Radek Hulán wrote:Přesně, displej s velikostí bodu 0.1mm je totiž to, co každý potřebuje. Pod 3" samozřejmě VGA nemá smysl, je to jen lákadlo na lamy, které nechápou, že písmo o reálné velikosti 3mm opravdu NENÍ čitelné...
V jedné diskuzi jsi byl nadšen, a psal jsi o výměně Kaisera za Xperii, hned jak bude dostupná. Neřadíš se v tom případě taky mezi lamy? Tedy vzhledem k rozlišení displeje a jeho velikosti u Xperie?

Doufám, že mi aspoň jednou něco vyvrátíš a nebudeš jen ignorovat, díky.
IkE Blaster wrote:sry, ale tobe prijde na 2.6'' display QVGA malo? pripadaji ti pixely jako kostky z lega? jestli ano, tak bud jsi mel sptane zarizeni, nebo mas zrak lepsi nez kocka :D ano, VGA vypada lepe, ale je opravdu rozumne pouzitelne? podle me je minimumj pro VGA tak 3.5'', spis 4''
Určitě pro funkční užití je třeba aspoň těch 3-3.5''. Neříkám, že na 2.6'' je třeba VGA, ale i v tomto poměru QVGA 2.6 - VGA 3.5 je ten druhý LCD jemnější. Takhle to myslím.
P.S. A všem drsňákům a jiným managerům, kteří mají pda na "byznys" a práci - já mám pda z větší části pro zábavu (hudba, filmy, programování, nternet, čtení, kreslení, atd...) a netajím se tím, nemám potřebu si na něco hrát a zvyšovat si ego hitech cihličkou.
No, vy "pracující", nechci vás zdržovat, běžte si zkontrolovat na QVGA 2.8 nějaký graf prosperity vaší firmy pro dnešní poradu, naplánujte příští schůzku a zkontrolujte vývoj akcií na internetu (za mohutného skrolování)...