HP iPAQ 614 Business Navigator
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Predpokladám, že niekedy zajtra v priebehu dňa by som ju už mal dokončiť. Je to celkom drina si na všetko spomenúť a napísať to tak, aby tomu porozumel aj niekto iný, mimo mňa :o)
Okrem toho mnoho vecí ešte nemám dostatočne ošahaných, takže keď sa k tomu dostanem, musím sa s telefónom najskôr pohrať a až potom môžem pokračovať v písaní. Takže to chce dosť veľa času.
Okrem toho mnoho vecí ešte nemám dostatočne ošahaných, takže keď sa k tomu dostanem, musím sa s telefónom najskôr pohrať a až potom môžem pokračovať v písaní. Takže to chce dosť veľa času.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No s tim konektorem na sluchatka nechapu, proc stale musi vymyslet nejake nove capoviny ...
. Takze co takhle bezdrat-bluetooth:
- mate nekdo uz nejake bezdrat.sluchatka,muzete to porovnat s klasickyma
- da se pripojit (sparovat) vice zarizeni sluchatka,GPS,PC...najednou (vyresilo by to blokovani konektoru)
Mate nekdo nejake nove info ohledne dostupnosti?
- mate nekdo uz nejake bezdrat.sluchatka,muzete to porovnat s klasickyma
- da se pripojit (sparovat) vice zarizeni sluchatka,GPS,PC...najednou (vyresilo by to blokovani konektoru)
Mate nekdo nejake nove info ohledne dostupnosti?
S tema sluchatkama me vazne totalne nakrkli. Hlaven je vsude v popisech vylozene napsano 2,5mm audio jack.
Bluetooth sluchatka sice dobry, ale uz je to zase vec, kterou predpokladam musis nabijet, zase starost navic. A kdyz uz mam doma SportaPro, tak mi to prijde jako blbost si kupovat za 15 stovek sluchatka..
Verim ale, ze se prijde na nejake reseni. Az ho nekdo budete vedet, tak bych to moc a moc ocenil. Do te doby asi bud vahat s nakupem.
Bluetooth sluchatka sice dobry, ale uz je to zase vec, kterou predpokladam musis nabijet, zase starost navic. A kdyz uz mam doma SportaPro, tak mi to prijde jako blbost si kupovat za 15 stovek sluchatka..
Verim ale, ze se prijde na nejake reseni. Az ho nekdo budete vedet, tak bych to moc a moc ocenil. Do te doby asi bud vahat s nakupem.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Stanley: no jde mi o to, ze 2,5mm redukce stoji neco pres stovku. Redukci na miniusb maj snad jenom v sunnysoftu a to jeste neni skladem a jeste mi tu nekdo tvrdil, ze to nemusi stopro fungovat.
Myslite tedy ze to nebude problem s tou redukci?? Jinak mi je vcelku jedno jestli to nebude rozdvojka. Vetsinou nebudu nabijet a poslouchat zaroven.
Myslite tedy ze to nebude problem s tou redukci?? Jinak mi je vcelku jedno jestli to nebude rozdvojka. Vetsinou nebudu nabijet a poslouchat zaroven.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
IkE Blaster: ja to mam procteny dukladne, neboj. ja jen ze jsem po tech redukcich patral a jedine co jsem nasel je redukce na HTC a motorolu. Pokud to fakt neni problem, tak tim lepe a rad uvitam nejake tipy kde to koupit. Jinak mi prijde docela maso si to objednavat nekde v zahranici a platit nehorazen postovne a nakonec se dostat s cenou redukce temer na desetinu ceny piristroje.
ps: nezlob se, ale jsem z toho zpruzenej a bojim bojim ze by to pak mohl byt zadrhel. pouzivani stroje jako mp3 prehravace je jedna z hlavnich vyzadovanych funkci.
ps: nezlob se, ale jsem z toho zpruzenej a bojim bojim ze by to pak mohl byt zadrhel. pouzivani stroje jako mp3 prehravace je jedna z hlavnich vyzadovanych funkci.
Takze HP ma slabu podporu?IkE Blaster wrote:jak to vypada s tou recenzi ?![]()
jinak s tou wm6.1 muzeme pocitat tak na 25% a to asi jen kdyby hp vydalo aktualizaci. ja jim pak napisu, ale moc realne to nevidim. bohuzel hp neni 2x rozsirena znacka v segmentu pda
bt klavesnice urcite pujde, vyrabi i vlastni hp. usb-host neocekavam, temer unreal
Ako to bolo s prechodom z wm5 na wm6? Mali PDA od HP moznost oficialnej aktualizacie OS?
Toto je jedna z veci, preco este vaham nad Cruisom