HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Locked
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Nevíte proč když nainstaluju do Cruise program Terminátor nebo Shutdown na vypínání telefonu tak mi funguje jen restart a vypnutí ne?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Vitezslav2: protoze Cruise nejde vypnout, respektive jde, ale jen kdyz natvrdo vytahnes baterku.
prague77
nováček
nováček

Post by prague77 »

pato73 wrote:
IkE Blaster wrote:pokud vim, tak je moznost automatickeho odpojeni, neco kvuli setreni baterie. myslim, ze jsem to videl v manualu
ano, ale je to iba na WIFI.
Ja by som chcel automaticky odpojiť dátové pripojenie, GPRS, ....
Možno by na to bola nejaká utilitka, aby pri nečinnosti toho pripojenia jednoducho ukončila pripojenie.
pomuze ti s tim tenhle tweak: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=333898
vasek77 tu i psal, ze ti nejake nastaveni muze Cruise rozhodit, nicmene me se to jeste nikde nestalo a zrovna to nastavovani odpojeni gprs funguje krasne.

muj problem je, ze se mi porad odpojuje wifi, i kdyz nechci. netusite cim to muze byt? nikde jsem nastavovani odpojeni/setrvani wifi nenasel
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Jak je to teda s tou T9 v češtině pro Cruise.
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Da sa Cruise uplne vypnut bez toho, aby som vytiahol baterku? Myslim tak, ze sa vypne uplne, ze pri zapnuti bude bootovat system...
Na MIO A702 sa to da, tak preto sa pytam...
Neelix
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Neelix »

prague77
muj problem je, ze se mi porad odpojuje wifi, i kdyz nechci. netusite cim to muze byt? nikde jsem nastavovani odpojeni/setrvani wifi nenasel
To iste robylo (roby) aj mne... ciastocne to zlepsila len jedna vec: Settings -> karta Connections -> Wireless Lan -> karta Power Mod a posuvnik nastavyt na "Best Performance" Ak to mam nastavene takto tak sa odpojuje uz len minimalne...

A este by som sa chcel spytat:
neviete niekto ci sa da vypnut zobrazenie textu SMS na home obrazovke ked pride? Chcem len aby vyhodilo ze mam SMS nie ju vypisalo na display...
Jiří Hrma wrote:Vitezslav2: protoze Cruise nejde vypnout, respektive jde, ale jen kdyz natvrdo vytahnes baterku.
Ako to?? Mna sa normalne spyta ci chcem vypnut telefon ked podrzim asi 5 sekund power tlacitko na hornej strane telefonu!
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Jiří Hrma wrote:Vitezslav2: protoze Cruise nejde vypnout, respektive jde, ale jen kdyz natvrdo vytahnes baterku.
Co je to za blbost??? Ked dlhsie stlacite tlacitko "Power", tak sa vas opyta ci ma zariadenie vypnut, ak potvrdite tak ho uplne vypne.
vasek77
nováček
nováček

Post by vasek77 »

Vitezslav2 wrote:Jak je to teda s tou T9 v češtině pro Cruise.
Upravil jsem puvodni navod, protoze ta stejne neco chybelo. Kdyz jsem si to nastavoval tak jsem si s tim proste hral dokud to nezacalo fungovat...

Takze jsem udelal .cab - je tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=39105#39105
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Zkoušel jsem to instalovat v telefonu,ale ukazuje mi to ,,k souboru není přidružena žádná aplikace...".Co dělám špatně?
vasek77
nováček
nováček

Post by vasek77 »

Ten .cab soubor musite prenest do mobilu pomoci ActiveSync a spustit.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Jasně,já ho nejdříve rozbalil a pak přenesl.Díky
vasek77
nováček
nováček

Post by vasek77 »

Vitezslav2 wrote:Jasně,já ho nejdříve rozbalil a pak přenesl.Díky
A uz ti to funguje?
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Nemůžu nikde v nastavení tu českou T9 najít.Instaloval jsem to i do telefonu i na kartu.
vasek77
nováček
nováček

Post by vasek77 »

Opravil jsem .cab a pripsal navod. Zkuste stahnout a spustit znovu.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Je to super,už to šlape.Díky.
trancemaniac
nováček
nováček

BT

Post by trancemaniac »

Ahoj, chtel bych se Vas zeptat jak synchronizujete cruise pres BT? Me to nejak nejde. Nastavim port v ActiveSync. V nastaveni BT pridat novy zarizeni (pc) a vyberu sluzbu ActiveSync. Pak v AS dam pripojit pres BT dam pripojeni pomoci BT a pise mi to, ze "Nelze najit stavajici partnerstvi BT s pc ....Chcete toto partnerstvi navazat nyny?" Tak dam ano jsem zas v nastaveni BT kde bych mel mit vse ok. Tak tady uz nevim jak dal. Vite jak nato?

VYŘEŠENO: Stačilo odebrat sluzbu AS a pak ji znova pridat a uz to frci.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Jak jste spokojení s pořizováním snímků?Četl jsem že byměl Cruise mít i Makro režim,ale nikde jsem ho v nastavení nenašel.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Nevíte jestli když zálohuji soubory pomocí SPB Backup,jestli se zálohují i kontakty?Případně čím se dají kontakty zálohovat?
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

zálohují se i kontakty. můžeš třeba použít i PIM Backup
Fiba
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Wifi

Post by Fiba »

Zdravím a prosím o radu. Nemůžu zaboha rozjet internet přes wifi v domácí síti. Wifi se připojí, ale na net se nedostanu. Na routeru je zapnuté DHCP a IP adresu Cruise dostane. Nejde to ani když nastavím IP, DNS servery a GW ručně. Notebook přes stejné AP bez funguje. Připojení přes hotspot např. v KFC bez problémů fungovalo. :-( :-( :-(
Locked

Return to “HTC Touch series”