HP iPAQ 614 Business Navigator
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
tak se nehadejte, nejvetsi vliv na to ma temer nonstop pouzivani kvuli rozcarovanosti, jestli pri beznem pouzivani vydrzi 2 dny, tak to je jeste unosne. jinak si myslim, ze pravda bude nekde mezi, ze tak 1 vybiti pro zkorigovani a pak by mela vydrz byt stala (nebo casem klesat, diky "opotrebovanosti" chemikalii)
jestli se tu jeste objevi jeden z prvnich vlastnikum ve zdejsich koncinach, poprosil bych o ten zapusteny display - pocity a nejlepee hodne fotek. detaila atd. proste nejakou dokumentaci, jestli muzeme poprosit
predem vsichni dekujeme
asi vsechny GPS maji prijem 12 kanalu=satelitu, takze jestli zvlada 15 ...
HP jedeeee 
2mqx (down): prave o to jde, z nekterych fotek vypada, ze je zapusteny az moc
ale jestli je akorat, tak to mozna i vitam
jestli se tu jeste objevi jeden z prvnich vlastnikum ve zdejsich koncinach, poprosil bych o ten zapusteny display - pocity a nejlepee hodne fotek. detaila atd. proste nejakou dokumentaci, jestli muzeme poprosit
asi vsechny GPS maji prijem 12 kanalu=satelitu, takze jestli zvlada 15 ...
2mqx (down): prave o to jde, z nekterych fotek vypada, ze je zapusteny az moc
IkE Blaster
mně se líbí jak pořád zkoumáš ten zapuštěný display. Upřímně jsem zvědavý, na co v závěru přijdeš
Myslím, že zapuštěný displej má i své výhody, třeba je lépe chráněn. Jestliže má zařízení krycí ,,sklo" zároveň s okrajem přístroje a člověk to občas položí naopak - není to dobře. Takže ,,akurátně" zapuštěný displej=výhoda
neveceral
jestli se to ke mně někdy dostane a pokud bude jediné mé rozčarování, že je malá výdrž, tak budu spokojený. Protože z mého pohledu, bude počáteční výdrž, zcela určitě ovlivněna mou ,,nenasytností". Takže ses nemýlil
mně se líbí jak pořád zkoumáš ten zapuštěný display. Upřímně jsem zvědavý, na co v závěru přijdeš
Myslím, že zapuštěný displej má i své výhody, třeba je lépe chráněn. Jestliže má zařízení krycí ,,sklo" zároveň s okrajem přístroje a člověk to občas položí naopak - není to dobře. Takže ,,akurátně" zapuštěný displej=výhoda
neveceral
jestli se to ke mně někdy dostane a pokud bude jediné mé rozčarování, že je malá výdrž, tak budu spokojený. Protože z mého pohledu, bude počáteční výdrž, zcela určitě ovlivněna mou ,,nenasytností". Takže ses nemýlil
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
tady dalsi, zde je videt bezproblemove posouvani v menu
http://www.youtube.com/watch?v=1FfBySZ0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1FfBySZ0 ... re=related
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
vzhled je subjektivni nazor, me se vcelku libi, jen je 614c asi vetsi.
ten thread bych zalozil az pozdeji, jinak nekde cca 2 strany zpet je odkaz na ?madarsky? test, kde jsou porovnani s kaiserem, vykonnostne ho s prehledem porazi, jen nektere casti jsou pomalejsi (tam bych to pripisoval ale ruznym faktorum)
ten thread bych zalozil az pozdeji, jinak nekde cca 2 strany zpet je odkaz na ?madarsky? test, kde jsou porovnani s kaiserem, vykonnostne ho s prehledem porazi, jen nektere casti jsou pomalejsi (tam bych to pripisoval ale ruznym faktorum)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
1) urob hocijaky benchmark aj ty (pre potvrzenie)
2) pls hodne fotek :D hlavne konecne ten display, nikdo mi neodpovedel
3) vyskusaj nejakou hru - touchscreen bug?
4) urob nejake fotky (ako z ipaq 614c, pre porovnanie fotaku)
Dakujem
(viem, ze som uz trochu otravny, ale ja mam nahlaseno dodani az koncem mesiace)
2) pls hodne fotek :D hlavne konecne ten display, nikdo mi neodpovedel
3) vyskusaj nejakou hru - touchscreen bug?
4) urob nejake fotky (ako z ipaq 614c, pre porovnanie fotaku)
Dakujem
GPSka
Tenhle kousek se mi fakt líbí, ale když už kvůli němu mám opustit vody běžných phonů (mám SE K750), zajímalo by mě jak je to s GPS v praxi. Nejde mi o počty satelitů, prostě jen:
Když stojím na ulici a zapnu Tomtoma, za jak dlouho mám svou pozici?
Díky
Když stojím na ulici a zapnu Tomtoma, za jak dlouho mám svou pozici?
Díky
-
jivo
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Mne nejvice zajima toto:
opravdu nelze vypnout 3G? Prodlouzi to vydrz na 2x.
Jak funguje to GPS? Lze to AGPS vypnout ? Nerad bych pri navigaci platil za GPRS roaming.
Jak se ovlada pomoci toho kolecka. Mam SP a ovldani pres klavesnici preferji, nez koukani na displey a tukani.
Jak vypada jeho odolnost ?
Je slot na SD kartu venku, nebo pod krytem?
A hlavne to porovnej s tim, co jsi mel predtim.
Jak se system spolehlivej ? Doufam, ze kdyz ma 128MB RAM, tak nebudou problemy jako na SP se 64MB.
Proste veskere +/- co te napadne. Ja mam Mteora a Wings a je tam mraky rozdilu.
opravdu nelze vypnout 3G? Prodlouzi to vydrz na 2x.
Jak funguje to GPS? Lze to AGPS vypnout ? Nerad bych pri navigaci platil za GPRS roaming.
Jak se ovlada pomoci toho kolecka. Mam SP a ovldani pres klavesnici preferji, nez koukani na displey a tukani.
Jak vypada jeho odolnost ?
Je slot na SD kartu venku, nebo pod krytem?
A hlavne to porovnej s tim, co jsi mel predtim.
Jak se system spolehlivej ? Doufam, ze kdyz ma 128MB RAM, tak nebudou problemy jako na SP se 64MB.
Proste veskere +/- co te napadne. Ja mam Mteora a Wings a je tam mraky rozdilu.
Diamant: Mna by zaujimalo hlavne to, co si pisal:
1. Jas a rozmery v porovnani s N73. Ci je jas 614c na maxime porovnatelny s jasom na maxime N73.
A obecne hlavne displej.
2. Dalej aka je hlasitost pri beznom telefonovani, hlasitost vyzvanania v porovnani s N73.
3. Ako poholdna je klavesnica a ovladanie pomocou "kolecka". Tiez mozes napisat v porovnani s N73
Dakujem pekne...
1. Jas a rozmery v porovnani s N73. Ci je jas 614c na maxime porovnatelny s jasom na maxime N73.
A obecne hlavne displej.
2. Dalej aka je hlasitost pri beznom telefonovani, hlasitost vyzvanania v porovnani s N73.
3. Ako poholdna je klavesnica a ovladanie pomocou "kolecka". Tiez mozes napisat v porovnani s N73
Dakujem pekne...
To je více než je ve skutečnosti v této chvíli prakticky reálné. Maximum je 12 (skutečně fixnutých je v praxi většinou při ideálním rozhledu na oblohu 11). Vzhledem k tomu, že GPS chip je z těch ne zrovna nejnovějších, tak bude mít trochu horší studený start (tipoval bych to tak na max. 60-80 sekund v klidu) jinak vše v GPS bude určitě OK, včetně citlivosti. Přesnost pro autonavigaci naprosto bez problémů. Vycházím z informací, že použitý chip je Qualcomm MSM6280 a svých dnes již dlouholetýchberczo wrote:2jirkab: ... pro nezasvecene ... to je moc nebo malo :-O
Vzhledem k tomu, že satelitů je vyjma založních myslím 24, tak kdyby jich bylo naráz vidět 15, tak by asi soudruzi z colorado springs měli vážnej problém. 
jivo: slot na karty je pod baterkou, na fotkách z fcc je vidět
miro7:mě by zajímali vychytávky ulehčující ovládání a bezvýznamně se tvářící otravný chyby, který dokážou donutit člověka nenávidět sebelepší přístroj
, především funkce kláves a možnosti jejich přizpůsobení
jivo: slot na karty je pod baterkou, na fotkách z fcc je vidět
miro7:mě by zajímali vychytávky ulehčující ovládání a bezvýznamně se tvářící otravný chyby, který dokážou donutit člověka nenávidět sebelepší přístroj
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c
Me by zajimalo (teda z toho co tu jeste nezaznelo):
1) jak se jevi displej na slunecnim svetle
2) mozna uplne blbej dotaz, ale jak je to s ovladatelnosti tlacitek po leve strane pro pravaka, prece je to jen dost siroky pristroj a mam kratky prsty
)
3) rychlost aplikaci, rychlosti prehravani videa ve normalnim PC rozliseni, prehravani streamovaneho videa z netu (napr. CT24), rychlost her
4) jak se na tom pisou SMSky nebo obecne jak se pise na te klavesnici pres to touch kolecko
5) jak funguje skype pres wifi?
6) funguje Opera pres wifi? (nekde nekdo psal, ze to nechodi)
7) vite nekdo jestli to ma nejakej grafickej chip?
predem diky za zodpovezeni
1) jak se jevi displej na slunecnim svetle
2) mozna uplne blbej dotaz, ale jak je to s ovladatelnosti tlacitek po leve strane pro pravaka, prece je to jen dost siroky pristroj a mam kratky prsty
3) rychlost aplikaci, rychlosti prehravani videa ve normalnim PC rozliseni, prehravani streamovaneho videa z netu (napr. CT24), rychlost her
4) jak se na tom pisou SMSky nebo obecne jak se pise na te klavesnici pres to touch kolecko
5) jak funguje skype pres wifi?
6) funguje Opera pres wifi? (nekde nekdo psal, ze to nechodi)
7) vite nekdo jestli to ma nejakej grafickej chip?
predem diky za zodpovezeni
Huraaa. dnes som sa konecne dockal aj ja. Nemal som vela casu sa snim "hrat" ale prvy dojem uplne super, proste pradna masinka. Myslel som ze to kolecko bude prekazat pri pisani SMS, ale je to vpohode. Foto tiez ujde, treba sa pohrat s nastavenim, povedal by som ze kvalita skoro ako na SE K750i, aj ta prisvetlovaci LED je super. Po praci sa tomu budem venovat hlbsie.