HP iPAQ 614 Business Navigator
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
hele a nemyslis, ze neexistujici veci opravdu neexistuje? vzdyt se v anglii da docela sehnat, jinde docela taky v pohode (polsko, madarsko...), dokonce i na slovensku uz bezne dostupny... existuje, jenom mu neco brani v pristupu do CR. hele takze si to rypani odpust, my cekame na jedno z nejzajimavejsich zarizeni Q1 2008 ;)
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Takže moja recenzia aj s fotkami je konečne hotová. Tak sa pozrite na http://www.railweb.sk/Foto/ipaq614.html
Kľudne sa ďalej pýtajte, rád odpoviem.
Inak v slovenských veľkoobchodoch sa už objavilo viac kusov iPaq-ov 614c, tak si myslím, že sa už začne predávať všade. Ako zaujímavosť však uvádzam, že sa objavila už aj verzia 614 bez "c", teda bez fotoaparátu.
Kľudne sa ďalej pýtajte, rád odpoviem.
Inak v slovenských veľkoobchodoch sa už objavilo viac kusov iPaq-ov 614c, tak si myslím, že sa už začne predávať všade. Ako zaujímavosť však uvádzam, že sa objavila už aj verzia 614 bez "c", teda bez fotoaparátu.
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

-
Horst Fuchs
- přispěvatel

Myslim ze k tomuto zpozdovani dochazi u kazdeho PDA, mam Etena X500 a zvoneni u me zacina o cca 2 sec.pozdeji nez u klasickeho mobilu a pri zvednuti mam cca 1 sec prodlevu. Myslim ze je to v norme a kdyz clovek pouziva PDA delsi dobu tak uz mu to nijak divne neprijde.
Ale primlouvam se zda by mohl Diamant toto odzkouset.
Ale primlouvam se zda by mohl Diamant toto odzkouset.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Vo veľkoobchodoch ako Asbis a EDsystem. Ale skús napríklad www.datacomp.sk, oni berú z tých veľkoskladov.
-
brendon_PK
- nováček

Díky za recenzi, pomohla v rozhodování, jdu do P750 
Zejména ta výdrž baterie, ale je i menší, s CZ WM, v balení držák, prostě komlet. Pokud k 614c dokoupíš držák a nabíječku do auta, tak je cena skoro stejná. P750 za 11.660 bez DPH už to docela jde.
Dále má paměťové karty z boku a nemusí se vypínat a rozebírat.
Co jsem si psal s jedním kdo ho má, tak naprostá bomba. Trochu jsem váhal kvůli foťáku, ale 614c je také tragédie. Na momentky z hospody to stačí a na pořádné focení vezmu něco pořádného.
Zejména ta výdrž baterie, ale je i menší, s CZ WM, v balení držák, prostě komlet. Pokud k 614c dokoupíš držák a nabíječku do auta, tak je cena skoro stejná. P750 za 11.660 bez DPH už to docela jde.
Dále má paměťové karty z boku a nemusí se vypínat a rozebírat.
Co jsem si psal s jedním kdo ho má, tak naprostá bomba. Trochu jsem váhal kvůli foťáku, ale 614c je také tragédie. Na momentky z hospody to stačí a na pořádné focení vezmu něco pořádného.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
velice dekuji, velmi zajimave cteni. jenom se ted musim rozhodnout, jestli poridit lokalizaci, nebo ne (IW). taky jsem dost v rozpacich ze zamykani klavesnice, pak budu muset vychytat. fotoaparat je jeste v unosne mire, cekal jsem to (podle recenzi) horsi.
muzes popsat jeste vsechny tlacitka na bocich? popsal si jen fotoaparat a jog-dial.
dobra zprava pro Cechy: volal mi osobne vedouci marketingu z hp cr (njn taky znamej
), ze konecne jim dorazila cast druhe varky do cr, pry to meli objednane uz 3 mesice od dodavatele pro cr, oni nesli, tak je stahli z webu. nyni jsou zpatky na webu. pry predpokladaji, ze do konce mesice brezna by meli byt ve vsech obchodech
tak snad
muzes popsat jeste vsechny tlacitka na bocich? popsal si jen fotoaparat a jog-dial.
dobra zprava pro Cechy: volal mi osobne vedouci marketingu z hp cr (njn taky znamej
Na jiném foru psal, že se na menší display dá zvyknout a jinak oči mám zatím dobré, takže jediné v čem by vadil je ovládání prsty, ale pevně věřím, že to nebude tak strašné.
Ram mi nevadí.... I on tam píše, že zatím neměl problém. To mi víc vadí to vyměňování karet u 614c... Určitě budu mít min. 2, z toho jednu s MP3, ale spíš i víc, pač si asi koupím tu verzi s iGO a to je další karta. Takže u P750 úplná pohoda.
Už je objednaný, bohužel přes MTZ, tak to asi nebude do druhého dne
PS: Jianak škoda, že tu nemá ASUS své vlákno, abychom tu nepsali do HPčka
Ram mi nevadí.... I on tam píše, že zatím neměl problém. To mi víc vadí to vyměňování karet u 614c... Určitě budu mít min. 2, z toho jednu s MP3, ale spíš i víc, pač si asi koupím tu verzi s iGO a to je další karta. Takže u P750 úplná pohoda.
Už je objednaný, bohužel přes MTZ, tak to asi nebude do druhého dne
PS: Jianak škoda, že tu nemá ASUS své vlákno, abychom tu nepsali do HPčka
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
cca 3500 a drzak o auta nepotrebuji, zato 128mb ram vyuziji (lepsi pocit minimalne). je pravda, ze se musi koupit pouzdro a folie, ale to je tak 1k. porad o 2500 levnejsi, pritom vykonnostne bohate postacujici (nj asus je vykonnejsi - kde to vyuzijes? kompilujes? delas 3d?)
konec OT, tady se ceka na 614c, tak nepremlouvej rozhodnute ;)
konec OT, tady se ceka na 614c, tak nepremlouvej rozhodnute ;)