Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Mikrofony si vyzkousej přes Nokia Care Suite, hned vis na cem jsi, všechny musí mit stejnou hlasitost/citlivost, odezvu si prehrajes ihned bud ze sluchátka ci hlasitého repro.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Tak to vypadá, že mic 1 má o dost nižší hlasitost než ostatní... pochopil jsem, že to je ten spodní (na společném kabelu s USB), druhý je na vrchu vedle 3,5" jacku, ale kde je třetí?
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Post by finchcz »

920ka ma jen dva mikrofony, pokud vim...
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by veigy »

To sem si taky myslel, ale Care Suite ukazuje tři....

Ještě jedna věc, když sem čistil mikrofony, tak sem si umatlal krycí sklíčko fotoaparátu a nějak to nejsem schopen vyčistit :D nějaké rady?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Kdepak ma tri, první je dole (na flexu usb konektoru), druhy nahore - horni hrana (zakladna 3.5 sluchat. konektoru) a treti je na flexu/desce primo za sluchátkem.
l0lz
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Post by l0lz »

Prosim vas mohol by mi niekto rychlo povedať aký Product CodeRM-821_eu_czech_432 ?? Ďakujem

EDIT: Nejakym štastim som ho zbadal ne nejakom obrazku na nete :tlem: , takže už nič
Eli.Wallace
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S9 One UI Beta, Galaxy S10

Post by Eli.Wallace »

Neví někdo zda funguje kombinace L920 a Xiaomi MiBand? :)
hotovyrado

Post by hotovyrado »

Může někdo srovnat výdrž L920 a L620? Jasně, uznávám, že proti např L640/830 je L920 žrout, ale já mám 620 a pokud si nepohorším, jdu do nějaké lehce jeté/repasované L920, což se dá pořídit okolo 2500-3000 max. Ono totiž s postupnou nemožností instalací aplikací na SD kartu a nafouknutostí W10M je i 16GB uvnitř L830 málo, 8GB u L640 nestojí ani za řeč....
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

v w10m nejdu instalovat aplikacie na sd ?
Wertigo
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1

Post by Wertigo »

Pokud si správně pamatuju,tak si samozřejmě v Uložišti můžeš nastavit kam se mají instalovat....stejně jako na 8.1
hotovyrado

Post by hotovyrado »

imperator wrote:v w10m nejdu instalovat aplikacie na sd ?
samozřejmě že jdou, ale šmahem jich ubývá, trend je neoddiskutovatelný. Na SD už nedáš žádného kecálka (Messenger, Viber, WA) a dokonce ani navigaci (krom Here už nejde na SD ani CoPilot, kterého mám koupeného) plus další a další aplikace po každém updatu přibývyjí... A pokud holé W10M zaberou v 8GB přístroji 5-6GB tak co dál?
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Velikost W10 se mění podle velikosti úložiště.
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

mne zabera takmer zo 120 aplikacii miesto na internom ulozisku 650MB - takze "je i 16GB uvnitř L830 málo" je dosti prehnane...
hotovyrado

Post by hotovyrado »

imperator wrote:mne zabera takmer zo 120 aplikacii miesto na internom ulozisku 650MB - takze "je i 16GB uvnitř L830 málo" je dosti prehnane...
W10M v 16GB zabírá cca 7-8GB - holý systém.... sorry, ale pokud chceš telefon použít jako navigaci po Evropě, tak to není kdoví co...
Tím neshazuji telefon, ale přístup MS, kdy uživatele nutí kupovat nejdražší modely.
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

A kolko ti z toho zabera navigacia s mapami eu ?
hotovyrado

Post by hotovyrado »

imperator wrote:A kolko ti z toho zabera navigacia s mapami eu ?
u CoPilotu skoro 3GB,u HERE má EU přes 5GB, s Ruskem 8 a Offline mapy nejsou jen pro navigaci, takže zrušením Lumia Storage Check a pozvolnou nemožností instalace na SD (ten trend je neoddiskutovatelný) v návaznosti na nabobtnalost W10M jsou 8GB přístroje na odpis i bez navi (po instalaci čistého systému volných 2,8 GB je výsměch), 16GB verze s přimhouřením oka použitelné...

Proto pokukuji po L920 a byl bych rád za zodpovězení mého primárního dotazu, díky
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

Lehce jete je trosku diskutabilne lebo takmer kazdy telefon bude mat dva roky a vela ludi malo problem ku koncu s baterkou pretoze odchadzalaba nedrazala nic - po vymene ako nova, rovnako zltne displej atd - pokial ju ale vymenis malo by to byt ok - hlavne z tvojho pohladu velkeho interneho uloziska (mne inak sygic - SK + cz mapy zabera 180mb - takze tento problem sa ma asi tykat nikdy nebude :) ) ostatne parametre su fajn a oproti 620 by si si mal jednoznacne polepsit
hotovyrado

Post by hotovyrado »

imperator wrote:Lehce jete je trosku diskutabilne lebo takmer kazdy telefon bude mat dva roky a vela ludi malo problem ku koncu s baterkou pretoze odchadzalaba nedrazala nic - po vymene ako nova, rovnako zltne displej atd - pokial ju ale vymenis malo by to byt ok - hlavne z tvojho pohladu velkeho interneho uloziska (mne inak sygic - SK + cz mapy zabera 180mb - takze tento problem sa ma asi tykat nikdy nebude :) ) ostatne parametre su fajn a oproti 620 by si si mal jednoznacne polepsit
vidím to taky tak. Jasně, že 830 vydrží více, ale já srovnávám s L620 a priorita je pro mě fakt to úložiště. Hodně cestuju a poté, co MS zaříznul Lumia Storage Check a apky se pomalu ale jistě dají instalovat jen do přístroje (plus veliký W10M) je 32GB priorita. Nová baterka bude samozřejmost :-)
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus

Post by ransot »

re: imperator-- tych 180 MB dat na sygicu aj s mapami cz+sk to je nejak malo nie ?
mne to ukazuje len s mapami sk 158 MB.. len tak sa informujem ci tam nemam nejaky bordel :roll:
eNookyn
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by eNookyn »

htcjirka wrote:Neni potreba menit product code.Stahne se firmware bez pripojeneho telefonu,stejne jako ho stahujes pres navifirm..

Update CZ Portico přes Nokia Care Suite

Stahnout a spustit
Nokia care Suite 2012.45.4.5 - Product Support Tools- Tools - Firmware Download - 059S0X6 - Check Online - Download.
Firmware ma nejakych 1.30-1.40GB
Po stahnuti stale nic nepripojujes,jdes do File - Open Product - RM-821
Pak Programming - Recovery - Start - Zkontroluje si to soubory a vyzve te to k pripojeni telefonu(ten musis mit mit predtim vypnuty a taky nabity) Dale uz te to povede - Na obrazku ti ukaze ,ze mas podrzet soucasne volume down a power tlacitko az do zavibrovani,pripojis a jedes.Pri prvnim flashovani se nestihnou naistalovat ovladace,jelikoz se nektere budou instalovat poprve,takze postup s tlacitky budes nekolikrat opakovat,nic nehrozi,porad te to vede.
Pokaždý mi to píše "Message send failed."

Code: Select all

Message send failed.
Nokia.Connectivity.Messaging.MessagingSendException: Message send failed. ---> Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessagingException: TCSSend failed with error code: -2080331756

v Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessageStream.CheckReturnValue(String methodName, UInt32 returnValue)
   v Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessageStream.Send(UInt32 cookie, Byte[] data, UInt32 dataType, UInt32 itemCount, UInt32 timeOut, IntPtr eventt, SendCallBack onSentCallBack, IntPtr paramz)
   v Nokia.Connectivity.Messaging.Handlers.MessageHandler.Send(UInt32 cookie, SendParameters sParams)
   --- Konec trasování zásobníku pro vnitřní výjimku ---
   v Nokia.Connectivity.Messaging.Handlers.MessageHandler.Send(UInt32 cookie, SendParameters sParams)
   v Nokia.Connectivity.Messaging.MessageStream.Send(Message message)
   v Nokia.Murzim.Connectivity.FuseAdaptation.MurzimFuseMessaging.Send(Byte[] request, TimeSpan timeSpan)
   v Nokia.Murzim.Connectivity.RawMessaging.MurzimRawMessaging.Send(Byte[] request, TimeSpan timeSpan)
   v Nokia.Murzim.Uefi.BootManager.MurzimBootManager.ContinueBoot()
   v Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.Flash()
   v Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.<HandleDownloadVariantPackageCompleted>b__8(Object state)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”