Sony s Windows 10

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
jajda
nováček
nováček
Zařízení: pro blbečky do 6.1.2015, teď Lumia 930 černá

Sony s Windows 10

Post by jajda »

Zdravím borce ! Slyšela jsem nebo četla, že na jaře by měl být i Sony s desítkovým Windows, je to kec nebo na tom něco je ? Má smysl čekat, když už jsem to tak dlouho vydržela bez špehovadla nebo si rovnou objednat tu Vámi doporučenou, zelenou Lumii 930? Androida prostě nechci. :?:
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Sony s Windows 10

Post by steelspace »

Windows 10 na jaře nebudou, jsou ohlášeny na polovinu roku. Pokud vím, ani Sony žádný telefon s WP neohlásil. Lumie se ale kvalitou telefonům Sony vyrovnají, tak nevidím problém. Windows 10 samozřejmě 930 dostane.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Sony s Windows 10

Post by htcjirka »

Kdepak sony, jen hodně velké spekulace či zbožná přání, žádny Sony s W10 nebude.
V klidu jdi do L930.Budeš hodně (v tom nejlepším slova smyslu) překvapená jaký "strojek" dostaneš.Kvalitu Sony převyšuje.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Sony s Windows 10

Post by tslany »

Kdyby bylo Sony, nejlépe Z1C/Z3C s WP, už jej dávno mám, to by byla killer kombinace, "Nokia" by si proti tomu ani neškrtla (můj názor, telefon bez waterproof už nechci :-D )
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Sony s Windows 10

Post by CageJ »

Z1C je bohuzial z mojich skusenosti co sa tyka displeja, absolutny prepadak

Myslim, ze som vsak mal model s TN panelom. (dohad)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Sony s Windows 10

Post by GreenArrow »

Sony jsou bohužel propadáky, na Lumie se absolutně nechytají.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Sony s Windows 10

Post by tslany »

Máš to podložené něčím jiným, než tím tvým defektním Tčkem, které se při ťuknutí do zad celé rozvibrovalo? Proč jsi to vůbec nešel reklamovat?
CageJ wrote:Z1C je bohuzial z mojich skusenosti co sa tyka displeja, absolutny prepadak

Myslim, ze som vsak mal model s TN panelom. (dohad)
Já sice nevím, co mám, ale nějaké top IPS to rozhodně není, nádech bílé do žluta jsem opravil custom kernelem, barevné podání je tedy OK, a jen mne trochu zlobí horší pozorovací úhly, ale na telefon se stejně člověk nedívá z nějakých 30°, no ve vodě ten obraz při tomto sklonu nejde už vůbec vidět, tak pozorovací úhly nemusí vůbec řešit :grin:
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Sony s Windows 10

Post by GreenArrow »

Protože jsem prodal Tčko a koupil za stejnou cenu lumii 920, což byla úplně jiná liga ve všem. Rozhodně lepší řešení se toho zbavit, než se s tím rozčilovat u reklamací.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Sony s Windows 10

Post by mberdych »

Jen vecna, z1c displej prumer, ale z3c ho ma opravdu spickovy, stejne jako z3. V sony se konecne poucili. Sance, ze udelaji wp phone je asi mala a je to skoda. Vetsi vyber nikdy neni na skodu.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”