kde získat operu mini 3 pro wm 6?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
robert1
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 92'30

kde získat operu mini 3 pro wm 6?

Post by robert1 »

už jsem zoufalej, mám týden Tytn II a nerozchodil jsem pro mě nejdůležitější aplikaci. verzi 4 nechci, stejně jsou s ní na wm problémy, ale nemůžu nikde sehnat verzi 3. poradíte?

btw. dokáže tytn přehrávat klasický formáty videa? avi atd.? mám nainstalovanej TCPMP a nepřehrává mi nic.

díky
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Jaké potíže máte s Operou mini 4? Mám sice MDA Compact, ale Opera mini 4 mi funguje bez problémů. Jinak na video CorePlayer Mobile, který má přímou podporu pro procesory Qualcomm, takže by to mělo přehrát všechno. Nebo můžete zkusit v TCPMP změnit ovladače na video. Volby-Video-a zde si změníte ovladač.
mihals
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by mihals »

proc pouzivat operu mini, kdyz je pro to Opera for Windows Mobile? nechapu...
klasicky format videa - asi myslis filmy bez konverze, tak, jak je prohlizis v PC? zatim nevim, mam vse "dulezite" uz zkonvertovane pro me predchozi WM5 zarizeni :grin: ale asi bych mel obavy, jestli Kaiser zvladne takovy bitrate, ikdyz na druhou stranu novy TCPMP dela zazraky - navic dneska vychazi prima podpora pro Youtube a Google videa :grin:
robert1
nováček
nováček

Post by robert1 »

to mihals: vyhovuje mi, pokud jedu před gprs tahá citelně méně dat a je to tudíž rychlejší. používám jí léta a prostě mi sedí
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

SZ
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

K prispevku prikladam Operu Mini 3.1 CZ, pouzival jsem ji drive s T-Mobile Surf+, tak mi na disku zustala ;-) Jinak ale doporucuji pouzivat spise Operu Mini 4, Surf+ s ni taky pocita a je znatelne lepsi jak trojkova verze... i kdyz kazdemu muze vyhovovat neco jineho.
Attachments
Opera Mini 3.1.zip
Opera Mini 3.1 CZ (JAVA)
(97.52 KiB) Downloaded 148 times
robert1
nováček
nováček

Post by robert1 »

děkuji moc. už to běhá :-) super. ta radost :-) díky moc pánové
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

A 4ka má synchronizaci záložek, což je supr věc. A na WM6 s ní nemám sebemenší problém.
A proč používat Operu mini a ne Operu pro WM? Např proto, že s ní a se zvýhodněním Surf&mail od TM mohu vesele a neomezeně brouzdat po netu. :punk:
robert1
nováček
nováček

Post by robert1 »

to strojvudce: no 4ka mi nejde nainstalovat a všude píšou cosi o přeinstalování Java a zatím nemám chuť se tím zabývat :-)
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by strojvudce »

Tak to potom jo, to je důvod pro 3ku. Ale škoda.
robert1
nováček
nováček

Post by robert1 »

to strojvudce: přešel jsem na tytn z SE P990, takže zatím se s ním pořád učím. je to trochu dřina :-)
mihals
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by mihals »

robert1 wrote:to mihals: vyhovuje mi, pokud jedu před gprs tahá citelně méně dat a je to tudíž rychlejší. používám jí léta a prostě mi sedí
aha, tak to jsem nevedel, omlouvam se! holt kdyz se nekdo nemusi starat o prenos svych dat, tak jednoduse zapomene :oops:
robert1
nováček
nováček

Post by robert1 »

to mihals: mám neomezený data :-) ale jde mi o to, že GPRS je hrozně pomalý a opera mini tahá méně dat. výsledkem je tudíž svižnější surfování i přes gprs. když bych byl v dosahu HSDPA budu si stahovat třeba i muziku z netu rovnou do mobilu :-)
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Opera mini

Post by romčo »

Mám HTC P3300 Artemis, chcel by som si tam nainštalovať Opera Mini pre PDA ale neviem, kde ju mám hľadať. Na oficiálnych stránkach Opera.com sú len viacdňové verzie. Poradí mi niekto. Mám síce nejakú nainštalovanú, ale nejako mi nechce ísť, vypisuje mi to: 100 Java.lang.security Exception=null
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by strojvudce »

Tak operu mini stahneš tady: www.operamini.com
Post Reply

Return to “Aplikace”