Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Opět tvrzení proti tvrzení. Co dodat ? No nechat ležet...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Potvrzuji, celkove to nebezi upne bez chyby na zadnem modelu.Ano na nekterem lepe, na nekterem vyrazne hure, ale celkove je to nepouzitelne.maxxz wrote:W10 mobile TP je nepoužitelné všude. Vůbec nechápu proč to někdo brání. Je to alpha verze. A to se netýká jen L930.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
JirkaTom: Nepovazuji se za žádného "poweusera",ale svůj telefon používám jak pro své účely tak pro pracovní.
S Win 10 Mobile bych ho nemohl v klidu využívat ani jako osobní telefon,natož pracovní. Není to použitelné. Je to krásná hračka na telefon co leží v šuplíku, ale pokud tě to baví používat na primárním telefonu tak jsem přesvědčený o tom, že telefon pořádně nepoužíváš. Tvrdis, ze jeo použitelné, ale koukni se na redaktory různých webu v zahraničí, koukni se na plačící uzivatele ve fóru Windows Insider, nebo na Twitteru. Na primární telefon to není,je to nepoužitelné. Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon.
S Win 10 Mobile bych ho nemohl v klidu využívat ani jako osobní telefon,natož pracovní. Není to použitelné. Je to krásná hračka na telefon co leží v šuplíku, ale pokud tě to baví používat na primárním telefonu tak jsem přesvědčený o tom, že telefon pořádně nepoužíváš. Tvrdis, ze jeo použitelné, ale koukni se na redaktory různých webu v zahraničí, koukni se na plačící uzivatele ve fóru Windows Insider, nebo na Twitteru. Na primární telefon to není,je to nepoužitelné. Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon.
maxxz: Nikde jsem netvrdil že je to použitelné na primární telefon. Naopak. Nakonec můžeš to zpětně najít v mých příspěvcích.
Zároveň ale je třeba říci, že pokud si někdo chce vyzkoušet W10 na mobilu, tak ten poslední build W10 už je celkem použitelný. Že to lépe jde na sra.kových mobilech než na vlajkových lodích je asi to, co lidi vytáčí.
Ještě jednou opakuji svůj názor : poslední build W10 nepoužitelný není, jen s ním mají velké problémy některé Lumie. Na hlavní mobil to použitelné není, nebo je ale pouze s výhradami.
EDIT: Tu citaci jsi asi vyhrabal někde v minulosti. Mám 3 mobily ( viz v podpisu). L1020 používám jako hlavní, L1320 na většinu činností doma a L520 na pokusy - nyní s W10...
EDIT2: maxxz: "Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon."
Ty jsi co, že se pasuješ na soudce ?
Zároveň ale je třeba říci, že pokud si někdo chce vyzkoušet W10 na mobilu, tak ten poslední build W10 už je celkem použitelný. Že to lépe jde na sra.kových mobilech než na vlajkových lodích je asi to, co lidi vytáčí.
Ještě jednou opakuji svůj názor : poslední build W10 nepoužitelný není, jen s ním mají velké problémy některé Lumie. Na hlavní mobil to použitelné není, nebo je ale pouze s výhradami.
EDIT: Tu citaci jsi asi vyhrabal někde v minulosti. Mám 3 mobily ( viz v podpisu). L1020 používám jako hlavní, L1320 na většinu činností doma a L520 na pokusy - nyní s W10...
EDIT2: maxxz: "Tvoje tvrzení je naprosto hloupé a zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon."
Ty jsi co, že se pasuješ na soudce ?
Ty považuješ běžné lidi, kteří se zajímají o W10 na mobily za tupce ?maxxz wrote:.........zbytečně tím tady jeste víc burcujes totální BFU, kteří tomu blabolu veri a tupe to nainstalují na primární telefon.
Dnes se také vracím zpět na WP8.1 a to převážně kvůli nefunkční GPS. Prostě mi žádná apps nenajde mojí poloho jinak bych vše přežil. Co mi ještě nešlo tak byl kalendář, klikl jsem na něho on se otevřel a zmizl nevím kam i dlaždice se ztratila. Za toho dvaapůl dne se mi telefon ani jednou nerestartoval a ani nevytuhl. Co sem tam pokulhávalo, tak zasek na uvodní obrazovku, ale to jde vyřešit tím, že podržím šipku vlevo a zmáčknu hned tlačítko start. Jinak je systém celkem svižny i na baterku bych řekl že to vydrží stejně.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
JirkaTom: Tebe osobně za poslední příspěvky za tupce považuji. I poslední Build je nepoužitelný, tvrdit opak je hloupost.
EDIT: Bud něco použitelné je a nebo není. Žádný použitelné s výhradami neexistuje.
EDIT: Bud něco použitelné je a nebo není. Žádný použitelné s výhradami neexistuje.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Ja nechápu jak se tady můžete hádat o dost subjektivní věci a považovat svůj názor za objektivní... Ja W10 používám na L920 už přes měsíc a trosku mě to s**e (přítelkyni to vytáčí do běla :D ), dam tomu ještě par dní a vracím se na WP8.1....
l.i.b.o.r: To jsi vydržel s W10 na L930 dost dlouho
. (jen konstatování, nebrat jako nějakou narážku)
Na L520 s W10 posl.build GPS funguje ve všech app naprosto v pohodě. Kalendář je samozřejmě zatím sra.kový...
Co je také nepříjemné, že je imlicitně spouštěn Spartan a nejde to ovlivnit. Pro někoho, kdo často používá odkazy připnuté na ploše je to velký problém...
maxxz: Tvzení proti tvrzení. Co na to říct ? A když argumenty docházejí, tak se nadává...
veigy: No nelze než souhlasit...
EDIT: výdrž na L520 s W10 stejná, ne-li lepší jako s WP8.1
Na L520 s W10 posl.build GPS funguje ve všech app naprosto v pohodě. Kalendář je samozřejmě zatím sra.kový...
Co je také nepříjemné, že je imlicitně spouštěn Spartan a nejde to ovlivnit. Pro někoho, kdo často používá odkazy připnuté na ploše je to velký problém...
maxxz: Tvzení proti tvrzení. Co na to říct ? A když argumenty docházejí, tak se nadává...
veigy: No nelze než souhlasit...
EDIT: výdrž na L520 s W10 stejná, ne-li lepší jako s WP8.1
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
To mne zmizlo 10% za necelu hodinu na netu.Jeden z dalších dovodov návratu k 8.1l.i.b.o.r wrote: i na baterku bych řekl že to vydrží stejně.
Tomáš K - kolik žere IE nevím, já jen že tel mi vydrží 1,5 dne jako s WP8.1
JirkaTom - jo vydržel, až včera když jsem šel na brusle a chtěl si zapnout SportTracker tak mi GPS vůbec nechytal signál ani Runstatic a HERE Maps . Kalendář nevím jaký byl, ten jsem tam neměl. :D
Dnes jak jsem se vrátil na WP8.1 tak je tam všechno oproti WM10 velky a prostředi takové zastarale. Už se těším na finální verzi.
Teď konečně mám českou swype klavesnici.
JirkaTom - jo vydržel, až včera když jsem šel na brusle a chtěl si zapnout SportTracker tak mi GPS vůbec nechytal signál ani Runstatic a HERE Maps . Kalendář nevím jaký byl, ten jsem tam neměl. :D
Dnes jak jsem se vrátil na WP8.1 tak je tam všechno oproti WM10 velky a prostředi takové zastarale. Už se těším na finální verzi.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Dost z vas, kteří přešli zpět na 8.1 hlasite, ze vám ostali nějaké "drobky" z W10. Mně ani ň.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Ešte malá zaujimavost k W10 u 930. Keď som podrzal tlačítko zpět, tak sa mi objavila šipka v ľavom hornom rohu. Asi náznak k buducej moznosti pouzivať myš.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Nekecej? :D to s myškou je psáno už snad všude
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Drobky v podobě swipe klávesnice zůstávají po obnově ze zálohy W10....
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

Nestíhám sledovat každej link, nebo fórum.Dragonerix wrote:Nekecej? :D to s myškou je psáno už snad všude
-
juraj1985
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Ja nejako vôbec nesledujem w10 ale by ma zaujímalo kedy je nejaký predpokladaný príchod na zariadenia.
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Koncem roku jestli vůbec...
Ahojte, nemali ste náhodou problém, že nahrané video malo zvuk oveľa hlasnejší na pravej strane?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zrejme mas zaneseny anebo spise nejpravdepodobneji vadny jeden z mikrofonu, u 930 nic neobvykleho.