k té diskuzi o 64 x 128 MB RAM... na svým MDA2 sice 128 MB mám, ale z toho něco přes 60 MB mám na RAMdisk a na pagepool (jestli to píšu dobře) a zbytek na "RAM"..
po startu mám volných kolem 40 MB, s puštěnými +- 10 - 15 programy mívám volných kolem 10 - 15 MB. takže jednou za dva tři dny udělám SR a žádný problém...
asi bych šel klidně i do PDA s 64 MB RAM...prostě bych jen ukončoval programy místo abych je nechával běžet na pozadí, ne?
Kapu kecáš. Na QVGA E-ETENECH žádnej problém s pamětí není. A na VGA E-TENECH stačí jen neinstalovat hafo aplikací od E-TENU a malinko upravit pagepool. Komunita E-TENu je už poměrně velká a ROMek už je taky poměrně dost. Mám doma 4 E-TENy a ani z jedním z nich nemám problém týkající se RAM. A věř tomu, že při tvorbě aplikací a lokalizací dostávají fakt zabrat. Tak asi tak.
Kapu je na E-teny vysazený
mně se třeba docela zamlouvají...nejen kvůli ceně
to Ospen: Který ti z nich přijde nejpraktičtější? Uvažuju pořád o M700...
já vím opět krapet OT :(
JJ vím, že je vysazený, ale já s nima dělám každý den, tak to dokážu posoudit. M700 není nic světoborného, ale ta ty peníze to je prakticky jediné takové zařízení. Mechanizmus klávesky je OK. A to ostatní prakticky taky. Jen ten vzhled je takovej moc plastovej. Mám ještě před produkční kus a šlape jak o život Když se to trošku poladí, tak i rychlost je nadstandardní.
Já mluvil o e-tanech s VGA, že mají problémy se zahlcování RAM. Proto mě přišlo divné srovnání s MDA II s QVGA displejem. Nemluvím o tom, že na e-tenech nejde vyladit ROMka, ale moc dobrých jsem neviděl. Srovnávat komunitu lidí u HTC a e-ten nemá smysl. Já na e-tany nejsem vysazený, ale neustále mi někdo píše, že mu na e-tanu něco nefunguje.
Samozřejmě že to de poladit, ale kolik lidí to umí? Každý neni jak mi že celé dne sedí u PC a snaží se vyladit každý detajl co chybí k dokonalosti. Toto je práce lidí v e-tanu a ne u uživatele. To je to stejné jako by sis koupil auto a oni by ti dovezly součástky a řekli ať si ho postavíš.
Nepřijde mi to zrovna fer, bohužel to začalo dělat už i HTC.
Většina lidí spoléhá v to, že když si koupí zařízení za 10 ooo a víc, tak bude fungovat bez problémů, ale dosud tomu tak není.
Omlouvám se za OT, ale musel jsem se obhájit.
Vyladěné to bylo u každého do 30 minut. No já bych si zařízení za 10 litru nekoupil pokud bych nevěděl co od něj můžu čekat.
To je to stejné jako by sis koupil auto a oni by ti dovezly součástky a řekli ať si ho postavíš. - ty už jsi si koupil někdy auto? srovnáváš hrušky s jabkama
Zlatej E-TEN oproti N95 Ono to je prostě vše trochu zamotané. Komunikátory si začali kupovat i normální lidé a ne jen nadšenci. A spousta lidí zapomíná, že to není klasický telefon a pak se diví. Spousta začátečníků si koupila díky příznivé ceně E-Teny a pak byli trošku rozčarováni. Prošli mi rukama všechny E-TENy v ČR a s ani s jedním, jsem osobně neměl. Rozhodně nejsem obhájcem E-TENu, protože si za spoustu věcí může sám, ale nemám rád, když se uživatelské chyby hážou na výrobce. Ale je pravda, že HTC je trošku víc uživatelsky přívětivější
Ok vyhrál kompromis
Já v podstatě s tebou souhlasím.
Rozhodně nechci e-ten odsuzovat na každém výrobci se najdou chyby. A většinou se mluví jen o chybách, protože klady jsou považovány za samozřejmost.