Dual pro rodiče

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
fyddaa
nováček
nováček
Zařízení: Notebook, iPhone 5c

Dual pro rodiče

Post by fyddaa »

Dobrý den, chtěl bych rodičům k vánocům koupit telefon. Hledal jsem nějaký dual do +- 3000,- a zaujaly mě tyto telefony: CUBE1 G44, Doogee DG800 Valencia a Sony Xperia M Dual. Potřeboval bych poradit, který z nich bude nejlepší... Nebo případně nabídnout jinou alternativu. Děkuji :)
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

Dual pro rodiče

Post by amentma »

Co tak Lumia 530 alebo 630 dual? Furt tu vsetci pindaju na WP ze je system pre seniorov, tak to treba vyuzit :)
fyddaa
nováček
nováček

Dual pro rodiče

Post by fyddaa »

Nad tím jsem taky přemýšlel, ale raději bych zůstal u androidu ;)
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Dual pro rodiče

Post by koumes »

Widle jsou privetivejsi vuci uzivateli,jednodusi.Je to jen telefon s nejakym systemem co funguje.
Droid ma hodne veci a i zaludnosti,pokud by jej pouzivali jen na web sms a hovory;jednoduse;WP je idealni.
fyddaa
nováček
nováček

Dual pro rodiče

Post by fyddaa »

Díky za komentáře, ale raději bych byl opravdu pro android ;)
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Dual pro rodiče

Post by hudyss »

Tak android kolem 3tis, to mě spíš připadá, že se chceš rodičům pomstít.
fyddaa
nováček
nováček

Dual pro rodiče

Post by fyddaa »

Čtyři jádra a 1GB ram si myslím, že je za ty peníze super. ;) A pro běžné používání androidu dostačující. :)
MadMax
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: GT-I9300 | GT-P5100

Re: Dual pro rodiče

Post by MadMax »

Běž do Xperie. Sice to není žádný zázrak, ale postačí. Do budoucna se hodí velká základna developerů (alternativní ROM/Kernel/Recovery, modifikace a spoustu dalších věcí).
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Dual pro rodiče

Post by JirkaTom »

Zvážil bych i tohle: http://www.alza.cz/lenovo-a328-black-du ... 167040.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Dual pro rodiče

Post by AIKON »

Jestli to byla ironie tak jo :D

Do budoucna se hodí velká základna developerů (alternativní ROM/Kernel/Recovery, modifikace a spoustu dalších věcí).

Za tyhle peníze dual sim verzi Lumie 535 - začátkem ledna v setosu za 3290,-
Ale jestli se jim chceš vážně pomstít pak kombinace 3 veličin - LACINÝ, ANDROID, DUAL SIM je přímo pekelná kombinace.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Dual pro rodiče

Post by tslany »

Pro 60 letého člověka jsem objednal Xperii M, dal do toho MIUI, počeštil, nastavil velikost na největší, a největší problém je v tom, že to drží jak noviny, takže dotyky značně nepřesně (spíš scrollování :) ), ale s plynulostí a stabilitou není problém (ještě aby jo, když se na tom téměř nic nepoužívá :grin: ). A proč jsem zvolil android namísto WP? Klávesnice. Teď tam je nainstalovaná klasická telefonní, s vypnutou T9. Google účet nepřiřazen. A kdyby šlo licencovat si plnou verzi KoalaPhone i jinak, než přes GPlay, tak by tam už byl. (doufám, že to tady Tomáš Slavíček čte :) )

Pokud si s tím člověk na začátku sakra vyhraje (sám si odládí ROM, ačkoliv to je solidní drbačka a úplně perfektně to nejde), a poté může poskytnout kdykoliv support a nebo bugfix, tak bych se androidu nebál a vzal Xperii. Pokud alespoň jedna z těch věcí není možná, tak jednoznačně Windows Phone.
JuaNex
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Re: Dual pro rodiče

Post by JuaNex »

Ja som byvalej v minulosti kupil Xperiu M a v podstate ju pouzivala na stock ROM len s Nova Launcherom. A nijake bugy neboli. Aj v praci maju kolegine Xperie M aj L a su s nimi spokojne, jedina vec co im vadi je spotreba, ze im to nevydrzi aspon tyzden :-D
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”