Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

viete mi povedat ci v spravach nadalej funguje messenger (msn live messenger) alebo ho odstranili...dost ho v rodine pouzivame (a veru robime dobre ked odstrania facebook chat tak to bude najrychlejsia integrovana moznost v systeme)
Wertigo
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1

Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Post by Wertigo »

A on tam někdy fungoval?
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

nie...len vas salim...ze si si nekusol do jazyka radsej
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

http://winsupersite.com/windows-phone/w ... -81-review" onclick="window.open(this.href);return false;

Windows Phone 8.1 is the first version of Microsoft's smart phone OS to include a bundled and integrated version of Skype. That means that Messaging no longer works for Facebook or Messenger chats, and that you must now use Skype. (This is what happened previously in Windows 8.1 as well.) And of course Skype is now accessible from the Phone dialer so that you can "hand off" a normal phone call to Skype, optionally turning a voice call into a video conference.

Bravo...jediny funkcny integrovany chat sfajcili a bude tam nenormalne zabugovany a lagujuci skype...ktory je na androide a ios tisickrat lepsi nez na VLASTNEJ platforme...tleskam, kabelka hezka...jedu bomby...
mceza

Post by mceza »

imperatore, trochu se zklidni. Na cestě je zcela přepracovaná verze Skypu, která bude plně integrovaná do systému ;-)

Netřeba kvůli tomu hned vařit krev...
imperator
smartmaniak
smartmaniak

Post by imperator »

tak tu pesnicku poznam...bude bude vsetko bude...az to teda bude take rychle ako momentalne integrovane spravy...tak kludne...a druha vec niektore odpovede na smartmanii ako pan nadomnou...ozaj pomohol...plne staci az to bude ked bude official update...
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

mceza wrote:
Sinpa wrote:No ideální to rozhodně není.
Chtěl bych si vypnout tu pitomou obálku ve stavové liště/notifikacích (mám živé dlaždice, tak tohle nepotřebuje).
Stačí si to nastavit v nastavení action centra...
A prozradíš mi jak?
Image

Když nastavím vypnuto, tak funguje pouze živa dlaždice, zvuk a vibrace ne.
Když vypnu informační zprávy, tak zmizí jen ten proužek s náhledem co se při příchodu ukáže v horní části displeje. A tím veškeré nastavení končí.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Musim rict, ze Microsoft opravdu WP8.1 poladil, navenek mozna mene nez vevnitr. Mam zajimavy postreh ohledne Bluetooth. Mam v aute (z duvodu toho, ze nekdo usetril par korun) takovy paskvil, ze HF od VW sice umi Bluetooth Stereo profil, bohuzel radio z vyroby nema potrebny vstup, takze to proste nehraje. Tedy pripojim telefon, hovory jdou (HF profil jede), kontakty se synchronizuji, ale audio nefunguje. Resim to tak, ze mam v aute jeste jedno zarizeni (konkretne Blackberry Music Gateway), ktere umi Bluetooth Stereo Audio (A2DP) a jehoz vystup mam zapojeny do jack vstupu radia. Androidy si s tim poradi, pripojim 2 bluetooth zarizeni, HF nastavim ze umi jen HF a audio vypnu, Blackberry gateway zase nastavim jen audio. Bohuzel vetsina androidu tohle sice zvladne (a v nastaveni je hromada moznosti), ale automaticky to moc nefunguje. Musim rucne pripojit zarizeni, obcas zvuk stejne posila nekorektne a musim vystoupit a nastoupit. Navic nekdy se obe zarizeni spoji automaticky a nekdy musim pripojovat manualne. iPhone to zvlada OK (dovoluje v audio prehravaci primo vybrat kam chci poslat audio), ale taktez musim Blackberry Gateway pripojit manualne. Nejlepe to zatim zvladlo Blackberry Z30, ktere po prvnim nastaveni vse spojilo automaticky a hralo to spolehlive. No a ted k WP. WP8 neumi 2 zarizeni (prinejmensim ty moje), takze pripojenim jednoho se odpojilo druhe, parkrat se mi stalo, ze telefon zatuhl. WP8.1 pri spojeni s HF hlasi, ze mam profil HF a audio (a nejde to nijak konfigurovat), ale kdyz sem pripojil Blackberry gateway, tak se na handsfree audio automaticky vyplo a pro Gateway nastavil jen audio. A funguje to korektne. Jeste nemam vyzkouseno, ze se to automaticky spoji, ale s tim se zit da. Co jsem chtel rict je, ze MS viditelne dodava i dalsi funkcionality, ktere nejsou na prvni pohled videt. Chapu, ze jsem specificky pripad, ale auto je sluzebni a jine radio si holt kupovat nebudu.

Nicmene vydrz baterie je zatim docela tristni na 1020, byt uz si nepamatuju, jestli byla nejak lepsi drive. A za par veci bych MS nakopal nekam. Jo a byt to sem uplne nepatri, jsem docela nadsen z nove verze Twitter applikace, ta uz se muze rovnat ostatnim systemum, je vazne povedena. Zejmena prace s vice ucty. Doufam, ze tohle je budoucnost WP aplikaci.
herm
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Win->Android

Post by herm »

Na MS webu http://blogs.technet.com/b/technetczsk/ ... eview.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; je článeček shrnující, co je ve WP 8.1 co se týče "enterprise" oblasti. Kromě možností S/MIME šifrování a podepisování mailů je tam i zmínka o VPN. Někdo tu zmínil své zklamání, že je tam jenom jeden typ VPNky. Z tohoto článku vyplývá, že další se dají přidávat, ale zřejmě to bude za přispění dodavatelů. tedy typ VPNky si přidáš přes Store a on se pak objeví jako další mimo defaultního IKEv2.
Wertigo
smartguru
smartguru

Post by Wertigo »

Jaka je značka (ikonka) LTE site? A pokud se k ni chci pripojit, musi byt v nastavení sim 4G?
mceza

Post by mceza »

Doporučuji projít manuál, tam se toto dočteš... LTE značí ikonka "L" (u ojedinělých verzí FW "LTE"). A ano, aby fungovalo, musíš mít aktivní 4G.
Wertigo
smartguru
smartguru

Post by Wertigo »

Dekuji :-)
honzah.ltm
nováček
nováček
Zařízení: Nokia lumia 920 White windows phone GDR3 developer

Post by honzah.ltm »

Ahoj, když chci otevřít aplikaci video tak spadne, i po restartu. Dík za názory.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Mě nepadá, zkoušel jsi vypnout a zapnout telefon ?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

píše "i po restartu", takže asi ano :)
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Moje chyba, omlouvám se.

Můj názor tedy je, že mě to funguje. :lol:
Wertigo
smartguru
smartguru

Post by Wertigo »

Tak jsem vyměnil simku za LTE a maximálně mi tam skáče H+. Že by Praha nebyla pokrytá :)?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zalezi u jakeho operatora ;-)
Wertigo
smartguru
smartguru

Post by Wertigo »

O2...uprostřed Staromáku :D
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Tam jsem dlouho nebyl :-D Vyzkousim az pojedu kolem.Take mam O2.Jen jsme s LTE mimo téma..
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”