Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mikrofony si vyzkousej přes Nokia Care Suite, hned vis na cem jsi, všechny musí mit stejnou hlasitost/citlivost, odezvu si prehrajes ihned bud ze sluchátka ci hlasitého repro.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Tak to vypadá, že mic 1 má o dost nižší hlasitost než ostatní... pochopil jsem, že to je ten spodní (na společném kabelu s USB), druhý je na vrchu vedle 3,5" jacku, ale kde je třetí?
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
920ka ma jen dva mikrofony, pokud vim...
-
veigy
- smartmaniak

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
To sem si taky myslel, ale Care Suite ukazuje tři....
Ještě jedna věc, když sem čistil mikrofony, tak sem si umatlal krycí sklíčko fotoaparátu a nějak to nejsem schopen vyčistit :D nějaké rady?
Ještě jedna věc, když sem čistil mikrofony, tak sem si umatlal krycí sklíčko fotoaparátu a nějak to nejsem schopen vyčistit :D nějaké rady?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Kdepak ma tri, první je dole (na flexu usb konektoru), druhy nahore - horni hrana (zakladna 3.5 sluchat. konektoru) a treti je na flexu/desce primo za sluchátkem.
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Prosim vas mohol by mi niekto rychlo povedať aký Product Code má RM-821_eu_czech_432 ?? Ďakujem
EDIT: Nejakym štastim som ho zbadal ne nejakom obrazku na nete
, takže už nič
EDIT: Nejakym štastim som ho zbadal ne nejakom obrazku na nete
-
Eli.Wallace
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S9 One UI Beta, Galaxy S10
Neví někdo zda funguje kombinace L920 a Xiaomi MiBand? 
-
hotovyrado
Může někdo srovnat výdrž L920 a L620? Jasně, uznávám, že proti např L640/830 je L920 žrout, ale já mám 620 a pokud si nepohorším, jdu do nějaké lehce jeté/repasované L920, což se dá pořídit okolo 2500-3000 max. Ono totiž s postupnou nemožností instalací aplikací na SD kartu a nafouknutostí W10M je i 16GB uvnitř L830 málo, 8GB u L640 nestojí ani za řeč....
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
v w10m nejdu instalovat aplikacie na sd ?
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Pokud si správně pamatuju,tak si samozřejmě v Uložišti můžeš nastavit kam se mají instalovat....stejně jako na 8.1
-
hotovyrado
samozřejmě že jdou, ale šmahem jich ubývá, trend je neoddiskutovatelný. Na SD už nedáš žádného kecálka (Messenger, Viber, WA) a dokonce ani navigaci (krom Here už nejde na SD ani CoPilot, kterého mám koupeného) plus další a další aplikace po každém updatu přibývyjí... A pokud holé W10M zaberou v 8GB přístroji 5-6GB tak co dál?imperator wrote:v w10m nejdu instalovat aplikacie na sd ?
-
veigy
- smartmaniak

Velikost W10 se mění podle velikosti úložiště.
-
imperator
- smartmaniak

mne zabera takmer zo 120 aplikacii miesto na internom ulozisku 650MB - takze "je i 16GB uvnitř L830 málo" je dosti prehnane...
-
hotovyrado
W10M v 16GB zabírá cca 7-8GB - holý systém.... sorry, ale pokud chceš telefon použít jako navigaci po Evropě, tak to není kdoví co...imperator wrote:mne zabera takmer zo 120 aplikacii miesto na internom ulozisku 650MB - takze "je i 16GB uvnitř L830 málo" je dosti prehnane...
Tím neshazuji telefon, ale přístup MS, kdy uživatele nutí kupovat nejdražší modely.
-
imperator
- smartmaniak

A kolko ti z toho zabera navigacia s mapami eu ?
-
hotovyrado
u CoPilotu skoro 3GB,u HERE má EU přes 5GB, s Ruskem 8 a Offline mapy nejsou jen pro navigaci, takže zrušením Lumia Storage Check a pozvolnou nemožností instalace na SD (ten trend je neoddiskutovatelný) v návaznosti na nabobtnalost W10M jsou 8GB přístroje na odpis i bez navi (po instalaci čistého systému volných 2,8 GB je výsměch), 16GB verze s přimhouřením oka použitelné...imperator wrote:A kolko ti z toho zabera navigacia s mapami eu ?
Proto pokukuji po L920 a byl bych rád za zodpovězení mého primárního dotazu, díky
-
imperator
- smartmaniak

Lehce jete je trosku diskutabilne lebo takmer kazdy telefon bude mat dva roky a vela ludi malo problem ku koncu s baterkou pretoze odchadzalaba nedrazala nic - po vymene ako nova, rovnako zltne displej atd - pokial ju ale vymenis malo by to byt ok - hlavne z tvojho pohladu velkeho interneho uloziska (mne inak sygic - SK + cz mapy zabera 180mb - takze tento problem sa ma asi tykat nikdy nebude
) ostatne parametre su fajn a oproti 620 by si si mal jednoznacne polepsit
-
hotovyrado
vidím to taky tak. Jasně, že 830 vydrží více, ale já srovnávám s L620 a priorita je pro mě fakt to úložiště. Hodně cestuju a poté, co MS zaříznul Lumia Storage Check a apky se pomalu ale jistě dají instalovat jen do přístroje (plus veliký W10M) je 32GB priorita. Nová baterka bude samozřejmostimperator wrote:Lehce jete je trosku diskutabilne lebo takmer kazdy telefon bude mat dva roky a vela ludi malo problem ku koncu s baterkou pretoze odchadzalaba nedrazala nic - po vymene ako nova, rovnako zltne displej atd - pokial ju ale vymenis malo by to byt ok - hlavne z tvojho pohladu velkeho interneho uloziska (mne inak sygic - SK + cz mapy zabera 180mb - takze tento problem sa ma asi tykat nikdy nebude) ostatne parametre su fajn a oproti 620 by si si mal jednoznacne polepsit
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
re: imperator-- tych 180 MB dat na sygicu aj s mapami cz+sk to je nejak malo nie ?
mne to ukazuje len s mapami sk 158 MB.. len tak sa informujem ci tam nemam nejaky bordel
mne to ukazuje len s mapami sk 158 MB.. len tak sa informujem ci tam nemam nejaky bordel
Pokaždý mi to píše "Message send failed."htcjirka wrote:Neni potreba menit product code.Stahne se firmware bez pripojeneho telefonu,stejne jako ho stahujes pres navifirm..
Update CZ Portico přes Nokia Care Suite
Stahnout a spustit
Nokia care Suite 2012.45.4.5 - Product Support Tools- Tools - Firmware Download - 059S0X6 - Check Online - Download.
Firmware ma nejakych 1.30-1.40GB
Po stahnuti stale nic nepripojujes,jdes do File - Open Product - RM-821
Pak Programming - Recovery - Start - Zkontroluje si to soubory a vyzve te to k pripojeni telefonu(ten musis mit mit predtim vypnuty a taky nabity) Dale uz te to povede - Na obrazku ti ukaze ,ze mas podrzet soucasne volume down a power tlacitko az do zavibrovani,pripojis a jedes.Pri prvnim flashovani se nestihnou naistalovat ovladace,jelikoz se nektere budou instalovat poprve,takze postup s tlacitky budes nekolikrat opakovat,nic nehrozi,porad te to vede.
Code: Select all
Message send failed.
Nokia.Connectivity.Messaging.MessagingSendException: Message send failed. ---> Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessagingException: TCSSend failed with error code: -2080331756
v Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessageStream.CheckReturnValue(String methodName, UInt32 returnValue)
v Nokia.Connectivity.Messaging.CAPI.CapiMessageStream.Send(UInt32 cookie, Byte[] data, UInt32 dataType, UInt32 itemCount, UInt32 timeOut, IntPtr eventt, SendCallBack onSentCallBack, IntPtr paramz)
v Nokia.Connectivity.Messaging.Handlers.MessageHandler.Send(UInt32 cookie, SendParameters sParams)
--- Konec trasování zásobníku pro vnitřní výjimku ---
v Nokia.Connectivity.Messaging.Handlers.MessageHandler.Send(UInt32 cookie, SendParameters sParams)
v Nokia.Connectivity.Messaging.MessageStream.Send(Message message)
v Nokia.Murzim.Connectivity.FuseAdaptation.MurzimFuseMessaging.Send(Byte[] request, TimeSpan timeSpan)
v Nokia.Murzim.Connectivity.RawMessaging.MurzimRawMessaging.Send(Byte[] request, TimeSpan timeSpan)
v Nokia.Murzim.Uefi.BootManager.MurzimBootManager.ContinueBoot()
v Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.Flash()
v Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.<HandleDownloadVariantPackageCompleted>b__8(Object state)Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest