HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

JJ už mne to taky prudí, mám je objednané do shopu na prodej a jeden kousek na recenzi. Vždy řeknou nějakej termín, já to upravím v shopu a za tejden to je zase jinak :-(
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Ale notak, prece mi nechcete tvrdit, ze ste fakt nekdo veril tomu, ze ho nekdy vazne zacnou prodavat? Ale nebudte smutny. Myslim, ze vzhledem k tomu, ze se jedna o (az na vyjimky) neexistujici telefon, tak 320 prispevku v diskuzi v porovnani se 405 u Touch Cruise je docela solidni vykon no ne ;-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

hele a nemyslis, ze neexistujici veci opravdu neexistuje? vzdyt se v anglii da docela sehnat, jinde docela taky v pohode (polsko, madarsko...), dokonce i na slovensku uz bezne dostupny... existuje, jenom mu neco brani v pristupu do CR. hele takze si to rypani odpust, my cekame na jedno z nejzajimavejsich zarizeni Q1 2008 ;)
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Takže moja recenzia aj s fotkami je konečne hotová. Tak sa pozrite na http://www.railweb.sk/Foto/ipaq614.html

Kľudne sa ďalej pýtajte, rád odpoviem.

Inak v slovenských veľkoobchodoch sa už objavilo viac kusov iPaq-ov 614c, tak si myslím, že sa už začne predávať všade. Ako zaujímavosť však uvádzam, že sa objavila už aj verzia 614 bez "c", teda bez fotoaparátu.
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Za recenzi diky, dotazy urcite budou :-)

Muzes pro nas sledovat ceny na SK shopech a hazet sem odkazy kde a za kolik? Jestli to takhle pujde v CR dal, tak si ho radeji objednam ze slovenska. Presto ze cena bude vyssi nez avizovana va CR, tak se to asi vyplati nez se treba v CR nikdy nedockat...
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Uz som takmer 100% rozhodnuty ist do tohto modelu iPAQu, ale zaujima ma jedna dost podstatna vec: Nedochodza u 614c k oneskorenemu vyzvananiu alebo k oneskoreniu prijatia hovoru?
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Myslim ze k tomuto zpozdovani dochazi u kazdeho PDA, mam Etena X500 a zvoneni u me zacina o cca 2 sec.pozdeji nez u klasickeho mobilu a pri zvednuti mam cca 1 sec prodlevu. Myslim ze je to v norme a kdyz clovek pouziva PDA delsi dobu tak uz mu to nijak divne neprijde.

Ale primlouvam se zda by mohl Diamant toto odzkouset.
Matko607
nováček
nováček

Post by Matko607 »

kde sa da na slovensku kupit???
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Vo veľkoobchodoch ako Asbis a EDsystem. Ale skús napríklad www.datacomp.sk, oni berú z tých veľkoskladov.
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

Diamant: Pls, neni u iPAQu oneskorena doba prijatia hovoru alebo oneskorene vyzvananie?
zmatus
nováček
nováček

Post by zmatus »

spree wrote:Diamant: Pls, neni u iPAQu oneskorena doba prijatia hovoru alebo oneskorene vyzvananie?
Oneskorene vyzvananie neviem, ale prijatie hovoru je asi 1 sekundu.
brendon_PK
nováček
nováček

Post by brendon_PK »

Tak ten fotak tam ani nemuseli davat. Fotky vyzeraju hrozne :(
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

Díky za recenzi, pomohla v rozhodování, jdu do P750 :-)
Zejména ta výdrž baterie, ale je i menší, s CZ WM, v balení držák, prostě komlet. Pokud k 614c dokoupíš držák a nabíječku do auta, tak je cena skoro stejná. P750 za 11.660 bez DPH už to docela jde.
Dále má paměťové karty z boku a nemusí se vypínat a rozebírat.

Co jsem si psal s jedním kdo ho má, tak naprostá bomba. Trochu jsem váhal kvůli foťáku, ale 614c je také tragédie. Na momentky z hospody to stačí a na pořádné focení vezmu něco pořádného.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

velice dekuji, velmi zajimave cteni. jenom se ted musim rozhodnout, jestli poridit lokalizaci, nebo ne (IW). taky jsem dost v rozpacich ze zamykani klavesnice, pak budu muset vychytat. fotoaparat je jeste v unosne mire, cekal jsem to (podle recenzi) horsi.

muzes popsat jeste vsechny tlacitka na bocich? popsal si jen fotoaparat a jog-dial.

dobra zprava pro Cechy: volal mi osobne vedouci marketingu z hp cr (njn taky znamej :lol: ), ze konecne jim dorazila cast druhe varky do cr, pry to meli objednane uz 3 mesice od dodavatele pro cr, oni nesli, tak je stahli z webu. nyni jsou zpatky na webu. pry predpokladaji, ze do konce mesice brezna by meli byt ve vsech obchodech :wink: tak snad
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

Suri: Aj ja trochu rozmyslam nad P750. Nevadi Ti mensi displej a 64MB RAM?
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

Na jiném foru psal, že se na menší display dá zvyknout a jinak oči mám zatím dobré, takže jediné v čem by vadil je ovládání prsty, ale pevně věřím, že to nebude tak strašné.

Ram mi nevadí.... I on tam píše, že zatím neměl problém. To mi víc vadí to vyměňování karet u 614c... Určitě budu mít min. 2, z toho jednu s MP3, ale spíš i víc, pač si asi koupím tu verzi s iGO a to je další karta. Takže u P750 úplná pohoda.

Už je objednaný, bohužel přes MTZ, tak to asi nebude do druhého dne :-)

PS: Jianak škoda, že tu nemá ASUS své vlákno, abychom tu nepsali do HPčka :-(
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

Suri: P750 ma stale dost vysoku cenu :-(
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

11.660,- bez DPH => 13.875,- Kč s DPH.
Dobře je to asi o 2 tis. víc než 614c, která není a u které dáš cca 1 tis. za držák a nabíječku, to fakt netuším....

Takže litr navíc... to fakt neřeším. Kord když z mého pohledu jde o lepší zařízení :-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

cca 3500 a drzak o auta nepotrebuji, zato 128mb ram vyuziji (lepsi pocit minimalne). je pravda, ze se musi koupit pouzdro a folie, ale to je tak 1k. porad o 2500 levnejsi, pritom vykonnostne bohate postacujici (nj asus je vykonnejsi - kde to vyuzijes? kompilujes? delas 3d?)

konec OT, tady se ceka na 614c, tak nepremlouvej rozhodnute ;)
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

IkE Blaster: Preco si sa rozhodol ist do tohto iPAQu a nesiel si napriklad do HTC Cruise? Dost by mi to mozno pomohlo. Vaham... Dik :wink:
Locked

Return to “Hewlett-Packard”