1. Je mi k něčemu účet Nokia? Má cenu si ho vytvářet? Stejně nejspíš časem zanikne a jediné místo kde by se asi mohl hodit je v navigaci Here, ale nevím k čemu.
2. Je mi k něčemu účet na Xbox? Vyžaduje ho po mně aplikace Video a Hudba. Je to přístup do obchodu s videi, hudbou a nějaké to sdílení achievementů z her?
3. Po aktualizaci na 8.1 mi z telefonu kompletně zmizel účet Facebook (vyjma samotné aplikace). Je to záměrné? Myslel jsem, že měli rušit pouze integrovaný Facebook chat.
4. Mám vypnuté automatické aktualizace aplikací, jelikož jsem zvyklý si napřed přečíst co je opraveno. Budou se na ikonce WP Storu alespoň zobrazovat informace, že jsou dostupné nové aktualizace, nebo je musím kontrolovat manuálně?
5. K čemu je dobrá aplikace App Social? Chápu správně, že je to jakási sociální síť, která je pouze o hodnocení aplikací?
6. Jaký je rozdíl mezi aplikacemi Lumia Beamer a PhotoBeamer? Nejsou náhodou úplně stejné, ale Nokia Beamer nejspíš časem zanikne?
7. Nějak jsem nepobral, jak funguje v nastavení Wi-Fi - Inteligentní Wi-Fi a Sdílení Wi-Fi s přáteli.
8. Momentálně nepoužívám vůbec NFC, ušetřím hodně energie jeho vynutím?
9. Když chci rychle zapnout vibrace a ztišit vyzvánění, podržím Hlasitost dolů, ale když chci vyzvánění zase zapnout a vrátit hlasitost do stejného stavu jako předtím, mám nějakou jinou možnost, než že podržím Hlasitost nahoru a trefím se do předchozí hodnoty hlasitosti?
Díky všem, kdo budou mít trpělivost odpovědět na tuhle slohovku