Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Chci se jen zeptat, životnost u IPS panelů není nijak omezená je to tak?Myslím tím jestli tam taky odchází barvy jako u OLED displeje...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Je take, muze slabnout podsvetleni apod.Ten telefon nebudes mit 10 ba ani 5 let, takze je to v podstate jedno.
sasmen
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by sasmen »

S telefonem sem žádné neoficiální věci nedělal žádné flashování ani nic podobného. A seko plus už to aasi doopravdy nemá, protože třeba na razítku kde byl dříve seko plus je teď Štýbr a i na jejich FB stránce se tím chlubí že teď mají autorizovaný servis Nokia v Globusu.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

A jsi první majitel? Mas 100% jistotu původu? Je to CZ verze? Každopádně bych chtěl konkrétní vysvětlení a ne ten cint, co ti tam napsali..
sasmen
nováček
nováček

Post by sasmen »

Jsem první a jediný majitel telefonu a je to oficiální česká distribuce, při reklamaci byla v telefonu současná verze WP8 Lumia Black. A vysvětlení, které mi dal bylo takové že sem tam měl ty dvě aplikace, které podle něho dovolují instalaci neoficiálních aktualizací a proto mi neuznává záruku. No a že mi tam reinstaloval ten systém v rámci dobrých vztahů se zákazníkem na náklady servisu. Ale dneska se ta vada opět projevila, takže jak už sem psal zítra tam jdu znova a aplikace které mu vadili sem tam vůbec neinstaloval tak sem zvědavý jestli už s tím telefonem doopravdy něco udělá.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Hlavně nutno poznamenat, jak už bylo řečeno výše, že ať by ty aplikace dělaly cokoliv, ale byly stažený pres oficiální store, tak ti nikdo nemůže rict ani popel a jsou plně oficiální!
mceza

Post by mceza »

Jak může servis zamítnout záruku a potom udělat reinstall firmwaru v rámci dobrých vztahů se zákazníkem?
sasmen
nováček
nováček

Post by sasmen »

Mě se neptej prostě to tak udělali a jestli to jde udělat nebo ne to nevím proto píšu sem abych věděl názory zkušenějších. A pokud se mi stane stejná situace tak už budu reagovat jinak. Takže zatím děkuji všem co mi odpověděli na můj dotaz.
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Post by finchcz »

hlavne pres ty zminene aplikace nic nainstalovat nemuzes ne? maximalne aktualizovat stavajici aplikace...
sasmen
nováček
nováček

Post by sasmen »

Přesně tak a asi podle něj jsou ty aktualizace přes tyto aplikace neoficiální. Dneska sem tam byl a chtěl sem to ještě jednou probrat s tím technikem ale bohužel tam nebyl. Ale telefon jsem znova reklamoval a na výsledek si budu muset počkat.
mceza

Post by mceza »

Aktualizace přes ty aplikace nejdou. Aplikace fungují jen tak, že tě přesměrují do Storu. Je to vlastně jen seznam odkazů na aplikace ve Store.
viki1
nováček
nováček
Zařízení: lumia 800

Post by viki1 »

Nemáte prosím někdo zkušenosti se sluchátkama s mikrofonem? Koupil jsem si poměrně kvalitní sluchátka, ale problém je že mě protistrana slyší strašně potichu. Skončilo to vrácením sluchátek. Telefon Lumia 925. Sluchátka Jays t-Jays.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

jak souvisí sluchátka s mikrofonem?
KDyž máš připojená sluchátka, mluvíš přímo do telefonu stejně jako když připojená nejsou. Mikrofon je stále stejný..
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by finchcz »

takze ten mikrofon, ktery je treba na dodavanych sluchatkach k L920, je k nicemu?
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Tak to jsou slušný břídilové, to bych jim omlátil o hlavu, to si nemohou dovolit, to není žádné jednání tohle.

Normálně bych tam udělal bordel na té jejich prodejně a rovnou před plným krámem, pokud k nim vůbec někdo chodí.
viki1
nováček
nováček

Post by viki1 »

mimonaut: myslím mikrofon na sluchátkách.. telefon mám v kapse. :)
finchcz: to nevím a nemyslím že by dávali špatné příslušenství. Já nekoupil originální balení, takže origo sluchátka nemám. Každopádně koupená sluchátka testovali při návratu na tabletu s win 8, z kterého mi volali přes skype a slyšitelnost byla super. Takže mě to spíš překvapuje u telefonu..
viki1
nováček
nováček

Post by viki1 »

Sakra a navíc jsem se spletl a dal to do špatného fora.. Nejde to přesunout do Lumie 925 pls?
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by finchcz »

narazel jsem na tohle mimonautovo vyjadreni, cituji: "KDyž máš připojená sluchátka, mluvíš přímo do telefonu stejně jako když připojená nejsou. Mikrofon je stále stejný.."
imho nesmysl, pokud mam pripojeny sluchatka s mikrofonem, tak mluvim do toho sluchatkovyho mikrofonu a ne do standardniho mikrofonu v telefonu...
viki1
nováček
nováček

Post by viki1 »

Jasně, sorry, nedošlo mi to.. :)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nj, tak mluvím o headsetu nebo sluchátkách s mikrofonem - jays t-jays jsou i normální bez mikrofonu :-)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”