O2 settings

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
tom.hajek
nováček
nováček

O2 settings

Post by tom.hajek »

Ve složce My Documents je soubor O2_settings_S710.CAB nevíte co dělá? Mobil sem kupoval u O2 a dostal sem s ním i CD: O2 settings Voxika mam kratce tak radši se zeptám, aby mi to nenastavilo nějáky bejkárny.
Eddie81
nováček
nováček

o2 setting

Post by Eddie81 »

až budeš dělat hard reset telefonu, tak si nahraješ do telefonu tento soubor .cab a klikneš na něj a ono se ti znova nainstaluje nastavení GPRS a MMS pro O2,..
tom.hajek
nováček
nováček

Post by tom.hajek »

jo táááák. Tak ti dik za objasneni :)
schimi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by schimi »

Nemam Voxe primo od O2, ale pouzivam tohoto operatora a nedari se mi nastavit O2 Active pro pripojeni na wap a dalsi sluzby zdarma. Neresi to tento .cab? Pokud ano nebylo by mozne mi ho poskytnout, popr. jenom popsat nastaveni GPRS, a wapu. Predem moc dekuju. Dalsi muj konktakt je ICQ: 156160078. Díky.
Lmvcet
nováček
nováček

Settings O2

Post by Lmvcet »

Raději bych to dělal to nastavení ručně.
Michael Jaroň
nováček
nováček

Post by Michael Jaroň »

Na prodejne O2 me rekli na dotaz jak nastavit wap zdarma, ze u HTC s WM6 to nelze, ze ma nejaky jiny internetovy prohlizec.
Michael Jaroň
nováček
nováček

Post by Michael Jaroň »

schimi:

Zkuste nastavit O2 dle mého popisu
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5524
Příspěvek číslo 14.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

pripojeni jak na O2 internet, tak wap, tam MMS nastavite tak, ze v nasteveni/pripojeni/nastaveni pripojeni zvolite operatora a zemi, chvilku pockate a nastaveni se sosne ze site operatora, pak udelate restart zarizeni a vse funguje jak ma jak na O2 tak T-mobile.

Ale pozor na O2 active ZDARMA predem rovnou zapomente !!!
Michael Jaroň
nováček
nováček

Post by Michael Jaroň »

Proc zapomente? S tim automatickym nastavenim jsem se na wap.o2active.cz nedostal, ale prave proto jsem psal jak to upravit aby to slo. Nasledne se na stranky wap.o2active.cz dostanu (coz predtim neslo), na tech strankach to overi ze jsem pres GPRS a napise ze ty stranky jsou zadarmo.
Huntsman
nováček
nováček

Post by Huntsman »

Ahoj, nevím jestli to je jenom mojí vadou, ale po pořízení Voxíka jsem tam měl nainstalovaný tento svazek, avšak po první noci mě vůbec nešel přehodit profil , vždy se změnil zpět na tichý,ani se jakýmkoliv způsobem dostat do nějakého nastavení, tak jsem po laborování udělal první MR a znova nainstaloval o2 setings, mno další ráno se mě stalo to samé, takže jsem to po dalším MR už neinstaloval a služby si nastavil ručně a je klid, akorát nemám ten docela povedenej HS a startup loga...
Michael Jaroň
nováček
nováček

Post by Michael Jaroň »

Jestli myslite ten soubor CAB, tak by z nej mohlo jit vypreparovat jen to co potrebujete. Ale v tom se tolik nestouram, to by musel poradit asi nekdo jiny.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Jaron: No me to taky psalo ze jsou stranky "ZADARMO" a stalo me to cca 600,- kc !!

Nerikam ze se na ten wap neda dostat, jenom rikam, ze to zaplatis !
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”