HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Doručenky
Start-zprávy-sms/mms-nabídka-nástroje-možnosti-sms/mms a zatrhnout : vyžádat oznámení o doručení
- ziza
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
nepůjde ale jinak je tady: http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=enrimesev wrote:chci se zeptat, nemohu, na stránkách HTC nlezt registraci, kde bych mohl svého kaisra zaergistrovat kvůli upgrade softu... i když nevím zda to půjde když mám přístroj od vodafonu... :(
čus, tak už mám Kaisera doma, respektive teď v práci, je úžasný a jsem spokojen, akorát mám otázku, je v něm prográmek streamované video, neví někdo z Vás nějaké linky nebo v jakém formátu se zadávají, prohledával jsem forum a našel jsem akorát jeden odkaz ale ten tam nefunguje, je to jiný formát odkazu. Díky moc
-
dragunov87
- přispěvatel

- Zařízení: Asus P525, nokia E71, HTC HD2
No jo, ale muzu s obyc sluchatky i prijimat hovory a telefonovat? :/rimesev wrote:U sunnysoftu prodávají černou redukci s mikrofonem na 3,5jack k tomu pak jdou připojit jakákoliv sluchátka (já například používám ty ze SE Walkman) . Vyhovuje mi to více než originalní, kde ten zvuk nebyl žádná sláva
Btw: jeden rychlo dotaz (dalsi :D ): jde nejak ponastavit, aby TaskManager od HTC (co se zobrazuje jen na home vpravo nahore) nemizel pri spustenym programu? Abych se moh prepinat mezi vice spustenymi aplikacemi?
Prip. existuje nejaka obdoba Alt+Tab jako z desktopovejch Windows? Kde se uprostred obrazovky ukazou vsechny spusteny aplikace a ja se na ne muzu tuknutim dostat? Tohle by opravdu hodne bodlo! Zatim jsem odzkousel HandySwitcher, WisBar, pBar atp. ale zadna z tehlech aplikaci nesplnuje presne tohleto. Tohle by bylo genialni!
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Jasne ze z nich budes moc volat...v tej redukci je mikrofon takze ano...loocas wrote:No jo, ale muzu s obyc sluchatky i prijimat hovory a telefonovat? :/rimesev wrote:U sunnysoftu prodávají černou redukci s mikrofonem na 3,5jack k tomu pak jdou připojit jakákoliv sluchátka (já například používám ty ze SE Walkman) . Vyhovuje mi to více než originalní, kde ten zvuk nebyl žádná sláva
Btw: jeden rychlo dotaz (dalsi :D ): jde nejak ponastavit, aby TaskManager od HTC (co se zobrazuje jen na home vpravo nahore) nemizel pri spustenym programu? Abych se moh prepinat mezi vice spustenymi aplikacemi?
Prip. existuje nejaka obdoba Alt+Tab jako z desktopovejch Windows? Kde se uprostred obrazovky ukazou vsechny spusteny aplikace a ja se na ne muzu tuknutim dostat? Tohle by opravdu hodne bodlo! Zatim jsem odzkousel HandySwitcher, WisBar, pBar atp. ale zadna z tehlech aplikaci nesplnuje presne tohleto. Tohle by bylo genialni!
K tomu prepinani pouzivam SpbPocketPlus4
Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.Peteer wrote:Ahoj,na to jak udelat skupiny kontaktu jsem neprisel,bude to chtit nejakou treti aplikaci
Ahoj, chtěl bych se zeptat, nastavil jsem si na Kaiserovi e-mail na seznamu a nastavil jsem 10 minutovou konrtolu mailů, ale když zařízení přepnu do stand-by režimu tak jsem si všiml že maily nestahuje, začne je stahovat až když zase stisknu power tlačítko, nechápu proč když sms, mms v pohodě chodí. Díky moc za radu a info
A jak třeba tu skupinu smazu kdyz ji nechcuKrota wrote:Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.Peteer wrote:Ahoj,na to jak udelat skupiny kontaktu jsem neprisel,bude to chtit nejakou treti aplikaci
Tak na to jsem taky jeste nekoukal, ted resim jak tem zkupinam priradim vyz tonypajta wrote:A jak třeba tu skupinu smazu kdyz ji nechcuKrota wrote: Tak skupiny si udelas primo c kontaktech, ale musis u kazdeho kontaktu nastavit v jaky je ten dotycnej skupine, jsou tam nejaky prednastaveny jako (pracovni, sezoni ....) a samozrejmne si tam muzes vytvorit svoje vlastni. Jeste se musim kouknout jak dany skupine nastavit treba jine vyzvaneni a treba blokovani hovoru po urcite hodine.
A taky resim proc se mi vypina prehravani MP3 kdyz se da Stand-by ?