Windows Phone Preview for Developers

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

veigy wrote:Jestli už máš Cyan, tak se koukni jestli sis nějak nehrál s nastavením USB a nezaškrtl tam pouze nabíjení.
Kde najdu, nastavení USB.
V nastavení to není a pomocí tlačítka lupy už mi to taky nejde.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Re: Windows Phone Preview for Developers

Post by veigy »

Tak ono to správně nemělo být dostupné ani předtím, proto to teď nemůžeš najít. Je to podmíněné Cyan a možná i nových čipsetů (u L630 je tato možnost dostupná).
snoopyk
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by snoopyk »

takze reset továrního. prihlaseni mym uctem v infu je 8.1 a po nejakej aktualizaci nekterych app sem dal DP a update nasel gdr1 ted uz to je po resetu kolecka se toci status bar zatím nic tak uvidim. jestli se zadari jinak uz nevim.

aaaaaaa uz je tam kousek status baru tak snad je to na dobře ceste a chybu to nehodilo
pavlik.mracek
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by pavlik.mracek »

Ahoj, tak jsem si stáhl W8.1 GDR1 na mojí Lumii 920 a všechno v pohodě, ty složky jsou fakt luxusní věc a těší mně, jak rychle to stihli udělat - snad v tom tempu neustanou a i v budoucnu budou takhle rychle updaty (alespoň pro DP) uvolňovat.
Taky se mi líbí možnost sdílet internet nově i přes Bluetooth... Ale o to víc mě zarazilo, že když teď telefon podporuje Bluetooth PAN, tak že se k takové síti neumí připojit! Zkoušel jsem na starém zařízení s WM6 zapnout sdílení netu právě přes PAN, telefony se spárovaly, ale v Lumii není ani zdání o tom, že by se k tomu připojila nebo to alespoň zkusila - prostě tu běžící síť vůbec nevidí. A noťas se mi k tomu připojí v pohodě, takže v tom starém telefonu problém nebude.

Zkoušel jste to taky někdo? Já jsem o tom nenašel zmínku ani na zahraničních fórech, tak se chci zeptat tady jestli s tím někdo nemá zkušenosti - přece by bylo hodně divné, kdyby to šlo jen sdílet, ale ne přijmout...

Budu rád za postřehy nebo rady k tomuto problému.
snoopyk
nováček
nováček

Post by snoopyk »

no tvl stále se kroutej kolecka OMG to je teda doba to uz je přes hodinu nejaky divny :D

Edit: hura po takove době migrace dat uff tak snad bdude vse OK
MiKu
nováček
nováček
Zařízení: Nokial Lumia 1020

Post by MiKu »

Zdravím:) tak lumia 1020 updatovana na 8.1 gdr 1, naprosto v pohodě :) z těch nových optických vlastností zatím využívám jen složky, více dlaždic je už moc drobných a nepřehledných na 4,5 displeji, pozadí pod dlaždicemi je efektní ale snižuje přehlednost, zatím jsem nenašel vhodné :)ale je tam dost nových drobností:) systém bezi stabilně, baterka vydrží cca stejně
Michal
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1020

Post by MKLumia1020 »

Závist..... :)
Ten třetí sloupec mě na 1020 právě zajímá já se na něj docela chystám co sem viděl na videu. NF centrum asi jen jako přepínač nebo vůbec uvidím a tapeta - vzhledem k tomu, že mám modré dlaždičky a líbí se mi to a sem takovej nokia maniak tak mám už něco v hlavě jakou tapetu si vytvořím :)
Baterka stejně - škoda, že ne déle....
GDR1 na to budu čekat do podzimu.... možná - už jsem se rozhodl jestli do pátku nevyjde CYAN pro 1020 tak v pátek odpoledne najedu taky na DP - život je moc krátkej na to abych pořád čekal :)
MiKu
nováček
nováček
Zařízení: Nokial Lumia 1020

Post by MiKu »

MKLumia 1020

nebál bych se toho, zatím nejsou žádné problémy, ale opravdu třetí sloupec je na mne už moc (nejmenší dlaždice je moc malá a i písmo na dlaždicích je moc malé), notifikační centrum využívám pouze jako přepínač sdílení internetu plus informace o automatických aktualizacích :-) upřímně, výdrž nějak exaktně neměřím, neobtěžuje mne :-) ale nemám pocit že by tam byla nějaká změna k lepšímu/horšímu, možná CYAN to trošku vylepší, spolu s vylepšením algoritmu foťáku apod.

Michal
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Tak ti co mají HTC 8S mají evidentně smůlu s GDR1...
http://wmpoweruser.com/htc-announce-tha ... -update-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MKLumia1020 »

Teď sme na to naráželi jinde - aby 1020 místo vylepšení foťáku nedostala ,,kurvítko,, když pro MS je ten modul moc drahý na výrobu a nástupce musí být - tak se musí starší = lepší model nějak potento.... aby byl důvod koupit nový :)
Jako nechápu - jak byly všude na netu ty grafy kdy jednotlivé modely dostanou CYAN tak MS dle toho vůbec nejede - sem to měl mít už 2 týdny. Kdyby aspoň dali reálné datum/týden pro konkrétní model.....
Zrovna ty složky v GDR1 nepotřebuji - tím neříkám že to není dobré, jen osobně je nepotřebuji, takže čekám hlavně na WP8,1 a pak jestli mi GDR1 vyjde v září nebo v listopadu je mi fuk.... proto pořád váhám s DP - ano vím že 99,999% uživatelů nemá s DP problém, ale jak se znám budu zrovna to 0,001% a pak budu nas.... že oficiání CYAN vyšel třeba 2-3 dny po mém přechodu na DP.
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S7 Gold

Post by Luks »

A Error 8018830f na L925 se dá vyřešit downgradem na WP8 a aktualizací všeho od znova,včera vyzkoušeno.

//2MKLumia1020 : tak hold provedeš downgrade a nahodíš čistej cyan.Příjdeš o 2h času maximálně.
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MKLumia1020 »

To ne - jelikož musím nejdřív někde najít Nokia care Suite, musím najít firmware, pak to tam napitlíkovat, potom aktualizovat, pak vše nahrát - aplikace, obsah co sem měl v telefonu.... to je na půl dne :)
Fireman
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia W

Post by Fireman »

Taky mi nejde GDR1 na 8.1. Pořád to zkouším a pořád to nejde... 80188308 Zkoušel jem všemožný voodoo která jiným v zahraničí údajně zafungovala. Přepnout to do angličtiny (UK) zvolit i prostředí UK. Nabít baterii na 100%, uvolnit místo v zařízení (už tam mám volného přes 9GB). A já nevím co dalšího jsem zkoušel, ale pořád ten samý výsledek "dočasná chyba 80188308 zkuste to později").

Nějaký další nápad, co ještě zkusit?
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Jedině flashnout WP8.0 a jet od začátku...
zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Re: Windows Phone Preview for Developers

Post by zlieva »

MiKu wrote:MKLumia 1020

nebál bych se toho, zatím nejsou žádné problémy, ale opravdu třetí sloupec je na mne už moc (nejmenší dlaždice je moc malá a i písmo na dlaždicích je moc malé), notifikační centrum využívám pouze jako přepínač sdílení internetu plus informace o automatických aktualizacích :-) upřímně, výdrž nějak exaktně neměřím, neobtěžuje mne :-) ale nemám pocit že by tam byla nějaká změna k lepšímu/horšímu, možná CYAN to trošku vylepší, spolu s vylepšením algoritmu foťáku apod.

Michal
Ten tretí stĺpec je len o zvyku, tiež mi to najprv pripadalo malé, ale za chvíľu som si zvykol a keď som to potom prepol na dva stĺpce tak mi to prišlo také neohrabané a nie veľmi pekné....mám to na L920 a nahodil som to aj na L620...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Ako hovorím, je to o zvyku a dobré je, že si to môže nastaviť každý podľa seba...
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Luks »

MKLumia1020 wrote:To ne - jelikož musím nejdřív někde najít Nokia care Suite
To jedinný potřebuješ.Dělal sem to včera,cca 2h.
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MKLumia1020 »

A teba odkázek kde stáhnu pro Vistu a kde najdu pak firmware - mám 1020 - Nizozemí - RM-875_eu_netherlands_988 MO: TMO-CZ - revize hardvare: 4.4.0.2 firmware: 3051.40000.1345.1005 verze systému na čipu: 8960

Když mi to sem někdo naservíruje tak do toho jdu :tlem:
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Luks »

Nokia Software Recovery Tool si najde FW sám.Hledej,když jsi línej tak si čekej na cyan :wink:
snoopyk
nováček
nováček

Post by snoopyk »

takze moje 820 při updatu na GDR1 psala "dočasná chyba 80188308 zkuste to později").

Vyreseno tovarni reset pak nejaka aktualizace par aplikaci. stazeni DP a aktivace, a nasledna aktualizace se povedla. akorát to trvalo asi hodinu a ctvrt. ale maka :D
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MKLumia1020 »

O kolik by byl delší ten odkaz......? :) ale jo no máš pravdu.......
ZRADA
http://www.nokia.com/cz-cs/podpora/faq/ ... c=FA142987" onclick="window.open(this.href);return false;
na VISTU to asi nešlape - chtěli ste mě nalákat a pak bych musel zůstat u DP a trnout strachy :) - fór
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”