HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

2jirkab: ... pro nezasvecene ... to je moc nebo malo :-O :-D
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

tak se nehadejte, nejvetsi vliv na to ma temer nonstop pouzivani kvuli rozcarovanosti, jestli pri beznem pouzivani vydrzi 2 dny, tak to je jeste unosne. jinak si myslim, ze pravda bude nekde mezi, ze tak 1 vybiti pro zkorigovani a pak by mela vydrz byt stala (nebo casem klesat, diky "opotrebovanosti" chemikalii)

jestli se tu jeste objevi jeden z prvnich vlastnikum ve zdejsich koncinach, poprosil bych o ten zapusteny display - pocity a nejlepee hodne fotek. detaila atd. proste nejakou dokumentaci, jestli muzeme poprosit :) predem vsichni dekujeme

asi vsechny GPS maji prijem 12 kanalu=satelitu, takze jestli zvlada 15 ... :-D HP jedeeee Image

2mqx (down): prave o to jde, z nekterych fotek vypada, ze je zapusteny az moc :wink: ale jestli je akorat, tak to mozna i vitam
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

IkE Blaster

mně se líbí jak pořád zkoumáš ten zapuštěný display. Upřímně jsem zvědavý, na co v závěru přijdeš :-D

Myslím, že zapuštěný displej má i své výhody, třeba je lépe chráněn. Jestliže má zařízení krycí ,,sklo" zároveň s okrajem přístroje a člověk to občas položí naopak - není to dobře. Takže ,,akurátně" zapuštěný displej=výhoda :wink:

neveceral

jestli se to ke mně někdy dostane a pokud bude jediné mé rozčarování, že je malá výdrž, tak budu spokojený. Protože z mého pohledu, bude počáteční výdrž, zcela určitě ovlivněna mou ,,nenasytností". Takže ses nemýlil :wink:
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Zase nejaké video, ktoré nič neukazuje

http://www.youtube.com/watch?v=Bhe_tsbI ... 3723781085
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

tady dalsi, zde je videt bezproblemove posouvani v menu
http://www.youtube.com/watch?v=1FfBySZ0 ... re=related
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Rozhodujem sa medzi Cruisem a 614c a na jednotlivych videach sa mi zda displej Cruise tak nejako krajsi, kontrastnejsi...
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

Post by jivo »

Na MNshop je info o dostupnosti koncem mesice, na Sunnysoftu 14 dni.
Jinak poprosim, toho kdo ho jiz neja ziskal, aby zalozil nove postrehy a porovnani a postupne pridaval zkusenosti. A do nadpisu jasne napsal, zkusenoti, postrehy a odkazal na toto foru (co bude, kdy bude, co bude mozna umet)
Dik
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

vzhled je subjektivni nazor, me se vcelku libi, jen je 614c asi vetsi.

ten thread bych zalozil az pozdeji, jinak nekde cca 2 strany zpet je odkaz na ?madarsky? test, kde jsou porovnani s kaiserem, vykonnostne ho s prehledem porazi, jen nektere casti jsou pomalejsi (tam bych to pripisoval ale ruznym faktorum)
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Zajtra budem mať iPaq 614c konečne aj ja. Tak napíšte stručne, čo koho zaujíma a ja sa pokúsim čo najskôr všetky otázky zodpovedať.

Prípadne napíšte aj čo chcete nafotiť, urobím nejaké fotky. Jas displeja a rozmery viem prirovnať len k Nokii N73.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

1) urob hocijaky benchmark aj ty (pre potvrzenie)
2) pls hodne fotek :D hlavne konecne ten display, nikdo mi neodpovedel
3) vyskusaj nejakou hru - touchscreen bug?
4) urob nejake fotky (ako z ipaq 614c, pre porovnanie fotaku)

Dakujem :) (viem, ze som uz trochu otravny, ale ja mam nahlaseno dodani az koncem mesiace)
bouba
nováček
nováček

GPSka

Post by bouba »

Tenhle kousek se mi fakt líbí, ale když už kvůli němu mám opustit vody běžných phonů (mám SE K750), zajímalo by mě jak je to s GPS v praxi. Nejde mi o počty satelitů, prostě jen:

Když stojím na ulici a zapnu Tomtoma, za jak dlouho mám svou pozici?

Díky
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

Post by jivo »

Mne nejvice zajima toto:
opravdu nelze vypnout 3G? Prodlouzi to vydrz na 2x.
Jak funguje to GPS? Lze to AGPS vypnout ? Nerad bych pri navigaci platil za GPRS roaming.
Jak se ovlada pomoci toho kolecka. Mam SP a ovldani pres klavesnici preferji, nez koukani na displey a tukani.
Jak vypada jeho odolnost ?
Je slot na SD kartu venku, nebo pod krytem?
A hlavne to porovnej s tim, co jsi mel predtim.
Jak se system spolehlivej ? Doufam, ze kdyz ma 128MB RAM, tak nebudou problemy jako na SP se 64MB.
Proste veskere +/- co te napadne. Ja mam Mteora a Wings a je tam mraky rozdilu.
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Diamant: Mna by zaujimalo hlavne to, co si pisal:
1. Jas a rozmery v porovnani s N73. Ci je jas 614c na maxime porovnatelny s jasom na maxime N73.
A obecne hlavne displej.
2. Dalej aka je hlasitost pri beznom telefonovani, hlasitost vyzvanania v porovnani s N73.
3. Ako poholdna je klavesnica a ovladanie pomocou "kolecka". Tiez mozes napisat v porovnani s N73 :grin:
Dakujem pekne...
jirkab
přispěvatel
přispěvatel

Post by jirkab »

berczo wrote:2jirkab: ... pro nezasvecene ... to je moc nebo malo :-O :-D
To je více než je ve skutečnosti v této chvíli prakticky reálné. Maximum je 12 (skutečně fixnutých je v praxi většinou při ideálním rozhledu na oblohu 11). Vzhledem k tomu, že GPS chip je z těch ne zrovna nejnovějších, tak bude mít trochu horší studený start (tipoval bych to tak na max. 60-80 sekund v klidu) jinak vše v GPS bude určitě OK, včetně citlivosti. Přesnost pro autonavigaci naprosto bez problémů. Vycházím z informací, že použitý chip je Qualcomm MSM6280 a svých dnes již dlouholetých 8-) zkušeností s GPS v Qualcomm chipech.
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Vzhledem k tomu, že satelitů je vyjma založních myslím 24, tak kdyby jich bylo naráz vidět 15, tak by asi soudruzi z colorado springs měli vážnej problém. :)

jivo: slot na karty je pod baterkou, na fotkách z fcc je vidět

miro7:mě by zajímali vychytávky ulehčující ovládání a bezvýznamně se tvářící otravný chyby, který dokážou donutit člověka nenávidět sebelepší přístroj :), především funkce kláves a možnosti jejich přizpůsobení
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Fungují v 614c 4GB micro SD?
dík
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Me by zajimalo (teda z toho co tu jeste nezaznelo):

1) jak se jevi displej na slunecnim svetle
2) mozna uplne blbej dotaz, ale jak je to s ovladatelnosti tlacitek po leve strane pro pravaka, prece je to jen dost siroky pristroj a mam kratky prsty :))
3) rychlost aplikaci, rychlosti prehravani videa ve normalnim PC rozliseni, prehravani streamovaneho videa z netu (napr. CT24), rychlost her
4) jak se na tom pisou SMSky nebo obecne jak se pise na te klavesnici pres to touch kolecko
5) jak funguje skype pres wifi?
6) funguje Opera pres wifi? (nekde nekdo psal, ze to nechodi)

7) vite nekdo jestli to ma nejakej grafickej chip?

predem diky za zodpovezeni
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Výdrž baterie.
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

DonJuanKarlos:

SDHC by meli fungovat bez problemu. Uz to nekde bylo zmineno.
zmatus
nováček
nováček

Post by zmatus »

Huraaa. dnes som sa konecne dockal aj ja. Nemal som vela casu sa snim "hrat" ale prvy dojem uplne super, proste pradna masinka. Myslel som ze to kolecko bude prekazat pri pisani SMS, ale je to vpohode. Foto tiez ujde, treba sa pohrat s nastavenim, povedal by som ze kvalita skoro ako na SE K750i, aj ta prisvetlovaci LED je super. Po praci sa tomu budem venovat hlbsie.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”