Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nerozumím jak to myslíš.
Píchnu telefon - zobrazí se mi náhled obrazovky, ovládání probíhá na telefonu a zobrazuje se na monitoru v reálném čase.
Ale nedokážu ovládat systém myší z PC. Alespoň u mě to nejde.
Píchnu telefon - zobrazí se mi náhled obrazovky, ovládání probíhá na telefonu a zobrazuje se na monitoru v reálném čase.
Ale nedokážu ovládat systém myší z PC. Alespoň u mě to nejde.
ale ja rozumiem, ale ty nie..
OPAKUJEM, JA OVLADAM AJ NA PC A NORMALNE SA MI POHYBUJE OBRAZOVKA AJ V TELEFONE
OPAKUJEM, JA OVLADAM AJ NA PC A NORMALNE SA MI POHYBUJE OBRAZOVKA AJ V TELEFONE
-
GentlemanCZ
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Jinak to nastavení vypínání wifi co na Samsungu je a na Nokiích ne, bude podle mého názoru právě záležitost firmware výrobce. Proto bych předpokládal, že ta možnost na Lumiích zmizela z důvodu nekompatibility Blacka a WP8.1 a věřím, že v odlazeném Cyanu se vrátí zpět.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Tak dobře, asi to funguje, mě osobně ne. Ať klikám jak klikám, aplikace žádné nastavení nemá a v control je pouze jak přehodit orientaci apod. to funguje korektně.
skus reinstal, skusal som i 820 i 920 a idu obe
mozno je problem u 1520.
mozno je problem u 1520.
Když vidím tu aplikaci "project my screen", nebude možné po příchodu WP8.1 konečně vytvořit něco jako je na android AirDroid? Neboli propojit mobil s PC, a abych mohl komunikaci pomocí SMS a další věci realizovat pouze přes PC?
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Mne to funguje, ovladam to cez PC bez problemovmaxxz wrote:Cheetah007: Napiš nám tu ještě milionkrát, že se vracíš na WP8.0, strasně to tu všichni potřebujeme vědět.
K project my screen - funguje to dobře, jen jsem myslel, že to bude možné i na PC ovládat, mě se to nepodařilo a asi to ani jít nemá, ale bylo by to zajímavějšíNa L1520 nás po upgradu na Lumia Cyan ještě čeká Miracast, na což se těším až vyzkouším
Jak je to tedy s tím slovníkem, učí se nová slova automaticky? Jdou přidávat slova? Je to vůbec použitelné? Na WP 8 ho považuji za velké plus a nechci o něj přijít....
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Kontroluje vam systém dostupne aktualizacie? Ja som vypol auto aktualizaciu aby som mal prehlad co sa aktualizuje a odvtedy musim manuálne kontrolovať...
matiqos,
u mna taka rarita, autoaktualizacia funguje iba vtedy ak mam preview for developers
u mna taka rarita, autoaktualizacia funguje iba vtedy ak mam preview for developers
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
tak tu bol pes zakopany ,ja som pustal to radio cez apku music a vobec som nepozeral ze radio je aj v zozname aplikacii-Pavel- wrote:Jasně to bude ono. Malé nedorozumění, díky za vyjasnění.GentlemanCZ wrote:Pokud jde o to rádio. Mám pocit, že se tu řeší dvě různé věci. Rádio v Music aplikaci, které se spouští podržením prstu na písničce u nás nefunguje. To bude zase specifická funkce xbox music pro podporované oblasti, že to začne samo hrát různé písně podobné, nebo od daného interpreta - něco jako naše Youradio. Pokud jde o normální rádio jako FM vysílání, tak na to je samostatná aplikace Rádio FM v seznamu aplikací - z Music aplikace se už běžné rádio spustit nedá.
Stáhl jsem si tapetu, kterou má oficiálně Samsung Galaxy S5 a na dlaždicích to vypadá super!
- Attachments
-
- wp_ss_20140419_0002.png
- (415.51 KiB) Downloaded 621 times
A hlavně, když ta tapeta vyzdvihne vzhled WP. Myslím, že by telefony v prodeji měly mít nějakou tapetu, která lidi k dlaždicím přitáhne.
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Musím sa priznať, že som si celý čas vravel, že taký gýč ako tapetu si pod dlaždice nikdy nedám, skočilo to tak, že mám pod dlaždicami ten obrázok z oceánom a útesmi, motív zmenil na azúrový a je to strašne pekné :D
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Použitelné to je, lépe funguje kontext a slovník se sám učí velmi rychle. Co je ale nedodělané je fakt, že nedoplní diakritiku i když slovo zná, prostě ho nenabídne. A uživatelsky "ručně" zatím slova přidávat nejde.fishx wrote:Jak je to tedy s tím slovníkem, učí se nová slova automaticky? Jdou přidávat slova? Je to vůbec použitelné? Na WP 8 ho považuji za velké plus a nechci o něj přijít....
Jak říkám (typický příklad, napíšu rikam a čekám na opravu, která nedorazí. Musím napsat ř a najednou to jde), něco je lepší - skvělý kontext, něco horší. Ale musím říci, že se slovník učí velmi rychle a nabídky slov jsou mnohem rychlejší. Po pár dnech se slovník velmi zlepšil.
-
GentlemanCZ
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800
Jenže právě ta diakritka mě šíleně štve. Člověk dříve rychle psal, nemusel se soustředit na háčky a čárky a slova se doplňovala a opravovala automaticky sama, nebo si člověk rychle vybíral z nabídky. U sms to vlastně nevadí, ale u mailů, diskusí, atd., mě to prostě šíleně vytáčí a děsně to zdržuje. Čert vem tu novou "šoupací" klávesnici, ta mi nechyběla a ani nebude, ale ať proboha vrátí tu diakritickou logiku z WP8. Tam to fungovalo dokonale a byla to také první klávesnice, kde jsem ten našeptávač nevypínal, protože mi usnadnil a urychlil psaní, ale teď je to opruz a místo toho, aby člověk neřešil a rychle psal, tak aby se furt soustředil na psaní znamének... :[
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Zajimalo by me proc je ten naseptavac o tolik horsi s tim v wp8 to nejde srovnat.
Kdyby to někoho zajímalo, tak od rána, teď po 13 h mam na 720 92% baterky... Neskutečné. Ale vikendovej provoz, ale i tak wp8 by to takhle nedaly. Data zapnutý, 3g, chvilema wifi.. Ale porad jsou přechody atd neplynuly, občas se něco prisekne atd. Batery saver vypnutý.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
To teda cumim ja bych mel tak pod padesat procent, mozna kdybych wifi vypinal a zapnul sporic baterie tak snad.
Jo, je to mozny, ja mel po 9h klidu stale 100%, ale po pouzivani to slo rychle do haje :D.