HP iPAQ 614 Business Navigator
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
hp ma silnou podporu, jenomze ipaq 614c/614/610 je priserne malo rozsirene a temer nikde neni. vzdyt i hp se k nemu temer nehlasi, sem putuji zarizeni, protoze si to cz a sk distributori vyzadali. mozna, ze by na nejakou prosbu udelali upgrade, ale moc tomu neverim
s tim, ze nikde neni, souvisi i moznost nejake cooked rom (temer nerealne, v USA zadne nejsou a ve VB pomalu. jinde temer ne)
s tim, ze nikde neni, souvisi i moznost nejake cooked rom (temer nerealne, v USA zadne nejsou a ve VB pomalu. jinde temer ne)
bobbik: chjo, ta dnešní mládež už neumí ani googlit, to už je vážně zlý. Hned první odkaz, kterej mi mr. google vyhodil:
http://shop.motorola.cz/motorola-audio- ... m+dp46626/
http://shop.motorola.cz/motorola-audio- ... m+dp46626/
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Tak to sorry, tý motoroly sem si v tvým příspěvku nevšiml. Zapojení bude na 99 % stejný (100% je jen smrt a daně). Každopádně pokud tomu nevěříš, vždycky máš možnost vrátit zboží (e-shop), jít na prodejnu vyzkoušet nebo počkat na nějakýho průkopníka, kterej vyzkouší konkrétní zařízení a potrvdí ti že funguje, nejlépe ve třech kopiích. Technicky to fungovat musí, takže řešení určitě existuje.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Ospen: tak zrucny bohuzel nejsem, abych nekam neco nasmazil a uz vubec ne, aby to pevne a spolehlice drzelo.
Stanley: reseni urcite existuje. otazkou je naklad na jeho porizeni a jeho dostupnost. urcite existuje reseni v podobe skveleho komunikatoru, ale stejne zatim zadnej takovej neexistuje a vzdy to mu neco chybi, at uz je to RAM, GPS, klaveska, SDHC, pomalej procik, atd. blbej priklad, ja vim
a stale jsme tedy, pokud pomineme domaci zbastleni na ktere se opravdu necitim, u tech dvou redukci. no doufejme ze jedna z nich fungovat bude. verim ze se tu najed nekdo takovy, ktery taky bude chtit normalni sluchatka a da vedet
Stanley: reseni urcite existuje. otazkou je naklad na jeho porizeni a jeho dostupnost. urcite existuje reseni v podobe skveleho komunikatoru, ale stejne zatim zadnej takovej neexistuje a vzdy to mu neco chybi, at uz je to RAM, GPS, klaveska, SDHC, pomalej procik, atd. blbej priklad, ja vim
a stale jsme tedy, pokud pomineme domaci zbastleni na ktere se opravdu necitim, u tech dvou redukci. no doufejme ze jedna z nich fungovat bude. verim ze se tu najed nekdo takovy, ktery taky bude chtit normalni sluchatka a da vedet
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Konecne jsem nasel neco zivych obrazku tohohle zarizeni v podobe, v jake se k nam snad uz nekdy dostane...
Tady je alespon vyndani z krabice a prvni pohled:
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/ind ... 14_unboxed
Neteste se na zapnuti pristroje, neprobehne. Autor rika, ze baterie byla zcela down.
Jinak tam opet tvrdi, ze by nemela jit GPS bez pripojeni a ze se stroj neumi plynule prepnout z 3G na GPRS a zpet. Dalsi info by melo nasledovat.
Uzijte si dalsi predkrm!
Tady je alespon vyndani z krabice a prvni pohled:
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/ind ... 14_unboxed
Neteste se na zapnuti pristroje, neprobehne. Autor rika, ze baterie byla zcela down.
Jinak tam opet tvrdi, ze by nemela jit GPS bez pripojeni a ze se stroj neumi plynule prepnout z 3G na GPRS a zpet. Dalsi info by melo nasledovat.
Uzijte si dalsi predkrm!
Jeste jsem nasel nejake fotky porizene HP 614c:
http://www.modaco.com/content-page/2612 ... 0/page/40/
(chce to registraci)
Podle me ten kamionak neumi fotit, ale stejne je to zklamani...
http://www.modaco.com/content-page/2612 ... 0/page/40/
(chce to registraci)
Podle me ten kamionak neumi fotit, ale stejne je to zklamani...
Skusenosti s Ipaq614c
1. GPS funguje skutocne aj bez dalsich spojeni - vypnute WiFI, BlueTooth a GSM ale ukazuje vysku o asi 10m vyssiu. Dnes som ho skusal na pesej turistike v Kremnickych horach - cca 1200m.n.m, sneh ... OziExplorer s turistickymi mapami Slovenska.
2. Predtym som uviedol, ze vidi az 15 satelitov - ale ukazuje max. 12 satelitov. (Pomylil som si to s mojim Leadtek Sirf Bluetooth GPS).
3. Je to vyrobok Made in China no nespozoroval som zatial nejake chyby.
4. Oproti mojmu "staremu" HP Ipaq4150, mi chyba hlavne tlacidlo na rychle prepinanie procesov, dalej konektor 3,5" pre sluchadla (preto som objednal BlueTooth sluchadla napajane AAA bateriami).
5. Spotreba - zariadenie nabijam kazdu noc - pouzivam GPS, telefonovanie a data cez O2 a doma aj Wifi alebo pripojenie na Internet cez Microsoft ActiveSync.
6. Na ilustraciu moznosti kamery pripajam foto.
7. Na Slovensku - www.edsystem.sk (asi aj .cz) su aktualne k dispozicii modely 614 - bez kamery o cca 800 Sk lacnejsie.
2. Predtym som uviedol, ze vidi az 15 satelitov - ale ukazuje max. 12 satelitov. (Pomylil som si to s mojim Leadtek Sirf Bluetooth GPS).
3. Je to vyrobok Made in China no nespozoroval som zatial nejake chyby.
4. Oproti mojmu "staremu" HP Ipaq4150, mi chyba hlavne tlacidlo na rychle prepinanie procesov, dalej konektor 3,5" pre sluchadla (preto som objednal BlueTooth sluchadla napajane AAA bateriami).
5. Spotreba - zariadenie nabijam kazdu noc - pouzivam GPS, telefonovanie a data cez O2 a doma aj Wifi alebo pripojenie na Internet cez Microsoft ActiveSync.
6. Na ilustraciu moznosti kamery pripajam foto.
7. Na Slovensku - www.edsystem.sk (asi aj .cz) su aktualne k dispozicii modely 614 - bez kamery o cca 800 Sk lacnejsie.
- Attachments
-
- Image_3.jpg (50.34 KiB) Viewed 3592 times
.... díky za další informace k tomuto ,,tajnému" modelu - alespoň u nás v ČR. ...
Ono totiž u asi dvou internetových obchodů, které sleduji, opět došlo k odložení data prodeje - původní datum 14. 3. 2008, momentálně 18. 3. 2008. Doufám, že již několikráte zmiňovaná ,,jedenadvacítka" (21.3.2008) bude definitivní a konečná.
Ať řeknou - nejsou a nebudou, prostě v ČR máte smůlu, nebo ať to už dají na pult!
Ono totiž u asi dvou internetových obchodů, které sleduji, opět došlo k odložení data prodeje - původní datum 14. 3. 2008, momentálně 18. 3. 2008. Doufám, že již několikráte zmiňovaná ,,jedenadvacítka" (21.3.2008) bude definitivní a konečná.
Ať řeknou - nejsou a nebudou, prostě v ČR máte smůlu, nebo ať to už dají na pult!
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

-
Horst Fuchs
- přispěvatel

Horst Fuchs
toto mě také napadlo - že by nějaký ,,šedý" dovoz atp. Ale nevím, nevím.
V každém případě, když čtu to, co napsal Ospen, jsem trochu zklamán a hodně rozčilen. Vadí mně, když nějaká společnost, není schopna věrohodně komunikovat se svými zákazníky a předávat jim jasné stanoviska. Myslím, že oni by měli vědět, kdy a případně zda vůbec, nějaká dodávka do ČR dorazí.
EDIT: vždyť i těch důvodů, proč se to celé odkládá bylo (pokud se nepletu) několik
toto mě také napadlo - že by nějaký ,,šedý" dovoz atp. Ale nevím, nevím.
V každém případě, když čtu to, co napsal Ospen, jsem trochu zklamán a hodně rozčilen. Vadí mně, když nějaká společnost, není schopna věrohodně komunikovat se svými zákazníky a předávat jim jasné stanoviska. Myslím, že oni by měli vědět, kdy a případně zda vůbec, nějaká dodávka do ČR dorazí.
EDIT: vždyť i těch důvodů, proč se to celé odkládá bylo (pokud se nepletu) několik
-
Horst Fuchs
- přispěvatel