Audio přehrávač
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Audio přehrávač
Toto tema tu bylo uz pred dvema roky, v sekci pro wm2003. Rad bych ho obnovil, protoze nyni docela tapu.
Potrebuju nejaky dobry mp3 prehravac s kvalitnim vystupem (+ekvalizer), peknym vzhledem a dobrou pracovni odezvou.
Mam jednu podminku v razeni, ale vetsina asi umi:
Interpret - Album - ## Song
## je cislo, podle toho to taky ma byt serazene, interpret podle nazvu a album podle roku (tam staci dat rok pred nazev alba)
Tady jsou kandidati, nemuzu se rozhodnout, tak plz nejake tipy a hodnoceni, pripadne vas nejoblibenejsi prehravac audio
1) Pocket Player - splnuje snad vse, jediny problem je tusim v tom razeni, neumi presny system co chci
2) Mort player - zadna zkusenost
3) Lumen - viz xda-dev, vypada hodne nadejne, ale take jsem nezkousel
4) HTC Audio Manager - hodne orezany prehravac, ale prehledny
Potrebuju nejaky dobry mp3 prehravac s kvalitnim vystupem (+ekvalizer), peknym vzhledem a dobrou pracovni odezvou.
Mam jednu podminku v razeni, ale vetsina asi umi:
Interpret - Album - ## Song
## je cislo, podle toho to taky ma byt serazene, interpret podle nazvu a album podle roku (tam staci dat rok pred nazev alba)
Tady jsou kandidati, nemuzu se rozhodnout, tak plz nejake tipy a hodnoceni, pripadne vas nejoblibenejsi prehravac audio
1) Pocket Player - splnuje snad vse, jediny problem je tusim v tom razeni, neumi presny system co chci
2) Mort player - zadna zkusenost
3) Lumen - viz xda-dev, vypada hodne nadejne, ale take jsem nezkousel
4) HTC Audio Manager - hodne orezany prehravac, ale prehledny
-
Tomula
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Zkoušel jsi ten nový CorePlayer? To řazení písniček jsem moc nezkoumal, ale líbí se mi u něj, že má několik těch zobrazení, takže můžeš rychle přepnout z informací o skladbě (Název, Umělec, Album), nebo si nechat stále zobrazený playlist, atd. Já používám CorePlayer na přehrávání všeho a žádný jiný přehrávač už nepotřebuju 
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
taky jsem na nej koukal a vypada zajimave. pak budu muset protestovat vsechny zde uvedene, zkusenosti mam jen se starsim pocket playerem a s htc audio managerem jen letmo.
do mortplayeru jsou zajimave skiny a asi i today plugin (externi aplikace, da se najit na googlu). jak je na tom s razenim songu?
do mortplayeru jsou zajimave skiny a asi i today plugin (externi aplikace, da se najit na googlu). jak je na tom s razenim songu?