HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Predpokladám, že niekedy zajtra v priebehu dňa by som ju už mal dokončiť. Je to celkom drina si na všetko spomenúť a napísať to tak, aby tomu porozumel aj niekto iný, mimo mňa :o)
Okrem toho mnoho vecí ešte nemám dostatočne ošahaných, takže keď sa k tomu dostanem, musím sa s telefónom najskôr pohrať a až potom môžem pokračovať v písaní. Takže to chce dosť veľa času.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Pánové folii neřešte. Tu co případně výrobci dodávají má cenu maximálně 10 Kč.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Diamant

děláš to dobře. Není přeci nutné dát sem všechny informace od ,,A do Z" naráz ;-)

Ospen

No, já jsem si koupil již několik folií od HP a vždycky spokojenost. Takže jsem předpokládal, že to co HP dává k iPAQu, není jen šunt, jenž je nalepen na novém mobilním telefonu, ale něco takového, jak znám :roll:
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Diamant: Velka vdaka. Prosim, napis do recenzie aj o klavesnici ako sa pisu s klavesnicou sms atd.
Skoda, ze displej ma nastavitelne podsvietenie v tak velkych krokoch :-(
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

casto jde, pokud vim, regulovat jas i pres externi aplikace, napr. wktask ma tez neco na regulaci, nebo batterystatus.
---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c

Post by ---UFO--- »

dal by sa nejako dorobit USB host na HP iPAQ 614c? Pojde nan aj normal bluetooth klavesnica? a bude aktualizacia na WM 6.1?
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Áno, ovládanie mám už veľmi podrobne popísané. Máte sa na čo tešiť.

Samozrejme, že jas sa pohodlnejšie reguluje cez dodatočne nainštalované aplikácie, ale ja sa snažím iPaq popísať v stave, ako príde od výrobcu. Prípadne upozorním, že je lepšie sa poobhliadnuť po nejakej dodatočnej aplikácii.
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

To, ci bude na iPAQ WM 6.1 by ma tiez zaujimalo.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

jak to vypada s tou recenzi ? :oops:

jinak s tou wm6.1 muzeme pocitat tak na 25% a to asi jen kdyby hp vydalo aktualizaci. ja jim pak napisu, ale moc realne to nevidim. bohuzel hp neni 2x rozsirena znacka v segmentu pda

bt klavesnice urcite pujde, vyrabi i vlastni hp. usb-host neocekavam, temer unreal
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

No s tim konektorem na sluchatka nechapu, proc stale musi vymyslet nejake nove capoviny ... :-( . Takze co takhle bezdrat-bluetooth:
- mate nekdo uz nejake bezdrat.sluchatka,muzete to porovnat s klasickyma
- da se pripojit (sparovat) vice zarizeni sluchatka,GPS,PC...najednou (vyresilo by to blokovani konektoru)

Mate nekdo nejake nove info ohledne dostupnosti?
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

S tema sluchatkama me vazne totalne nakrkli. Hlaven je vsude v popisech vylozene napsano 2,5mm audio jack.

Bluetooth sluchatka sice dobry, ale uz je to zase vec, kterou predpokladam musis nabijet, zase starost navic. A kdyz uz mam doma SportaPro, tak mi to prijde jako blbost si kupovat za 15 stovek sluchatka..

Verim ale, ze se prijde na nejake reseni. Az ho nekdo budete vedet, tak bych to moc a moc ocenil. Do te doby asi bud vahat s nakupem.
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

2,5 mm jack nebo usb už mi přijde skoro jedno. Kdyby tam chtěli dát normální 3,5 mm jack bylo by to super, takhle se to prostě vyřeší redukcí. Určitě jsou horší věci, kterýma se dá zazdít jinak dobrej přístroj.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

souhlas :) hele jak to vypada s tou recenzi? ja chci nejaky ty fotky !!! plz :D

3,5mm je do phonu strasne dlouhej, kdyz se ma pouzivat pouze na sluchatka. miniusb mi vyhovuje, zvlast, pokud pujde udelat rozdvojka sluchatka+nabijecka
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Stanley: no jde mi o to, ze 2,5mm redukce stoji neco pres stovku. Redukci na miniusb maj snad jenom v sunnysoftu a to jeste neni skladem a jeste mi tu nekdo tvrdil, ze to nemusi stopro fungovat.

Myslite tedy ze to nebude problem s tou redukci?? Jinak mi je vcelku jedno jestli to nebude rozdvojka. Vetsinou nebudu nabijet a poslouchat zaroven.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

grr precti zpet moje prispevky !!! 100% to bude fungovat, jen musis najit redukci, podle konektoru. ale 100% to jde
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

IkE Blaster: ja to mam procteny dukladne, neboj. ja jen ze jsem po tech redukcich patral a jedine co jsem nasel je redukce na HTC a motorolu. Pokud to fakt neni problem, tak tim lepe a rad uvitam nejake tipy kde to koupit. Jinak mi prijde docela maso si to objednavat nekde v zahranici a platit nehorazen postovne a nakonec se dostat s cenou redukce temer na desetinu ceny piristroje.

ps: nezlob se, ale jsem z toho zpruzenej a bojim bojim ze by to pak mohl byt zadrhel. pouzivani stroje jako mp3 prehravace je jedna z hlavnich vyzadovanych funkci.
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Přesně tak, fungovat to bude. A stovka nebo dvě navíc mě určitě nerozhází.

\\edit: bobbik: co takhle zkusit přítele googla ;-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Moc se me HP libi a po zklamani z HTC Kaiser asi zrejme do tohoto zarizeni na prechodnou dobu pujdu.
spree
přispěvatel
přispěvatel

Post by spree »

IkE Blaster wrote:jak to vypada s tou recenzi ? :oops:

jinak s tou wm6.1 muzeme pocitat tak na 25% a to asi jen kdyby hp vydalo aktualizaci. ja jim pak napisu, ale moc realne to nevidim. bohuzel hp neni 2x rozsirena znacka v segmentu pda

bt klavesnice urcite pujde, vyrabi i vlastni hp. usb-host neocekavam, temer unreal
Takze HP ma slabu podporu? :-(
Ako to bolo s prechodom z wm5 na wm6? Mali PDA od HP moznost oficialnej aktualizacie OS?
Toto je jedna z veci, preco este vaham nad Cruisom :???:
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Stanley: jsem prave googlil jak divej a nic jineho nez co jsem zminil jsem nevygooglil. jestli mate nejake tipy kde se daj ty redukce v cechach koupit, tak hodte link pls
Locked

Return to “Hewlett-Packard”