Tak zrovna vcera som mal vedla seba na stole Samsung Ativ S s WP8.1 a L830 s W10 (v najnovsom builde). Bol som milo prekvapeny, ale W10 je pomalsi len v niektorych situaciach. Mne sa zda, ze tym ze pomenili/skratili zopar animacii, tak sa zda, ze ten system je pomalsi aj ked skutocnost je castokrat ina (napr. navrat na HS windows tlacidlom je o dost rychlejsi na W10). Asi jedine, co je ozaj o dost pomalsie je store a jeho prvotne nacitanie.Tedy wrote:nova verze je ale náročnější na hw takže Low a MID třída je ve srovnání s předchozí verzi tak o 30% pomalejší a lagy nejsou také ničím výjimečným.
Kazdopadne, po tom, co mi zaciatkom tyzdna odisla (mojou nesikovnostou) L925 s W10, bol som nuteny sa vratit k Samsung Ativ S s WP8.1. Musim povedat, ze design, ucelenost, konzistencia UI je u WP8.1 proste paradna. V tomto je W10 na mobiloch jednoznacne milovy krok spat. Ale aj napriek tomuto kroku spat je pre mna UI aj ergonomia W10 daleko pred Droidom aj iOs. Zial, neexistencia telefonov s W10 ma nuti ostat na WP8.1 a 3 rocnom zariadeni bez LTE.