Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
Zdravím,
otec si pořídil 950XL a byl s ní moc spokojenej, teda až do chvíle než sedl do auta a spároval telefon. Při hovorech se mu telefon neustále odpojuje...nevíte čím by to mohlo být? resp. nesetkali jste se s tím někdo? Existuje nějaký fix, nebo si myslíte, že to bude na výměnu rovnou?
otec si pořídil 950XL a byl s ní moc spokojenej, teda až do chvíle než sedl do auta a spároval telefon. Při hovorech se mu telefon neustále odpojuje...nevíte čím by to mohlo být? resp. nesetkali jste se s tím někdo? Existuje nějaký fix, nebo si myslíte, že to bude na výměnu rovnou?
ako si aktualizoval onedrive? Ja som pred troma dnami kupil 950ku, spravil zalohu z 925ky cez konto Microsoft, poinstalovalo mi to vsetky appky z 8.1ky, jedna bola 2x, ale to som uz poriesil. One drive mi slo vtedy, vcera som aktualizoval na 29ku (tiez nie som insider ) a teraz som skusil ci mi ide onedrive ide, a funguje spravne. Este som HR nerobil odkedy mam tel, ani po zalohe z 8.1ky do 10ky, ani po aktualizacii na 29ku. Idem pohladat ci je nejaka moznost aktualizovat onedrive a ak, tak dam instalovat ci mi to bude tak isto blbnut. Ale inak skoda ze ti to tak blbne.VitoAMG wrote:Včera mi system nabídl aktualizaci na .29 (nejsem insider), po aktualizaci je ondrive zase nefunkční
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
tak přesně tohle mě dneska vytáčelo celý den na dálnici. Je to téměř nepoužitelné v současné stavu.novass wrote:Zdravím,
Obávám se, že to není problém HW jako takového, ale problém v OS. Snad to brzo opraví.
Ahoj, mám stejný problém. Původně se telefon i restartoval - to nyní není - nejsem si jistý, ale bud se aktualizovala SIM - jak bylo zde popsáno - moc tomu nevěřím a nebo jsem udělal jedinou věc - ručně jsem zvolil síť - místo automatické volby.
Čekám na opravu - na zahraničních forech jsem četl podobné informace, moc nevěřím v chybu HW... tedy doufám, že je to spíš SW záležitost. Ach jo.
Čekám na opravu - na zahraničních forech jsem četl podobné informace, moc nevěřím v chybu HW... tedy doufám, že je to spíš SW záležitost. Ach jo.
-
legoss
- přispěvatel

- Zařízení: Iphone 6s plus 128gb
Re: Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
Caute. Dnes sa mi už tretí krát stalo ze pri fotení,kedy prebehlo zaostrenie a nasledne som stlačil spúšť telefón zamrzol bez toho aby odfotil a nasledne sa telefón reštartoval. Mate s tým skúsenosť? Taktiež som si všimol ze pri prehliadaní fotiek v galérii nieje mozne niektoré fotky zozoomovat...
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Zdá se, že po novém buildu je 950 DS už funkční i v autě s bluetooth. Celý den se mi neodpojila. Zítra zkusím vložit SD kartu a přes bluetooth.
Kód chyby onedrive je 0x80070019Radek Jahoda wrote:Můžeš sem hodit tu chybovou hlášku?
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Vito zkus tohle:
běž do Storage Sense, změn Stahování a Aplikace na SD kartu. Pak to změň zpátky na mobil.
Běž do store a zkus to aktualizovat.
běž do Storage Sense, změn Stahování a Aplikace na SD kartu. Pak to změň zpátky na mobil.
ja som mal problem s update nejakych systemovych apiek, cislo chyby si nepamatam, ale pointa bola, ze sa nejakym zahadnym sposobom dostali na kartu, tak som ich musel presunut na internu pamat a potom update uz isiel. Skus ist do storage, vyber SD kartu a Aplikacie a pozri ci tam nie je a presun ju ak tam bude
Konečně jsem chtěl začít používat kalendář, ale je naprosto nepoužitelný. Mám nastavenou synchronizaci účtu s firemním Exchange, pošta je OK. Po otevření kalendáře (dnes - 22.12.) se zobrazí kupodivu 20.12. Pak stačí párkrát kliknot (změnit datum, položka v kalendáři...), následuje zásek a po chvíli restart mobilu. Není to žádná náhodná chyba. Zkusil jsem v Exchange účtu vypnout a zapnout kalendář, ale žádná změna...
Pak jsem celý Exchange účet odstranil a znovu přidal. Restarty zmizely, teď už padá jen samotný kalendář (a trochu méně), nevezme s sebou celé windows. 20. bude asi nějaké magické datum, protože se k němu kalendář snaží neustále vracet (kliknu na 22., kalendář změní datum zpět na 20.)
Microsofte, říkám to nerad, ale jdi do (_!_). To si člověk musí koupit nějaký alternativní kalendář, aby s ním mohl normálně fungovat?
Pak jsem celý Exchange účet odstranil a znovu přidal. Restarty zmizely, teď už padá jen samotný kalendář (a trochu méně), nevezme s sebou celé windows. 20. bude asi nějaké magické datum, protože se k němu kalendář snaží neustále vracet (kliknu na 22., kalendář změní datum zpět na 20.)
Microsofte, říkám to nerad, ale jdi do (_!_). To si člověk musí koupit nějaký alternativní kalendář, aby s ním mohl normálně fungovat?
-
alda2
- častý přispěvatel

- Zařízení: L950 single sim
No tak já s kalendářem nemám žádný problém a synchronizuji dva účty. Vše běhá jak má a bez záseků a restartů. Ani na fórech jsem se nedočetl že by měl někdo problém s kalendářem. Zde bych hledal problém někde jinde.ijon wrote:Konečně jsem chtěl začít používat kalendář, ale je naprosto nepoužitelný. Mám nastavenou synchronizaci účtu s firemním Exchange, pošta je OK. Po otevření kalendáře (dnes - 22.12.) se zobrazí kupodivu 20.12. Pak stačí párkrát kliknot (změnit datum, položka v kalendáři...), následuje zásek a po chvíli restart mobilu. Není to žádná náhodná chyba. Zkusil jsem v Exchange účtu vypnout a zapnout kalendář, ale žádná změna...
Můžu se zeptat, "kde jinde" bych měl problém hledat? Je to normální jeden Exchange kalendář, úplně jednoduchý. Připojení k účtu buď funguje nebo nefunguje, jediné co můžu, je vypnout nebo zapnout kalendář v nastavení účtu...
Podle všeho je to problém posledního update:
http://www.windowscentral.com/mail-and- ... est-update" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejhorší je, že s tím nemůžu vůbec nic dělat. Mám poslední oficiální update a aktualizuji poctivě aplikace, víc dělat nemůžu.
Microsoftu se ty updaty fakt nedaří, už mi nefunguje equalizer, teď kalendář...
http://www.windowscentral.com/mail-and- ... est-update" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejhorší je, že s tím nemůžu vůbec nic dělat. Mám poslední oficiální update a aktualizuji poctivě aplikace, víc dělat nemůžu.
...tak u mě taky naprosto bez problémů a to synchronizuji - svůj Exchange a outlook + nasdílené kalendáře manželky a děcek
-
alda2
- častý přispěvatel

Chápu, dnes mi telefon nabídnul aktualizaci. Tak zkontroluj, jestli ji tam taky nemáš. Je to zajímavé, protože máš úplně stejný telefon jako já a operátora také a já opravdu ten problém nemám.... tedy ekvalizér mi taky neběhá.ijon wrote:Můžu se zeptat, "kde jinde" bych měl problém hledat? Je to normální jeden Exchange kalendář, úplně jednoduchý. Připojení k účtu buď funguje nebo nefunguje, jediné co můžu, je vypnout nebo zapnout kalendář v nastavení účtu...
Ja mam 950XL DS cca 2 tyzdne a od zaciatku pouzivam 4 email ucty z toho jeden firemny Exchange a nemam ziadny problem ani s kalendarom. Jediny problem ktory je ze casto blbbnu info na dlazdiciach email uctov (ukazuju maily ktore su uz davno precitane).
-
alda2
- častý přispěvatel

Tak právě přišla aktualizace ve store na ekvalizér a ten už běhá jak má.
Udělal jsem to přesně tak jak píšeš, ale aktualizace onedrive opět s chybouRadek Jahoda wrote:Vito zkus tohle:
Zaujimave cca po 2-3 dnoch od .36 update mi opat korektne funguju dlazdice pre emailove ucty. Akonahle precitam mail v telefone alebo na PC tak sa obsah dlazdice zaktualizuje. Tak isto aj info na GS su tym padom spravne.
Ahoj, já jsem jeden mail odebral a pod vou dnech opět přidal. Ale již nefungije, protože nejde spárovat ani stahnout poštu. Píše to každou chvíli, že je zastaralé nastavení, udělám nové a opět na h***o. prostě po odinstalování jedné mailové adresy mi poté ta samá již po nainstalování zpět neběhá a ani nepostahuje poštu.edkis wrote:Ja mam 950XL DS cca 2 tyzdne a od zaciatku pouzivam 4 email ucty z toho jeden firemny Exchange a nemam ziadny problem ani s kalendarom. Jediny problem ktory je ze casto blbbnu info na dlazdiciach email uctov (ukazuju maily ktore su uz davno precitane).
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
zobrazuje se Vám také virtuální tlačítka na zamykací obrazovce? Vypadá to tam divně a vcelku to překáží. Nevím jak to deaktivovat kromě toho schovávacího gesta, ale to již vlastně je pozdě.