HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

hp ma silnou podporu, jenomze ipaq 614c/614/610 je priserne malo rozsirene a temer nikde neni. vzdyt i hp se k nemu temer nehlasi, sem putuji zarizeni, protoze si to cz a sk distributori vyzadali. mozna, ze by na nejakou prosbu udelali upgrade, ale moc tomu neverim

s tim, ze nikde neni, souvisi i moznost nejake cooked rom (temer nerealne, v USA zadne nejsou a ve VB pomalu. jinde temer ne)
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

bobbik: chjo, ta dnešní mládež už neumí ani googlit, to už je vážně zlý. Hned první odkaz, kterej mi mr. google vyhodil:
http://shop.motorola.cz/motorola-audio- ... m+dp46626/
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

614c ma slabu zakladnu? Viem, ze v USA nemoze predavat, ale inde normalne je. Ci neni? Preco sa vlastne k nemu HP prilis nehlasi?
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

pro Stanley: "chjo, ta dnešní mládež" pochybuji že bude fungovat, ale možná se pletu. dost často se používá různé zapojení.
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

stanley: o par prisepvku jsem psal.. " ja jen ze jsem po tech redukcich patral a jedine co jsem nasel je redukce na HTC a motorolu."

najdi mi kram kde budou mit vic druhu redukci. jak Ospen, dost se bojim za ani HTC, ani motrola nemusi fungovat a pak jsme v pi*i.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Prostě se ušmiknou originál sluchátka a 3,5mm samička se nasmaží tam :-)
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Tak to sorry, tý motoroly sem si v tvým příspěvku nevšiml. Zapojení bude na 99 % stejný (100% je jen smrt a daně). Každopádně pokud tomu nevěříš, vždycky máš možnost vrátit zboží (e-shop), jít na prodejnu vyzkoušet nebo počkat na nějakýho průkopníka, kterej vyzkouší konkrétní zařízení a potrvdí ti že funguje, nejlépe ve třech kopiích. Technicky to fungovat musí, takže řešení určitě existuje.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Třeba redukce z Motorol na HTC nefunguje.
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Ospen: tak zrucny bohuzel nejsem, abych nekam neco nasmazil a uz vubec ne, aby to pevne a spolehlice drzelo.

Stanley: reseni urcite existuje. otazkou je naklad na jeho porizeni a jeho dostupnost. urcite existuje reseni v podobe skveleho komunikatoru, ale stejne zatim zadnej takovej neexistuje a vzdy to mu neco chybi, at uz je to RAM, GPS, klaveska, SDHC, pomalej procik, atd. blbej priklad, ja vim :)

a stale jsme tedy, pokud pomineme domaci zbastleni na ktere se opravdu necitim, u tech dvou redukci. no doufejme ze jedna z nich fungovat bude. verim ze se tu najed nekdo takovy, ktery taky bude chtit normalni sluchatka a da vedet
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

no, treba ja :D ale ja si ji vyrobim z dodavanych ;)
bouba
nováček
nováček

Post by bouba »

Konecne jsem nasel neco zivych obrazku tohohle zarizeni v podobe, v jake se k nam snad uz nekdy dostane... :x

Tady je alespon vyndani z krabice a prvni pohled:

http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/ind ... 14_unboxed

Neteste se na zapnuti pristroje, neprobehne. Autor rika, ze baterie byla zcela down.

Jinak tam opet tvrdi, ze by nemela jit GPS bez pripojeni a ze se stroj neumi plynule prepnout z 3G na GPRS a zpet. Dalsi info by melo nasledovat.

Uzijte si dalsi predkrm!
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Na jednom fore som cital, ze hlasity reproduktor hra velmi potichu a ze to moze sposobovat problemy pri navigacii v aute, kde je vacsi hluk. To je dost zle :-(
bouba
nováček
nováček

Post by bouba »

Jeste jsem nasel nejake fotky porizene HP 614c:

http://www.modaco.com/content-page/2612 ... 0/page/40/

(chce to registraci)

Podle me ten kamionak neumi fotit, ale stejne je to zklamani...
Miro7
nováček
nováček

Skusenosti s Ipaq614c

Post by Miro7 »

1. GPS funguje skutocne aj bez dalsich spojeni - vypnute WiFI, BlueTooth a GSM ale ukazuje vysku o asi 10m vyssiu. Dnes som ho skusal na pesej turistike v Kremnickych horach - cca 1200m.n.m, sneh ... OziExplorer s turistickymi mapami Slovenska.
2. Predtym som uviedol, ze vidi az 15 satelitov - ale ukazuje max. 12 satelitov. (Pomylil som si to s mojim Leadtek Sirf Bluetooth GPS).
3. Je to vyrobok Made in China no nespozoroval som zatial nejake chyby.
4. Oproti mojmu "staremu" HP Ipaq4150, mi chyba hlavne tlacidlo na rychle prepinanie procesov, dalej konektor 3,5" pre sluchadla (preto som objednal BlueTooth sluchadla napajane AAA bateriami).
5. Spotreba - zariadenie nabijam kazdu noc - pouzivam GPS, telefonovanie a data cez O2 a doma aj Wifi alebo pripojenie na Internet cez Microsoft ActiveSync.
6. Na ilustraciu moznosti kamery pripajam foto.
7. Na Slovensku - www.edsystem.sk (asi aj .cz) su aktualne k dispozicii modely 614 - bez kamery o cca 800 Sk lacnejsie.
Attachments
Image_3.jpg
Image_3.jpg (50.34 KiB) Viewed 3587 times
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

.... díky za další informace k tomuto ,,tajnému" modelu - alespoň u nás v ČR. ...

Ono totiž u asi dvou internetových obchodů, které sleduji, opět došlo k odložení data prodeje - původní datum 14. 3. 2008, momentálně 18. 3. 2008. Doufám, že již několikráte zmiňovaná ,,jedenadvacítka" (21.3.2008) bude definitivní a konečná.
Ať řeknou - nejsou a nebudou, prostě v ČR máte smůlu, nebo ať to už dají na pult! :twisted:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

hm tak jsem vyzvidal vsude mozne a zjistil jsem, ze datum si obchody "cucaji z prstu" - hp dalo informaci konec brezna a to je vse. pry nejvic realne je kolem 26., tak snad ne pozdeji, to uz bych fakt nevydrzel a kupoval neco jinyho
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Ono tak z prstu to zase není. 3x jsem osobně mluvil s HP a 3x jinej termín.
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

A jak je mozne ze na slovensku se uz prodavaji ?? Dovoz z EU ??
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Horst Fuchs

toto mě také napadlo - že by nějaký ,,šedý" dovoz atp. Ale nevím, nevím.

V každém případě, když čtu to, co napsal Ospen, jsem trochu zklamán a hodně rozčilen. Vadí mně, když nějaká společnost, není schopna věrohodně komunikovat se svými zákazníky a předávat jim jasné stanoviska. Myslím, že oni by měli vědět, kdy a případně zda vůbec, nějaká dodávka do ČR dorazí.

EDIT: vždyť i těch důvodů, proč se to celé odkládá bylo (pokud se nepletu) několik
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Jj taky mi to prijde hodne podivny. Mam kamarada v HP (v jinem oddeleni) a bohuzel ani on mi neni schopen zjistit nejake konkretni info. Prijde mi to cely nejaky divny :cry:
Locked

Return to “Hewlett-Packard”