Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Chci se jen zeptat, životnost u IPS panelů není nijak omezená je to tak?Myslím tím jestli tam taky odchází barvy jako u OLED displeje...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je take, muze slabnout podsvetleni apod.Ten telefon nebudes mit 10 ba ani 5 let, takze je to v podstate jedno.
S telefonem sem žádné neoficiální věci nedělal žádné flashování ani nic podobného. A seko plus už to aasi doopravdy nemá, protože třeba na razítku kde byl dříve seko plus je teď Štýbr a i na jejich FB stránce se tím chlubí že teď mají autorizovaný servis Nokia v Globusu.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
A jsi první majitel? Mas 100% jistotu původu? Je to CZ verze? Každopádně bych chtěl konkrétní vysvětlení a ne ten cint, co ti tam napsali..
Jsem první a jediný majitel telefonu a je to oficiální česká distribuce, při reklamaci byla v telefonu současná verze WP8 Lumia Black. A vysvětlení, které mi dal bylo takové že sem tam měl ty dvě aplikace, které podle něho dovolují instalaci neoficiálních aktualizací a proto mi neuznává záruku. No a že mi tam reinstaloval ten systém v rámci dobrých vztahů se zákazníkem na náklady servisu. Ale dneska se ta vada opět projevila, takže jak už sem psal zítra tam jdu znova a aplikace které mu vadili sem tam vůbec neinstaloval tak sem zvědavý jestli už s tím telefonem doopravdy něco udělá.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Hlavně nutno poznamenat, jak už bylo řečeno výše, že ať by ty aplikace dělaly cokoliv, ale byly stažený pres oficiální store, tak ti nikdo nemůže rict ani popel a jsou plně oficiální!
-
mceza
Jak může servis zamítnout záruku a potom udělat reinstall firmwaru v rámci dobrých vztahů se zákazníkem?
Mě se neptej prostě to tak udělali a jestli to jde udělat nebo ne to nevím proto píšu sem abych věděl názory zkušenějších. A pokud se mi stane stejná situace tak už budu reagovat jinak. Takže zatím děkuji všem co mi odpověděli na můj dotaz.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
hlavne pres ty zminene aplikace nic nainstalovat nemuzes ne? maximalne aktualizovat stavajici aplikace...
Přesně tak a asi podle něj jsou ty aktualizace přes tyto aplikace neoficiální. Dneska sem tam byl a chtěl sem to ještě jednou probrat s tím technikem ale bohužel tam nebyl. Ale telefon jsem znova reklamoval a na výsledek si budu muset počkat.
-
mceza
Aktualizace přes ty aplikace nejdou. Aplikace fungují jen tak, že tě přesměrují do Storu. Je to vlastně jen seznam odkazů na aplikace ve Store.
Nemáte prosím někdo zkušenosti se sluchátkama s mikrofonem? Koupil jsem si poměrně kvalitní sluchátka, ale problém je že mě protistrana slyší strašně potichu. Skončilo to vrácením sluchátek. Telefon Lumia 925. Sluchátka Jays t-Jays.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
jak souvisí sluchátka s mikrofonem?
KDyž máš připojená sluchátka, mluvíš přímo do telefonu stejně jako když připojená nejsou. Mikrofon je stále stejný..
KDyž máš připojená sluchátka, mluvíš přímo do telefonu stejně jako když připojená nejsou. Mikrofon je stále stejný..
-
finchcz
- stálý přispěvatel

takze ten mikrofon, ktery je treba na dodavanych sluchatkach k L920, je k nicemu?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Tak to jsou slušný břídilové, to bych jim omlátil o hlavu, to si nemohou dovolit, to není žádné jednání tohle.
Normálně bych tam udělal bordel na té jejich prodejně a rovnou před plným krámem, pokud k nim vůbec někdo chodí.
Normálně bych tam udělal bordel na té jejich prodejně a rovnou před plným krámem, pokud k nim vůbec někdo chodí.
mimonaut: myslím mikrofon na sluchátkách.. telefon mám v kapse. 
finchcz: to nevím a nemyslím že by dávali špatné příslušenství. Já nekoupil originální balení, takže origo sluchátka nemám. Každopádně koupená sluchátka testovali při návratu na tabletu s win 8, z kterého mi volali přes skype a slyšitelnost byla super. Takže mě to spíš překvapuje u telefonu..
finchcz: to nevím a nemyslím že by dávali špatné příslušenství. Já nekoupil originální balení, takže origo sluchátka nemám. Každopádně koupená sluchátka testovali při návratu na tabletu s win 8, z kterého mi volali přes skype a slyšitelnost byla super. Takže mě to spíš překvapuje u telefonu..
Sakra a navíc jsem se spletl a dal to do špatného fora.. Nejde to přesunout do Lumie 925 pls?
-
finchcz
- stálý přispěvatel

narazel jsem na tohle mimonautovo vyjadreni, cituji: "KDyž máš připojená sluchátka, mluvíš přímo do telefonu stejně jako když připojená nejsou. Mikrofon je stále stejný.."
imho nesmysl, pokud mam pripojeny sluchatka s mikrofonem, tak mluvim do toho sluchatkovyho mikrofonu a ne do standardniho mikrofonu v telefonu...
imho nesmysl, pokud mam pripojeny sluchatka s mikrofonem, tak mluvim do toho sluchatkovyho mikrofonu a ne do standardniho mikrofonu v telefonu...
Jasně, sorry, nedošlo mi to.. 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Nj, tak mluvím o headsetu nebo sluchátkách s mikrofonem - jays t-jays jsou i normální bez mikrofonu