HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
pomuze ti s tim tenhle tweak: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=333898pato73 wrote:ano, ale je to iba na WIFI.IkE Blaster wrote:pokud vim, tak je moznost automatickeho odpojeni, neco kvuli setreni baterie. myslim, ze jsem to videl v manualu
Ja by som chcel automaticky odpojiť dátové pripojenie, GPRS, ....
Možno by na to bola nejaká utilitka, aby pri nečinnosti toho pripojenia jednoducho ukončila pripojenie.
vasek77 tu i psal, ze ti nejake nastaveni muze Cruise rozhodit, nicmene me se to jeste nikde nestalo a zrovna to nastavovani odpojeni gprs funguje krasne.
muj problem je, ze se mi porad odpojuje wifi, i kdyz nechci. netusite cim to muze byt? nikde jsem nastavovani odpojeni/setrvani wifi nenasel
-
Vitezslav2
- smartguru

prague77
A este by som sa chcel spytat:
neviete niekto ci sa da vypnut zobrazenie textu SMS na home obrazovke ked pride? Chcem len aby vyhodilo ze mam SMS nie ju vypisalo na display...
To iste robylo (roby) aj mne... ciastocne to zlepsila len jedna vec: Settings -> karta Connections -> Wireless Lan -> karta Power Mod a posuvnik nastavyt na "Best Performance" Ak to mam nastavene takto tak sa odpojuje uz len minimalne...muj problem je, ze se mi porad odpojuje wifi, i kdyz nechci. netusite cim to muze byt? nikde jsem nastavovani odpojeni/setrvani wifi nenasel
A este by som sa chcel spytat:
neviete niekto ci sa da vypnut zobrazenie textu SMS na home obrazovke ked pride? Chcem len aby vyhodilo ze mam SMS nie ju vypisalo na display...
Ako to?? Mna sa normalne spyta ci chcem vypnut telefon ked podrzim asi 5 sekund power tlacitko na hornej strane telefonu!Jiří Hrma wrote:Vitezslav2: protoze Cruise nejde vypnout, respektive jde, ale jen kdyz natvrdo vytahnes baterku.
Upravil jsem puvodni navod, protoze ta stejne neco chybelo. Kdyz jsem si to nastavoval tak jsem si s tim proste hral dokud to nezacalo fungovat...Vitezslav2 wrote:Jak je to teda s tou T9 v češtině pro Cruise.
Takze jsem udelal .cab - je tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=39105#39105
-
Vitezslav2
- smartguru

-
Vitezslav2
- smartguru

-
Vitezslav2
- smartguru

-
Vitezslav2
- smartguru

-
trancemaniac
- nováček

BT
Ahoj, chtel bych se Vas zeptat jak synchronizujete cruise pres BT? Me to nejak nejde. Nastavim port v ActiveSync. V nastaveni BT pridat novy zarizeni (pc) a vyberu sluzbu ActiveSync. Pak v AS dam pripojit pres BT dam pripojeni pomoci BT a pise mi to, ze "Nelze najit stavajici partnerstvi BT s pc ....Chcete toto partnerstvi navazat nyny?" Tak dam ano jsem zas v nastaveni BT kde bych mel mit vse ok. Tak tady uz nevim jak dal. Vite jak nato?
VYŘEŠENO: Stačilo odebrat sluzbu AS a pak ji znova pridat a uz to frci.
VYŘEŠENO: Stačilo odebrat sluzbu AS a pak ji znova pridat a uz to frci.
-
Vitezslav2
- smartguru

-
Vitezslav2
- smartguru

-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Wifi
Zdravím a prosím o radu. Nemůžu zaboha rozjet internet přes wifi v domácí síti. Wifi se připojí, ale na net se nedostanu. Na routeru je zapnuté DHCP a IP adresu Cruise dostane. Nejde to ani když nastavím IP, DNS servery a GW ručně. Notebook přes stejné AP bez funguje. Připojení přes hotspot např. v KFC bez problémů fungovalo.