Kde najdu, nastavení USB.veigy wrote:Jestli už máš Cyan, tak se koukni jestli sis nějak nehrál s nastavením USB a nezaškrtl tam pouze nabíjení.
V nastavení to není a pomocí tlačítka lupy už mi to taky nejde.
Kde najdu, nastavení USB.veigy wrote:Jestli už máš Cyan, tak se koukni jestli sis nějak nehrál s nastavením USB a nezaškrtl tam pouze nabíjení.

Ten tretí stĺpec je len o zvyku, tiež mi to najprv pripadalo malé, ale za chvíľu som si zvykol a keď som to potom prepol na dva stĺpce tak mi to prišlo také neohrabané a nie veľmi pekné....mám to na L920 a nahodil som to aj na L620...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Ako hovorím, je to o zvyku a dobré je, že si to môže nastaviť každý podľa seba...MiKu wrote:MKLumia 1020
nebál bych se toho, zatím nejsou žádné problémy, ale opravdu třetí sloupec je na mne už moc (nejmenší dlaždice je moc malá a i písmo na dlaždicích je moc malé), notifikační centrum využívám pouze jako přepínač sdílení internetu plus informace o automatických aktualizacíchupřímně, výdrž nějak exaktně neměřím, neobtěžuje mne
ale nemám pocit že by tam byla nějaká změna k lepšímu/horšímu, možná CYAN to trošku vylepší, spolu s vylepšením algoritmu foťáku apod.
Michal

To jedinný potřebuješ.Dělal sem to včera,cca 2h.MKLumia1020 wrote:To ne - jelikož musím nejdřív někde najít Nokia care Suite

Users browsing this forum: Google and 1 guest