Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
viete mi povedat ci v spravach nadalej funguje messenger (msn live messenger) alebo ho odstranili...dost ho v rodine pouzivame (a veru robime dobre ked odstrania facebook chat tak to bude najrychlejsia integrovana moznost v systeme)
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
A on tam někdy fungoval?
-
imperator
- smartmaniak

nie...len vas salim...ze si si nekusol do jazyka radsej
-
imperator
- smartmaniak

http://winsupersite.com/windows-phone/w ... -81-review" onclick="window.open(this.href);return false;
Windows Phone 8.1 is the first version of Microsoft's smart phone OS to include a bundled and integrated version of Skype. That means that Messaging no longer works for Facebook or Messenger chats, and that you must now use Skype. (This is what happened previously in Windows 8.1 as well.) And of course Skype is now accessible from the Phone dialer so that you can "hand off" a normal phone call to Skype, optionally turning a voice call into a video conference.
Bravo...jediny funkcny integrovany chat sfajcili a bude tam nenormalne zabugovany a lagujuci skype...ktory je na androide a ios tisickrat lepsi nez na VLASTNEJ platforme...tleskam, kabelka hezka...jedu bomby...
Windows Phone 8.1 is the first version of Microsoft's smart phone OS to include a bundled and integrated version of Skype. That means that Messaging no longer works for Facebook or Messenger chats, and that you must now use Skype. (This is what happened previously in Windows 8.1 as well.) And of course Skype is now accessible from the Phone dialer so that you can "hand off" a normal phone call to Skype, optionally turning a voice call into a video conference.
Bravo...jediny funkcny integrovany chat sfajcili a bude tam nenormalne zabugovany a lagujuci skype...ktory je na androide a ios tisickrat lepsi nez na VLASTNEJ platforme...tleskam, kabelka hezka...jedu bomby...
-
mceza
imperatore, trochu se zklidni. Na cestě je zcela přepracovaná verze Skypu, která bude plně integrovaná do systému 
Netřeba kvůli tomu hned vařit krev...
Netřeba kvůli tomu hned vařit krev...
-
imperator
- smartmaniak

tak tu pesnicku poznam...bude bude vsetko bude...az to teda bude take rychle ako momentalne integrovane spravy...tak kludne...a druha vec niektore odpovede na smartmanii ako pan nadomnou...ozaj pomohol...plne staci az to bude ked bude official update...
A prozradíš mi jak?mceza wrote:Stačí si to nastavit v nastavení action centra...Sinpa wrote:No ideální to rozhodně není.
Chtěl bych si vypnout tu pitomou obálku ve stavové liště/notifikacích (mám živé dlaždice, tak tohle nepotřebuje).

Když nastavím vypnuto, tak funguje pouze živa dlaždice, zvuk a vibrace ne.
Když vypnu informační zprávy, tak zmizí jen ten proužek s náhledem co se při příchodu ukáže v horní části displeje. A tím veškeré nastavení končí.
Musim rict, ze Microsoft opravdu WP8.1 poladil, navenek mozna mene nez vevnitr. Mam zajimavy postreh ohledne Bluetooth. Mam v aute (z duvodu toho, ze nekdo usetril par korun) takovy paskvil, ze HF od VW sice umi Bluetooth Stereo profil, bohuzel radio z vyroby nema potrebny vstup, takze to proste nehraje. Tedy pripojim telefon, hovory jdou (HF profil jede), kontakty se synchronizuji, ale audio nefunguje. Resim to tak, ze mam v aute jeste jedno zarizeni (konkretne Blackberry Music Gateway), ktere umi Bluetooth Stereo Audio (A2DP) a jehoz vystup mam zapojeny do jack vstupu radia. Androidy si s tim poradi, pripojim 2 bluetooth zarizeni, HF nastavim ze umi jen HF a audio vypnu, Blackberry gateway zase nastavim jen audio. Bohuzel vetsina androidu tohle sice zvladne (a v nastaveni je hromada moznosti), ale automaticky to moc nefunguje. Musim rucne pripojit zarizeni, obcas zvuk stejne posila nekorektne a musim vystoupit a nastoupit. Navic nekdy se obe zarizeni spoji automaticky a nekdy musim pripojovat manualne. iPhone to zvlada OK (dovoluje v audio prehravaci primo vybrat kam chci poslat audio), ale taktez musim Blackberry Gateway pripojit manualne. Nejlepe to zatim zvladlo Blackberry Z30, ktere po prvnim nastaveni vse spojilo automaticky a hralo to spolehlive. No a ted k WP. WP8 neumi 2 zarizeni (prinejmensim ty moje), takze pripojenim jednoho se odpojilo druhe, parkrat se mi stalo, ze telefon zatuhl. WP8.1 pri spojeni s HF hlasi, ze mam profil HF a audio (a nejde to nijak konfigurovat), ale kdyz sem pripojil Blackberry gateway, tak se na handsfree audio automaticky vyplo a pro Gateway nastavil jen audio. A funguje to korektne. Jeste nemam vyzkouseno, ze se to automaticky spoji, ale s tim se zit da. Co jsem chtel rict je, ze MS viditelne dodava i dalsi funkcionality, ktere nejsou na prvni pohled videt. Chapu, ze jsem specificky pripad, ale auto je sluzebni a jine radio si holt kupovat nebudu.
Nicmene vydrz baterie je zatim docela tristni na 1020, byt uz si nepamatuju, jestli byla nejak lepsi drive. A za par veci bych MS nakopal nekam. Jo a byt to sem uplne nepatri, jsem docela nadsen z nove verze Twitter applikace, ta uz se muze rovnat ostatnim systemum, je vazne povedena. Zejmena prace s vice ucty. Doufam, ze tohle je budoucnost WP aplikaci.
Nicmene vydrz baterie je zatim docela tristni na 1020, byt uz si nepamatuju, jestli byla nejak lepsi drive. A za par veci bych MS nakopal nekam. Jo a byt to sem uplne nepatri, jsem docela nadsen z nove verze Twitter applikace, ta uz se muze rovnat ostatnim systemum, je vazne povedena. Zejmena prace s vice ucty. Doufam, ze tohle je budoucnost WP aplikaci.
Na MS webu http://blogs.technet.com/b/technetczsk/ ... eview.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; je článeček shrnující, co je ve WP 8.1 co se týče "enterprise" oblasti. Kromě možností S/MIME šifrování a podepisování mailů je tam i zmínka o VPN. Někdo tu zmínil své zklamání, že je tam jenom jeden typ VPNky. Z tohoto článku vyplývá, že další se dají přidávat, ale zřejmě to bude za přispění dodavatelů. tedy typ VPNky si přidáš přes Store a on se pak objeví jako další mimo defaultního IKEv2.
-
Wertigo
- smartguru

Jaka je značka (ikonka) LTE site? A pokud se k ni chci pripojit, musi byt v nastavení sim 4G?
-
mceza
Doporučuji projít manuál, tam se toto dočteš... LTE značí ikonka "L" (u ojedinělých verzí FW "LTE"). A ano, aby fungovalo, musíš mít aktivní 4G.
- honzah.ltm
- nováček

- Zařízení: Nokia lumia 920 White windows phone GDR3 developer
Ahoj, když chci otevřít aplikaci video tak spadne, i po restartu. Dík za názory.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Mě nepadá, zkoušel jsi vypnout a zapnout telefon ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
píše "i po restartu", takže asi ano 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Moje chyba, omlouvám se.
Můj názor tedy je, že mě to funguje.
Můj názor tedy je, že mě to funguje.
-
Wertigo
- smartguru

Tak jsem vyměnil simku za LTE a maximálně mi tam skáče H+. Že by Praha nebyla pokrytá
?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zalezi u jakeho operatora 
-
Wertigo
- smartguru

O2...uprostřed Staromáku :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tam jsem dlouho nebyl
Vyzkousim az pojedu kolem.Take mam O2.Jen jsme s LTE mimo téma..