kde získat operu mini 3 pro wm 6?
kde získat operu mini 3 pro wm 6?
už jsem zoufalej, mám týden Tytn II a nerozchodil jsem pro mě nejdůležitější aplikaci. verzi 4 nechci, stejně jsou s ní na wm problémy, ale nemůžu nikde sehnat verzi 3. poradíte?
btw. dokáže tytn přehrávat klasický formáty videa? avi atd.? mám nainstalovanej TCPMP a nepřehrává mi nic.
díky
btw. dokáže tytn přehrávat klasický formáty videa? avi atd.? mám nainstalovanej TCPMP a nepřehrává mi nic.
díky
-
Tomula
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Jaké potíže máte s Operou mini 4? Mám sice MDA Compact, ale Opera mini 4 mi funguje bez problémů. Jinak na video CorePlayer Mobile, který má přímou podporu pro procesory Qualcomm, takže by to mělo přehrát všechno. Nebo můžete zkusit v TCPMP změnit ovladače na video. Volby-Video-a zde si změníte ovladač.
-
mihals
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
proc pouzivat operu mini, kdyz je pro to Opera for Windows Mobile? nechapu...
klasicky format videa - asi myslis filmy bez konverze, tak, jak je prohlizis v PC? zatim nevim, mam vse "dulezite" uz zkonvertovane pro me predchozi WM5 zarizeni
ale asi bych mel obavy, jestli Kaiser zvladne takovy bitrate, ikdyz na druhou stranu novy TCPMP dela zazraky - navic dneska vychazi prima podpora pro Youtube a Google videa 
klasicky format videa - asi myslis filmy bez konverze, tak, jak je prohlizis v PC? zatim nevim, mam vse "dulezite" uz zkonvertovane pro me predchozi WM5 zarizeni
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
K prispevku prikladam Operu Mini 3.1 CZ, pouzival jsem ji drive s T-Mobile Surf+, tak mi na disku zustala
Jinak ale doporucuji pouzivat spise Operu Mini 4, Surf+ s ni taky pocita a je znatelne lepsi jak trojkova verze... i kdyz kazdemu muze vyhovovat neco jineho.
- Attachments
-
- Opera Mini 3.1.zip
- Opera Mini 3.1 CZ (JAVA)
- (97.52 KiB) Downloaded 148 times
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
-
strojvudce
- častý přispěvatel

-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Opera mini
Mám HTC P3300 Artemis, chcel by som si tam nainštalovať Opera Mini pre PDA ale neviem, kde ju mám hľadať. Na oficiálnych stránkach Opera.com sú len viacdňové verzie. Poradí mi niekto. Mám síce nejakú nainštalovanú, ale nejako mi nechce ísť, vypisuje mi to: 100 Java.lang.security Exception=null
-
strojvudce
- častý přispěvatel

Tak operu mini stahneš tady: www.operamini.com