Výběr mobilu

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
mceza

Výběr mobilu

Post by mceza »

I WP telefony čas od času zablbnou nebo se zaseknou ;) 100% jistota není nikdy. Ale ano, spolehlivost je úplně někde jinde než u Androidu.
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1020

Výběr mobilu

Post by MKLumia1020 »

Tak jasně stát se může proto jsem napsal ,,téměř,, nicméně ještě jsem se s tím já ani nikdo z okruhu známích co WP používají nesetkal. Pár problémů také bylo, ale jednalo se o HW vady - výměna displeje a mikrofon nebo reprák teď si nejsem jist.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Výběr mobilu

Post by GreenArrow »

MKLumia1020 wrote:Ano to je pravda - možnosti Androidu jsou značně širší to netvrdí myslím nikdo, že ne. Na druhou stranu s WP má člověk řekl bych téměř 100% jistotu, že se mu třeba v polovině nesekne hovor, že se mu z ničeho nic nerestartuje telefon, že když mu někdo volá tak pokud je nastavená hlasitost telefon opravdu zazvoní - prostě má jistotu chodu základních funkcí, což u Androidu je vždy tak trošku loterie.
Brát hlasitost na WP jako výhodu? Nic proti nemám, sám jsem 3 měsíce používal L920, ale hlasitost je proti ostatním platformám pohroma teda...poslouchat na 30 hudbu(ano na 30,L920 má slabý zvukový čip, tato hlasitost se do sluchátek rovná nastavené polovině hlasitosti na iPhonu) a vědět, že když někdo zavolá, tak to začne řvát na celej barák taky není dobrý. Díky bohu, že už to opravili ve WP 8.1
xman78
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: sony

Výběr mobilu

Post by xman78 »

Potřeboval bych radu. Mým favoritem byl Samsung Galaxy Note 3, ale teď mě natchnul LG G3 32GB vzhledem i cenou. Bohuzel nema S Pen, o kterém jsem si myslel, ze by mi mohl usnadnit praci, nicméně s ním nemám žadné zkušenosti, pouze z obchodu. Dík za radu.
GreenArrow
Ban
Ban

Výběr mobilu

Post by GreenArrow »

A čím by ti ten klacík usnadnil práci?
xman78
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Výběr mobilu

Post by xman78 »

Casto pracuji s dokumenty a potrebuji neco oznacit nebo zkopcit (napr. text...). V shopu mi to pripadalo, ze by mi to usnadnilo praci.
M.BoBo
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5

Výběr mobilu

Post by M.BoBo »

Pokud zkousne velikost Note3 a preferuje Práci (práci s velkým P), tak je Note jasna volba. Zvlášť pokud pracuje s poznámkami, kalendářem, tabulkami si jinými editory.
Pro ostatní na multimedia bych radši bral G3 (myslím tím i sebe).
xman78
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Výběr mobilu

Post by xman78 »

Dle zkusenosti to vidim takto s vytizenim: 50% web, 20% editace dokumentu, 20% email, 10% kalendář a poznamky . Multimedia do toho nemocitam - to je relax.
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Výběr mobilu

Post by MKLumia1020 »

GreenArrow - na 30.......? Tedy to máš buď něco s ušima nebo se sluchátkama - na 1020 poslouchám večer mezi 8-10 přes den 12 a když jdu městem nebo jedu veřejnou dopravou tak max 15 - na 30 to bych nesnesl - A 920 mi nějak slabší nepřijde - nemohu teď porovnat, ale schválně v sobotu du s kámošem na pivko tak si vemu sluchátka a píchnu je do jeho 920.
Jaký sluchátka si k tomu měl, že to fičelo takhle naplno?
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Výběr mobilu

Post by mberdych »

Note 3 je jediny Samsung, ktery ma smysl a je odladeny. Pero pomuze tomu, kdo pro to ma vyuziti. Ja si chvili hral a pak uz to nepouzival. Jinak ja vim, ze tohle je server WP onanistu, ale nektere komentare jsou opravdu drsne. Mam WP rad, ale i u nich jsem se setkal s nenadalym restartem, zatuhnutim, podobne jako na androidu. Ale nijak moc ani na jedne platforme. Nektere komentare se tu snazi podsouvat, ze je to na droidu vlastne denni chleba. Nijak zvlast droidy nemiluju, ale co je moc to je moc.
GreenArrow
Ban
Ban

Výběr mobilu

Post by GreenArrow »

Mklumia1020: Sony MH1C, Phonak Audeo v té době (dneska už nehrají :-( )
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Výběr mobilu

Post by MKLumia1020 »

Musely být už ,,načatý,, 115dB a poslouchat to na 30/30 to by mi urvalo uši :)
biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”

Výběr mobilu

Post by biscuit84 »

xman: pokial casto editujes dokumenty a pises si rucne poznamky, ber Note, nic lepsieho zatial v kategorii smartphonov v tomto ohlade nie je...
Kutitko
nováček
nováček
Zařízení: ,,,

Výběr mobilu

Post by Kutitko »

Tak OS se už řešily dost, mě by spíš zajímaly přímo tipy na konkrétní modely, pokud možno s vlastními zkušenostmi.
nektar69
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G2

Re: Výběr mobilu

Post by nektar69 »

VZAL BYCH STARŠÍ IPHONE 5 V ZARUCE ’
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Re: Výběr mobilu