Výběr mobilu
-
mceza
Výběr mobilu
I WP telefony čas od času zablbnou nebo se zaseknou ;) 100% jistota není nikdy. Ale ano, spolehlivost je úplně někde jinde než u Androidu.
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
Výběr mobilu
Tak jasně stát se může proto jsem napsal ,,téměř,, nicméně ještě jsem se s tím já ani nikdo z okruhu známích co WP používají nesetkal. Pár problémů také bylo, ale jednalo se o HW vady - výměna displeje a mikrofon nebo reprák teď si nejsem jist.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Výběr mobilu
Brát hlasitost na WP jako výhodu? Nic proti nemám, sám jsem 3 měsíce používal L920, ale hlasitost je proti ostatním platformám pohroma teda...poslouchat na 30 hudbu(ano na 30,L920 má slabý zvukový čip, tato hlasitost se do sluchátek rovná nastavené polovině hlasitosti na iPhonu) a vědět, že když někdo zavolá, tak to začne řvát na celej barák taky není dobrý. Díky bohu, že už to opravili ve WP 8.1MKLumia1020 wrote:Ano to je pravda - možnosti Androidu jsou značně širší to netvrdí myslím nikdo, že ne. Na druhou stranu s WP má člověk řekl bych téměř 100% jistotu, že se mu třeba v polovině nesekne hovor, že se mu z ničeho nic nerestartuje telefon, že když mu někdo volá tak pokud je nastavená hlasitost telefon opravdu zazvoní - prostě má jistotu chodu základních funkcí, což u Androidu je vždy tak trošku loterie.
Výběr mobilu
Potřeboval bych radu. Mým favoritem byl Samsung Galaxy Note 3, ale teď mě natchnul LG G3 32GB vzhledem i cenou. Bohuzel nema S Pen, o kterém jsem si myslel, ze by mi mohl usnadnit praci, nicméně s ním nemám žadné zkušenosti, pouze z obchodu. Dík za radu.
- GreenArrow
- Ban

Výběr mobilu
A čím by ti ten klacík usnadnil práci?
Výběr mobilu
Casto pracuji s dokumenty a potrebuji neco oznacit nebo zkopcit (napr. text...). V shopu mi to pripadalo, ze by mi to usnadnilo praci.
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Výběr mobilu
Pokud zkousne velikost Note3 a preferuje Práci (práci s velkým P), tak je Note jasna volba. Zvlášť pokud pracuje s poznámkami, kalendářem, tabulkami si jinými editory.
Pro ostatní na multimedia bych radši bral G3 (myslím tím i sebe).
Pro ostatní na multimedia bych radši bral G3 (myslím tím i sebe).
Výběr mobilu
Dle zkusenosti to vidim takto s vytizenim: 50% web, 20% editace dokumentu, 20% email, 10% kalendář a poznamky . Multimedia do toho nemocitam - to je relax.
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Výběr mobilu
GreenArrow - na 30.......? Tedy to máš buď něco s ušima nebo se sluchátkama - na 1020 poslouchám večer mezi 8-10 přes den 12 a když jdu městem nebo jedu veřejnou dopravou tak max 15 - na 30 to bych nesnesl - A 920 mi nějak slabší nepřijde - nemohu teď porovnat, ale schválně v sobotu du s kámošem na pivko tak si vemu sluchátka a píchnu je do jeho 920.
Jaký sluchátka si k tomu měl, že to fičelo takhle naplno?
Jaký sluchátka si k tomu měl, že to fičelo takhle naplno?
Výběr mobilu
Note 3 je jediny Samsung, ktery ma smysl a je odladeny. Pero pomuze tomu, kdo pro to ma vyuziti. Ja si chvili hral a pak uz to nepouzival. Jinak ja vim, ze tohle je server WP onanistu, ale nektere komentare jsou opravdu drsne. Mam WP rad, ale i u nich jsem se setkal s nenadalym restartem, zatuhnutim, podobne jako na androidu. Ale nijak moc ani na jedne platforme. Nektere komentare se tu snazi podsouvat, ze je to na droidu vlastne denni chleba. Nijak zvlast droidy nemiluju, ale co je moc to je moc.
- GreenArrow
- Ban

Výběr mobilu
Mklumia1020: Sony MH1C, Phonak Audeo v té době (dneska už nehrají
)
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Výběr mobilu
Musely být už ,,načatý,, 115dB a poslouchat to na 30/30 to by mi urvalo uši 
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Výběr mobilu
xman: pokial casto editujes dokumenty a pises si rucne poznamky, ber Note, nic lepsieho zatial v kategorii smartphonov v tomto ohlade nie je...
Výběr mobilu
Tak OS se už řešily dost, mě by spíš zajímaly přímo tipy na konkrétní modely, pokud možno s vlastními zkušenostmi.
Re: Výběr mobilu
VZAL BYCH STARŠÍ IPHONE 5 V ZARUCE ’
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Já bych si zas vypnul caps lock [emoji6]
To bylo schvalně pro důležitost názoru [emoji3]