HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

kdyz jsme u tech sms jak je s dorucenkama daji se na kaiserovy plnohodnotne rozchodiit?
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB

Post by ziza »

Doručenky chodí na Kaiserovi naprosto v poho. Popis je v tomto vlákně.
Jezevec
nováček
nováček
Zařízení: HTC TYTN II, HTC Pro 2

Doručenky

Post by Jezevec »

Start-zprávy-sms/mms-nabídka-nástroje-možnosti-sms/mms a zatrhnout : vyžádat oznámení o doručení
rimesev
přispěvatel
přispěvatel

Post by rimesev »

chci se zeptat, nemohu, na stránkách HTC nlezt registraci, kde bych mohl svého kaisra zaergistrovat kvůli upgrade softu... i když nevím zda to půjde když mám přístroj od vodafonu... :(
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB

Post by ziza »

rimesev wrote:chci se zeptat, nemohu, na stránkách HTC nlezt registraci, kde bych mohl svého kaisra zaergistrovat kvůli upgrade softu... i když nevím zda to půjde když mám přístroj od vodafonu... :(
nepůjde ale jinak je tady: http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

čus, tak už mám Kaisera doma, respektive teď v práci, je úžasný a jsem spokojen, akorát mám otázku, je v něm prográmek streamované video, neví někdo z Vás nějaké linky nebo v jakém formátu se zadávají, prohledával jsem forum a našel jsem akorát jeden odkaz ale ten tam nefunguje, je to jiný formát odkazu. Díky moc
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ten streamovaci program by mel umet prehravat jen video ve formatu wmv a tusim ze jeste avi. neni to nic moc, lepsi je na streaming pouzit treba tcpmplayer (freeware, ke stazeni v download sekci).
dragunov87
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2

Post by dragunov87 »

este k tomu videu. co to je za magora? si nevie vazit Kaisra? ja by som tu hnusnu Nokiu nechcel ani zadarmo, ved to je otrasne uz ked sa na to pozriem, co vy na to?
loocas
nováček
nováček

Post by loocas »

rimesev wrote:U sunnysoftu prodávají černou redukci s mikrofonem na 3,5jack k tomu pak jdou připojit jakákoliv sluchátka (já například používám ty ze SE Walkman) . Vyhovuje mi to více než originalní, kde ten zvuk nebyl žádná sláva
No jo, ale muzu s obyc sluchatky i prijimat hovory a telefonovat? :/

Btw: jeden rychlo dotaz (dalsi :D ): jde nejak ponastavit, aby TaskManager od HTC (co se zobrazuje jen na home vpravo nahore) nemizel pri spustenym programu? Abych se moh prepinat mezi vice spustenymi aplikacemi?

Prip. existuje nejaka obdoba Alt+Tab jako z desktopovejch Windows? Kde se uprostred obrazovky ukazou vsechny spusteny aplikace a ja se na ne muzu tuknutim dostat? Tohle by opravdu hodne bodlo! Zatim jsem odzkousel HandySwitcher, WisBar, pBar atp. ale zadna z tehlech aplikaci nesplnuje presne tohleto. Tohle by bylo genialni!
pajta
nováček
nováček

skupiny

Post by pajta »

zdravím,prosím jak si vytvořím skupiny v kontaktech nebo přejmenuji.díky
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

Ahoj,na to jak udelat skupiny kontaktu jsem neprisel,bude to chtit nejakou treti aplikaci
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

loocas wrote:
rimesev wrote:U sunnysoftu prodávají černou redukci s mikrofonem na 3,5jack k tomu pak jdou připojit jakákoliv sluchátka (já například používám ty ze SE Walkman) . Vyhovuje mi to více než originalní, kde ten zvuk nebyl žádná sláva
No jo, ale muzu s obyc sluchatky i prijimat hovory a telefonovat? :/

Btw: jeden rychlo dotaz (dalsi :D ): jde nejak ponastavit, aby TaskManager od HTC (co se zobrazuje jen na home vpravo nahore) nemizel pri spustenym programu? Abych se moh prepinat mezi vice spustenymi aplikacemi?

Prip. existuje nejaka obdoba Alt+Tab jako z desktopovejch Windows? Kde se uprostred obrazovky ukazou vsechny spusteny aplikace a ja se na ne muzu tuknutim dostat? Tohle by opravdu hodne bodlo! Zatim jsem odzkousel HandySwitcher, WisBar, pBar atp. ale zadna z tehlech aplikaci nesplnuje presne tohleto. Tohle by bylo genialni!
Jasne ze z nich budes moc volat...v tej redukci je mikrofon takze ano...

K tomu prepinani pouzivam SpbPocketPlus4 :wink:
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Peteer wrote:Ahoj,na to jak udelat skupiny kontaktu jsem neprisel,bude to chtit nejakou treti aplikaci
Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, nastavil jsem si na Kaiserovi e-mail na seznamu a nastavil jsem 10 minutovou konrtolu mailů, ale když zařízení přepnu do stand-by režimu tak jsem si všiml že maily nestahuje, začne je stahovat až když zase stisknu power tlačítko, nechápu proč když sms, mms v pohodě chodí. Díky moc za radu a info
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

a cim se pripojujes, wifi/bt anebo mobilem? Pres Edge to funguje bezproblemu (dokonce i MS Push) ale wifi je ve standby vypnuta.
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

Připojuju se pomocít EDGE takže mobilem, mě se prostě telefon nepřipojí, připojí se jen když dám tlačítko power, nedá se kontrola mailů nastavit ještě jinde?Docela mě to štve, protože telefon sám spadne po chvilce do snadtby a pořád ho budit abych zjistil maily je dost blbý
pajta
nováček
nováček

Post by pajta »

Krota wrote:
Peteer wrote:Ahoj,na to jak udelat skupiny kontaktu jsem neprisel,bude to chtit nejakou treti aplikaci
Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.
A jak třeba tu skupinu smazu kdyz ji nechcu
loocas
nováček
nováček

Post by loocas »

MAOrh wrote:Jasne ze z nich budes moc volat...v tej redukci je mikrofon takze ano...
- Oks, diky.
MAOrh wrote:K tomu prepinani pouzivam SpbPocketPlus4 :wink:
- Diky moc za tip! Vypada to velice slusne a jako presne to, co jsem chtel ;)
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

tak to nevim, me to kontroluje i ve standby ... :-(
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

pajta wrote:
Krota wrote: Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.
A jak třeba tu skupinu smazu kdyz ji nechcu
Tak na to jsem taky jeste nekoukal, ted resim jak tem zkupinam priradim vyz tony :)

A taky resim proc se mi vypina prehravani MP3 kdyz se da Stand-by ?
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”