Už dlouho rozmýšlím nad novým smartphonem. Projíždím recenze a hledám informace, ale nemůžu se rozhodnout a rád si nechám poradit.
Chtěl bych telefon výhradně na základní běžné věci - zprávy, hovory, čtení emailu nějaké to endomodo - případně podobnou aplikaci, navigace v podstatě ani není třeba, facebook, základní hledání informací na internetu.
Jsem téměř rozhodnutý, že nechci telefon s androidem - neříkám že je to úplně špatný systém, používám ho dva roky na tabletu a předtím dva roky na telefonu, ale prostě nejsem spokojený a vždy, když vidím telefon s windows phone, jsem přesvědčený že je pro mě vhodnější - "miliony" aplikací nevyužiji, hry nehraji, oceňuji jednoduchost, rychlost a přehlednost.. Pokud by mi někdo doporučil telefon který by byl schopný výrazně lépe fotit s androidem, zřejmě bych to začal zvažovat, ale přednost dávám zařízení s jiným OS.
Momentálně jsou mými favority Lumia 720 a BlackBerry Z10.
Cena by neměla přesáhnout cenu Blackberry to je opravdu úplný strop dvě tří stovky nad 5000.
Má smysl nějaký z těchto telefonů kupovat, i když jsou na trhu už poměrně dlouho? Napadá vás nějaký další kadidát:-), nebo jsem úplně mimo a mám vybírat jinde?