děkuji mnohokrát,kllr007 wrote:pripoj k PC, v tento pocitac klikni pravym a daj premenovat a napis si co chces
překvapilo mě že tam lze vepsat i velice hodně znaků ( rozvrství se do více řádků )

děkuji mnohokrát,kllr007 wrote:pripoj k PC, v tento pocitac klikni pravym a daj premenovat a napis si co chces

Zeptám se asi hloupě, ale co je to ten FW a co vlastně dělá? K čemu je dobrý? Nikdy dřív jsem to neslyšela dokud jsem nepřešla na WP, iOS to asi nemá.htcjirka wrote:Chyba desitek, mas sice novou verzi OS/SW, ale FW delany na 8.1.Dokud nebude final verze, ktera prinese i novy FW nema cenu resit nejake anomalie.

FW iPhone určitě má, stejně jako dnes třeba televize, kalkulačka nebo jiné "chytré" el. přístroje. Firmware je velmi důležitý především u zařízení, kde není pouze jedna specifikace hardwaru. Protože FW se stará o to, aby hardware co nejlépe pracoval se softwarem (až do úrovně OS). Samotný OS na to také musí být připravený. U iPhone je to jedno, protože je pouze jeden výrobce hardware a proto relativně dobře funguje (proto také třeba dobře fungují konzole na rozdíl od PC, kde jsou miliardy konfigurací).Sandra wrote:Zeptám se asi hloupě, ale co je to ten FW a co vlastně dělá? K čemu je dobrý? Nikdy dřív jsem to neslyšela dokud jsem nepřešla na WP, iOS to asi nemá.

Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest