Ahoj,
takže další zajímavé informace.
Upřímně jsem zvědav, jak to nakonec všechno dopadne

a kdy to dopadne
S oddalováním prodeje tohoto zařízení je to opravdu brutální - mám pocit, že ani nejsme v roce 2008.
Jsem také ten, kterému přítomnost foťáku v zařízení vyhovuje. Takže tu druhou variantu ať nedodávají. Pravdou je, že se můžou najít lidi, kteří by si ,,ošizenou" variantu z určitých (třeba finančních) důvodů pořídili. On rozdíl v ceně, měl být kolem tisícovky (zhruba), což může být zakoupení jedné paměťové karty - třebas.
Trochu se obávám, aby to nemělo vliv (negativní) na cenu.
No, a když tam to GPS opravdu bude a nevyskytnou se jiné anomálie, já s nákupem otálet nebudu - když bude co nakupovat a kde nakupovat
Srandou by bylo, pakliže by zařízení ,,obsahovalo" podobný problém, jako dnešní výrobky od HTC a čekalo se ve skutečnosti na nějaký patch, nebo nové drivery

Ano, to už je taková malá ,,teorie spiknutí", ale .... mohou si za ni ,,kucí" z HP.
Doufám, že když už to trvá tak dlouho, pak zařízení dodaná, řekněme v průběhu března, budou mít i lokalizaci do CZ, tudíž že zájemci na ni nebudou muset další měsíc/dva čekat! A také, že IPAQ 614c bude dostatečně ,,odladěn".