Audio přehrávač

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Audio přehrávač

Post by IkE Blaster »

Toto tema tu bylo uz pred dvema roky, v sekci pro wm2003. Rad bych ho obnovil, protoze nyni docela tapu.

Potrebuju nejaky dobry mp3 prehravac s kvalitnim vystupem (+ekvalizer), peknym vzhledem a dobrou pracovni odezvou.

Mam jednu podminku v razeni, ale vetsina asi umi:
Interpret - Album - ## Song
## je cislo, podle toho to taky ma byt serazene, interpret podle nazvu a album podle roku (tam staci dat rok pred nazev alba)

Tady jsou kandidati, nemuzu se rozhodnout, tak plz nejake tipy a hodnoceni, pripadne vas nejoblibenejsi prehravac audio

1) Pocket Player - splnuje snad vse, jediny problem je tusim v tom razeni, neumi presny system co chci

2) Mort player - zadna zkusenost

3) Lumen - viz xda-dev, vypada hodne nadejne, ale take jsem nezkousel

4) HTC Audio Manager - hodne orezany prehravac, ale prehledny
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Zkoušel jsi ten nový CorePlayer? To řazení písniček jsem moc nezkoumal, ale líbí se mi u něj, že má několik těch zobrazení, takže můžeš rychle přepnout z informací o skladbě (Název, Umělec, Album), nebo si nechat stále zobrazený playlist, atd. Já používám CorePlayer na přehrávání všeho a žádný jiný přehrávač už nepotřebuju ;-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

to je spis na to video, to neni uplne moje predstava. ted jsem koukal jeste (tusim) na Pocket Music, ten vypada vcelku taky solidne, ale neni to uplne moje predstava
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Neřekl bych že je "spíš" na video :wink:, dle mého je lepší mít jeden dobrý universalní přehrávač než tři samostátné. :)
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

ja na hudbu pouzivam pocket player, pisnicky pridam tim stylem, ze dam open folder a jsou po sobe podle alb, akorat mi prijde ze ekvalizer v tomto pripade zvuk akorat kazi takze ho mam vypnuty

kazdopadne je to vyborny a prehledny prehravac se spoustou nastaveni
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

TCPMP 0.81, jednoznačně v současný době nej kombo přehrávač, zvládá obrázky, písničky, videa a titulky (možná ještě něco...)
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Můj favorit Vito Audio Player.Ahoj Olda :wink:
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc

Post by TheMelin »

Doporučuji Mort Player, plno zajímavých a využitelných funkcí a hlavně je free. Poslední Beta umí i ovládání gesty prstu po display.
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Tak změna dal jsem na doporučení a vyhrál mortplayer.Prostě paráda.Ahoj Olda :wink:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

taky jsem na nej koukal a vypada zajimave. pak budu muset protestovat vsechny zde uvedene, zkusenosti mam jen se starsim pocket playerem a s htc audio managerem jen letmo.

do mortplayeru jsou zajimave skiny a asi i today plugin (externi aplikace, da se najit na googlu). jak je na tom s razenim songu?
permar
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS 5

Post by permar »

Já mohu třeba doporučit CorePlayer 1.2.1 ten mě dost překvapil,co se týče přehrávání muziky-dost dobrý! Pocket Music taky není špatný,ale není free,takže asi MortPlayer-zkoušel jsem ,můžu doporučit.
Post Reply

Return to “Aplikace”