Dual pro rodiče
Dual pro rodiče
Dobrý den, chtěl bych rodičům k vánocům koupit telefon. Hledal jsem nějaký dual do +- 3000,- a zaujaly mě tyto telefony: CUBE1 G44, Doogee DG800 Valencia a Sony Xperia M Dual. Potřeboval bych poradit, který z nich bude nejlepší... Nebo případně nabídnout jinou alternativu. Děkuji 
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Dual pro rodiče
Co tak Lumia 530 alebo 630 dual? Furt tu vsetci pindaju na WP ze je system pre seniorov, tak to treba vyuzit 
Dual pro rodiče
Nad tím jsem taky přemýšlel, ale raději bych zůstal u androidu ;)
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Dual pro rodiče
Widle jsou privetivejsi vuci uzivateli,jednodusi.Je to jen telefon s nejakym systemem co funguje.
Droid ma hodne veci a i zaludnosti,pokud by jej pouzivali jen na web sms a hovory;jednoduse;WP je idealni.
Droid ma hodne veci a i zaludnosti,pokud by jej pouzivali jen na web sms a hovory;jednoduse;WP je idealni.
Dual pro rodiče
Díky za komentáře, ale raději bych byl opravdu pro android ;)
Dual pro rodiče
Tak android kolem 3tis, to mě spíš připadá, že se chceš rodičům pomstít.
Dual pro rodiče
Čtyři jádra a 1GB ram si myslím, že je za ty peníze super. ;) A pro běžné používání androidu dostačující. 
-
MadMax
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: GT-I9300 | GT-P5100
Re: Dual pro rodiče
Běž do Xperie. Sice to není žádný zázrak, ale postačí. Do budoucna se hodí velká základna developerů (alternativní ROM/Kernel/Recovery, modifikace a spoustu dalších věcí).
Dual pro rodiče
Zvážil bych i tohle: http://www.alza.cz/lenovo-a328-black-du ... 167040.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-
AIKON
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
Dual pro rodiče
Jestli to byla ironie tak jo :D
Do budoucna se hodí velká základna developerů (alternativní ROM/Kernel/Recovery, modifikace a spoustu dalších věcí).
Za tyhle peníze dual sim verzi Lumie 535 - začátkem ledna v setosu za 3290,-
Ale jestli se jim chceš vážně pomstít pak kombinace 3 veličin - LACINÝ, ANDROID, DUAL SIM je přímo pekelná kombinace.
Do budoucna se hodí velká základna developerů (alternativní ROM/Kernel/Recovery, modifikace a spoustu dalších věcí).
Za tyhle peníze dual sim verzi Lumie 535 - začátkem ledna v setosu za 3290,-
Ale jestli se jim chceš vážně pomstít pak kombinace 3 veličin - LACINÝ, ANDROID, DUAL SIM je přímo pekelná kombinace.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Dual pro rodiče
Pro 60 letého člověka jsem objednal Xperii M, dal do toho MIUI, počeštil, nastavil velikost na největší, a největší problém je v tom, že to drží jak noviny, takže dotyky značně nepřesně (spíš scrollování
), ale s plynulostí a stabilitou není problém (ještě aby jo, když se na tom téměř nic nepoužívá
). A proč jsem zvolil android namísto WP? Klávesnice. Teď tam je nainstalovaná klasická telefonní, s vypnutou T9. Google účet nepřiřazen. A kdyby šlo licencovat si plnou verzi KoalaPhone i jinak, než přes GPlay, tak by tam už byl. (doufám, že to tady Tomáš Slavíček čte
)
Pokud si s tím člověk na začátku sakra vyhraje (sám si odládí ROM, ačkoliv to je solidní drbačka a úplně perfektně to nejde), a poté může poskytnout kdykoliv support a nebo bugfix, tak bych se androidu nebál a vzal Xperii. Pokud alespoň jedna z těch věcí není možná, tak jednoznačně Windows Phone.
Pokud si s tím člověk na začátku sakra vyhraje (sám si odládí ROM, ačkoliv to je solidní drbačka a úplně perfektně to nejde), a poté může poskytnout kdykoliv support a nebo bugfix, tak bych se androidu nebál a vzal Xperii. Pokud alespoň jedna z těch věcí není možná, tak jednoznačně Windows Phone.
-
JuaNex
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Re: Dual pro rodiče
Ja som byvalej v minulosti kupil Xperiu M a v podstate ju pouzivala na stock ROM len s Nova Launcherom. A nijake bugy neboli. Aj v praci maju kolegine Xperie M aj L a su s nimi spokojne, jedina vec co im vadi je spotreba, ze im to nevydrzi aspon tyzden