Sony s Windows 10
-
jajda
- nováček

- Zařízení: pro blbečky do 6.1.2015, teď Lumia 930 černá
Sony s Windows 10
Zdravím borce ! Slyšela jsem nebo četla, že na jaře by měl být i Sony s desítkovým Windows, je to kec nebo na tom něco je ? Má smysl čekat, když už jsem to tak dlouho vydržela bez špehovadla nebo si rovnou objednat tu Vámi doporučenou, zelenou Lumii 930? Androida prostě nechci. 
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Sony s Windows 10
Windows 10 na jaře nebudou, jsou ohlášeny na polovinu roku. Pokud vím, ani Sony žádný telefon s WP neohlásil. Lumie se ale kvalitou telefonům Sony vyrovnají, tak nevidím problém. Windows 10 samozřejmě 930 dostane.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Sony s Windows 10
Kdepak sony, jen hodně velké spekulace či zbožná přání, žádny Sony s W10 nebude.
V klidu jdi do L930.Budeš hodně (v tom nejlepším slova smyslu) překvapená jaký "strojek" dostaneš.Kvalitu Sony převyšuje.
V klidu jdi do L930.Budeš hodně (v tom nejlepším slova smyslu) překvapená jaký "strojek" dostaneš.Kvalitu Sony převyšuje.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Sony s Windows 10
Kdyby bylo Sony, nejlépe Z1C/Z3C s WP, už jej dávno mám, to by byla killer kombinace, "Nokia" by si proti tomu ani neškrtla (můj názor, telefon bez waterproof už nechci
)
Sony s Windows 10
Z1C je bohuzial z mojich skusenosti co sa tyka displeja, absolutny prepadak
Myslim, ze som vsak mal model s TN panelom. (dohad)
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Sony s Windows 10
Sony jsou bohužel propadáky, na Lumie se absolutně nechytají.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Sony s Windows 10
Máš to podložené něčím jiným, než tím tvým defektním Tčkem, které se při ťuknutí do zad celé rozvibrovalo? Proč jsi to vůbec nešel reklamovat?

Já sice nevím, co mám, ale nějaké top IPS to rozhodně není, nádech bílé do žluta jsem opravil custom kernelem, barevné podání je tedy OK, a jen mne trochu zlobí horší pozorovací úhly, ale na telefon se stejně člověk nedívá z nějakých 30°, no ve vodě ten obraz při tomto sklonu nejde už vůbec vidět, tak pozorovací úhly nemusí vůbec řešitCageJ wrote:Z1C je bohuzial z mojich skusenosti co sa tyka displeja, absolutny prepadak
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Sony s Windows 10
Protože jsem prodal Tčko a koupil za stejnou cenu lumii 920, což byla úplně jiná liga ve všem. Rozhodně lepší řešení se toho zbavit, než se s tím rozčilovat u reklamací.
Re: Sony s Windows 10
Jen vecna, z1c displej prumer, ale z3c ho ma opravdu spickovy, stejne jako z3. V sony se konecne poucili. Sance, ze udelaji wp phone je asi mala a je to skoda. Vetsi vyber nikdy neni na skodu.