove zálohy spravenej cez Spb Backup prestane fungovať reproduktor, pomôže až hard reset. Opätovné vrátenie zálohy znova znefunkční vydávanie zvukov, prstanú fungovať systémové zvuky, zvonenia a dokonca aj pri telefonovaní nie je nič počuť! Vraj je to bug WM6 a treba počať na novšiu verziu Spb Backup-u.
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

Re: zajmi
Je to zpusobene tim ze vetsina PDA podporuje pouze profil Headset kdezto BT handsfree Nokia pouzivaji pouze profil Handsfree. Parrot prave umi oba dva profily (a stejne tak i vetsina mobilu). Proc i win mobile nepodporuje profil handsfree je mi zahadou.standa77 wrote:Tak to jsi me nepotesilAle kdyz bude nejhur, tak budu muset - hodne telefonuju v aute....Kazdopadne diky moc za info. S.
V aute to resim u nokia CK-7W tak ze se pokusim nastavit co nejmensi hlasitost u kazdeho hovoru, echo je pak mnohem nizsi. Kdyz vim ze ten den budu vic telefonovat tak si vezmu do auta BT sluchatko.....
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c
Dle mých ,,malinkatých" informací....
...jedna dodávka se skutečně zpozdila - tudíž toto zboží nemají ani některé ,,mezisklady". Měla by přijít do 26.3.2008. No a jak jsem již psal, další dodávka (korektní) by měla přijít začátkem dubna.
Jsem zvědav, jak to dopadne
BTW: IkE Blaster myslel jsem, že když máš známé v HP (jak jsi psal) budeš jeden z prvních v ČR, kteří budou mít tento strojek...
...jedna dodávka se skutečně zpozdila - tudíž toto zboží nemají ani některé ,,mezisklady". Měla by přijít do 26.3.2008. No a jak jsem již psal, další dodávka (korektní) by měla přijít začátkem dubna.
Jsem zvědav, jak to dopadne
BTW: IkE Blaster myslel jsem, že když máš známé v HP (jak jsi psal) budeš jeden z prvních v ČR, kteří budou mít tento strojek...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Hors Fuchs, Standa77- ted jsem pročítal manual Ipaq614 a ve specifikaci pro BT profily jsou jak Hands Free Profile(HFP) tak i Headset Support Profile (HSP). Nejsem velký znalec WM, ale není tam možnost nastavit ručně profil pro určité zařizení nebo to je automatický? Taky mam zájem o tento přístroj a v autě mam taky HF Nokia 7w 
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ike: Boze ja z tebe umru... Ne promin, ale musis uznat....tohleto...no nerikal jsem to?
Tak kdo mel nakonec pravdu? 
Jenom varuju, ze 200g je 200g a spousta lidi nakonec prechazi od Kaisera kvuli tomu, ze to proste je hodne (a to ma "jen" 190)...
MgX: Presne tak, to bylo porad machrovaniho... Ale tak ja vim, ze to zacalo u Touch Cruise a kde to skonci si netroufam odhadnout.
Jenom varuju, ze 200g je 200g a spousta lidi nakonec prechazi od Kaisera kvuli tomu, ze to proste je hodne (a to ma "jen" 190)...
MgX: Presne tak, to bylo porad machrovaniho... Ale tak ja vim, ze to zacalo u Touch Cruise a kde to skonci si netroufam odhadnout.