Koupě telefonu dnes. Který fotomobil?
-
kacipekarova
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: iPhone 5S
Ahoj všichni,
dnes se mi stala nepříjemná věc s mým iPhonem 5S. Rozbil se mi foťák, začaly mi tam lítat pruhy růžové a modré...a tak jsem zašla do T-mobilu a tam mi řekli, že je to na reklamaci (rychle jsem si to screenovala). Jenže reklamace trvá nějakou dobu a my zítra vyrážíme na dovolenou, kde jsem měla v plánu s tím telefonem fotit. Bohužel, foťák doma nemáme, resp. máme, ale fotí hůř ten iPhone...
A tak mám dilema. Jít do nového telefonu a po opravě iPhona prodat...jenže jaký telefon? Jedno vím jistě, chci perfektní foťák...přemýšlím o iPhone 6S, jenže tam má T-Mobile příšerně drahej :/ Koukala jsem i na Huawei P9, ale bojím se Androidu, aby se mi po chvíli užívání nezačal sekat.. iPhone byl do dnes jako nový :(
Pak mě ještě dnes v obchodě zaujal Sony Xperia XA, ale netuším jak fotí..každopádně se mi líbila ta růžová varanta
Telefon potřebuji koupit dnes
dnes se mi stala nepříjemná věc s mým iPhonem 5S. Rozbil se mi foťák, začaly mi tam lítat pruhy růžové a modré...a tak jsem zašla do T-mobilu a tam mi řekli, že je to na reklamaci (rychle jsem si to screenovala). Jenže reklamace trvá nějakou dobu a my zítra vyrážíme na dovolenou, kde jsem měla v plánu s tím telefonem fotit. Bohužel, foťák doma nemáme, resp. máme, ale fotí hůř ten iPhone...
A tak mám dilema. Jít do nového telefonu a po opravě iPhona prodat...jenže jaký telefon? Jedno vím jistě, chci perfektní foťák...přemýšlím o iPhone 6S, jenže tam má T-Mobile příšerně drahej :/ Koukala jsem i na Huawei P9, ale bojím se Androidu, aby se mi po chvíli užívání nezačal sekat.. iPhone byl do dnes jako nový :(
Pak mě ještě dnes v obchodě zaujal Sony Xperia XA, ale netuším jak fotí..každopádně se mi líbila ta růžová varanta
Telefon potřebuji koupit dnes
-
mokashi
když je iphone drahy a Androidu se bojis( ja se nedivim) a chces vyborny fotak, tak pak jedine Lumia 950
-
kacipekarova
- můj třetí příspěvek

Ještě mě napadl iPhone SE... má stejný foťák jako 6S, asi půjdu do něj
Iphone SE te nezklame a pokud jsi zvykla na iOS, bude to v pohode. Androidu se take bat nemusis, jedine, cemu bych se dnes uz vyhnul jsou Lumie:
http://smartmania.cz/microsoft-pry-na-k ... dej-lumii/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady doporuceni od gartneru, kdyby to nebylo uplne jasne:
http://bgr.com/2016/05/23/smartphone-ma ... e-q1-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/microsoft-pry-na-k ... dej-lumii/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady doporuceni od gartneru, kdyby to nebylo uplne jasne:
http://bgr.com/2016/05/23/smartphone-ma ... e-q1-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Tedy
- smartguru

- Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0
Pokud ti velikostně a zpracováním SEčko vyhovuje, je to výborná volba a fotoaparát by mel mít stejný jako 6s.
Telefon s WM můžeš klidně koupit taky za necelých 12k mas 950xl která možná fotí ještě o trochu lépe ale narazis patrně cobse týče aplikací, jej jich méně, některé vůbec a pokud holdujes sociálním sítím jako fb,TW instagram a samozřejmě kvalitním hrám, ruce pryč byla by jsi zklamaná.
Telefon s WM můžeš klidně koupit taky za necelých 12k mas 950xl která možná fotí ještě o trochu lépe ale narazis patrně cobse týče aplikací, jej jich méně, některé vůbec a pokud holdujes sociálním sítím jako fb,TW instagram a samozřejmě kvalitním hrám, ruce pryč byla by jsi zklamaná.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud fotomobil, tak taky doporučím 950 (na tu se ip 6/6S,SE ani náznakem nechytá), rozhodně se ji neboj, z fotek a videa budeš přímo nadšená.Systému + aplikací se netřeba bát, žádná omezení tě nečekají.Překázkou koupě 950 může být nudný vzhled a případná velikost.
-
Tedy
- smartguru

Tak 950 fotí dobře a pokud ji nebude chybět žádná aplikace ne kterou je zvykla nebo najde kvalitní alternativu, prodává se za dobrou cenu.
-
kacipekarova
- můj třetí příspěvek

Děkuji všem,
už mám doma to SEčko a musím říct, že jsem z toho foťáku nadšená
Jakmile si člověk zvykne na Retinu a iOS, tak je pak docela problém najít něco jiného. Každopádně byl za docela slušnou cenu a vnitřnosti má jako 6S, takže já jsem spokojená
Děkuji moc za reakce
už mám doma to SEčko a musím říct, že jsem z toho foťáku nadšená
-
Tedy
- smartguru

Tak at jsi spokojena a spolehlive a dlouho ti slouzi.