Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

Opět tvrzení proti tvrzení. Co dodat ? No nechat ležet...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Post by htcjirka »

maxxz wrote:W10 mobile TP je nepoužitelné všude. Vůbec nechápu proč to někdo brání. Je to alpha verze. A to se netýká jen L930.
Potvrzuji, celkove to nebezi upne bez chyby na zadnem modelu.Ano na nekterem lepe, na nekterem vyrazne hure, ale celkove je to nepouzitelne.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

JirkaTom: Nepovazuji se za žádného "poweusera",ale svůj telefon používám jak pro své účely tak pro pracovní.

S Win 10 Mobile bych ho nemohl v klidu využívat ani jako osobní telefon,natož pracovní. Není to použitelné. Je to krásná hračka na telefon co leží v šuplíku, ale pokud tě to baví používat na primárním telefonu tak jsem přesvědčený o tom, že telefon pořádně nepoužíváš. Tvrdis, ze jeo použitelné, ale koukni se na redaktory různých webu v zahraničí, koukni se na plačící uzivatele ve fóru Windows Insider, nebo na Twitteru. Na primární telefon to není,je to nepoužitelné. Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon.
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak

Post by JirkaTom »

maxxz: Nikde jsem netvrdil že je to použitelné na primární telefon. Naopak. Nakonec můžeš to zpětně najít v mých příspěvcích. ;-)
Zároveň ale je třeba říci, že pokud si někdo chce vyzkoušet W10 na mobilu, tak ten poslední build W10 už je celkem použitelný. Že to lépe jde na sra.kových mobilech než na vlajkových lodích je asi to, co lidi vytáčí.

Ještě jednou opakuji svůj názor : poslední build W10 nepoužitelný není, jen s ním mají velké problémy některé Lumie. Na hlavní mobil to použitelné není, nebo je ale pouze s výhradami.

EDIT: Tu citaci jsi asi vyhrabal někde v minulosti. Mám 3 mobily ( viz v podpisu). L1020 používám jako hlavní, L1320 na většinu činností doma a L520 na pokusy - nyní s W10...

EDIT2: maxxz: "Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon."

Ty jsi co, že se pasuješ na soudce ?
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak

Post by JirkaTom »

maxxz wrote:.........zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon.
Ty považuješ běžné lidi, kteří se zajímají o W10 na mobily za tupce ?
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Post by l.i.b.o.r »

Dnes se také vracím zpět na WP8.1 a to převážně kvůli nefunkční GPS. Prostě mi žádná apps nenajde mojí poloho jinak bych vše přežil. Co mi ještě nešlo tak byl kalendář, klikl jsem na něho on se otevřel a zmizl nevím kam i dlaždice se ztratila. Za toho dvaapůl dne se mi telefon ani jednou nerestartoval a ani nevytuhl. Co sem tam pokulhávalo, tak zasek na uvodní obrazovku, ale to jde vyřešit tím, že podržím šipku vlevo a zmáčknu hned tlačítko start. Jinak je systém celkem svižny i na baterku bych řekl že to vydrží stejně.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

JirkaTom: Tebe osobně za poslední příspěvky za tupce považuji. I poslední Build je nepoužitelný, tvrdit opak je hloupost.

EDIT: Bud něco použitelné je a nebo není. Žádný použitelné s výhradami neexistuje.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Ja nechápu jak se tady můžete hádat o dost subjektivní věci a považovat svůj názor za objektivní... Ja W10 používám na L920 už přes měsíc a trosku mě to s**e (přítelkyni to vytáčí do běla :D ), dam tomu ještě par dní a vracím se na WP8.1....
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak

Post by JirkaTom »

l.i.b.o.r: To jsi vydržel s W10 na L930 dost dlouho :) . (jen konstatování, nebrat jako nějakou narážku)
Na L520 s W10 posl.build GPS funguje ve všech app naprosto v pohodě. Kalendář je samozřejmě zatím sra.kový...
Co je také nepříjemné, že je imlicitně spouštěn Spartan a nejde to ovlivnit. Pro někoho, kdo často používá odkazy připnuté na ploše je to velký problém...

maxxz: Tvzení proti tvrzení. Co na to říct ? A když argumenty docházejí, tak se nadává...

veigy: No nelze než souhlasit...

EDIT: výdrž na L520 s W10 stejná, ne-li lepší jako s WP8.1
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Orange Denim

Post by Tomaš K »

l.i.b.o.r wrote: i na baterku bych řekl že to vydrží stejně.
To mne zmizlo 10% za necelu hodinu na netu.Jeden z dalších dovodov návratu k 8.1
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Post by l.i.b.o.r »

Tomáš K - kolik žere IE nevím, já jen že tel mi vydrží 1,5 dne jako s WP8.1

JirkaTom - jo vydržel, až včera když jsem šel na brusle a chtěl si zapnout SportTracker tak mi GPS vůbec nechytal signál ani Runstatic a HERE Maps . Kalendář nevím jaký byl, ten jsem tam neměl. :D

Dnes jak jsem se vrátil na WP8.1 tak je tam všechno oproti WM10 velky a prostředi takové zastarale. Už se těším na finální verzi. :) Teď konečně mám českou swype klavesnici.
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Dost z vas, kteří přešli zpět na 8.1 hlasite, ze vám ostali nějaké "drobky" z W10. Mně ani ň.
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Ešte malá zaujimavost k W10 u 930. Keď som podrzal tlačítko zpět, tak sa mi objavila šipka v ľavom hornom rohu. Asi náznak k buducej moznosti pouzivať myš.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Nekecej? :D to s myškou je psáno už snad všude
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Drobky v podobě swipe klávesnice zůstávají po obnově ze zálohy W10....
Tomaš K
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tomaš K »

Dragonerix wrote:Nekecej? :D to s myškou je psáno už snad všude
Nestíhám sledovat každej link, nebo fórum. :)
juraj1985
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by juraj1985 »

Ja nejako vôbec nesledujem w10 ale by ma zaujímalo kedy je nejaký predpokladaný príchod na zariadenia.
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Koncem roku jestli vůbec...
andrewxy
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by andrewxy »

Ahojte, nemali ste náhodou problém, že nahrané video malo zvuk oveľa hlasnejší na pravej strane?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zrejme mas zaneseny anebo spise nejpravdepodobneji vadny jeden z mikrofonu, u 930 nic neobvykleho.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”