Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Nerozumím jak to myslíš.

Píchnu telefon - zobrazí se mi náhled obrazovky, ovládání probíhá na telefonu a zobrazuje se na monitoru v reálném čase.

Ale nedokážu ovládat systém myší z PC. Alespoň u mě to nejde.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

ale ja rozumiem, ale ty nie..
OPAKUJEM, JA OVLADAM AJ NA PC A NORMALNE SA MI POHYBUJE OBRAZOVKA AJ V TELEFONE
GentlemanCZ
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800

Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Post by GentlemanCZ »

Jinak to nastavení vypínání wifi co na Samsungu je a na Nokiích ne, bude podle mého názoru právě záležitost firmware výrobce. Proto bych předpokládal, že ta možnost na Lumiích zmizela z důvodu nekompatibility Blacka a WP8.1 a věřím, že v odlazeném Cyanu se vrátí zpět.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Tak dobře, asi to funguje, mě osobně ne. Ať klikám jak klikám, aplikace žádné nastavení nemá a v control je pouze jak přehodit orientaci apod. to funguje korektně.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

skus reinstal, skusal som i 820 i 920 a idu obe
mozno je problem u 1520.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Když vidím tu aplikaci "project my screen", nebude možné po příchodu WP8.1 konečně vytvořit něco jako je na android AirDroid? Neboli propojit mobil s PC, a abych mohl komunikaci pomocí SMS a další věci realizovat pouze přes PC?
l0lz
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Post by l0lz »

maxxz wrote:Cheetah007: Napiš nám tu ještě milionkrát, že se vracíš na WP8.0, strasně to tu všichni potřebujeme vědět.

K project my screen - funguje to dobře, jen jsem myslel, že to bude možné i na PC ovládat, mě se to nepodařilo a asi to ani jít nemá, ale bylo by to zajímavější :-) Na L1520 nás po upgradu na Lumia Cyan ještě čeká Miracast, na což se těším až vyzkouším :-)
Mne to funguje, ovladam to cez PC bez problemov
fishx
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by fishx »

Jak je to tedy s tím slovníkem, učí se nová slova automaticky? Jdou přidávat slova? Je to vůbec použitelné? Na WP 8 ho považuji za velké plus a nechci o něj přijít....
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950

Post by matiqos »

Kontroluje vam systém dostupne aktualizacie? Ja som vypol auto aktualizaciu aby som mal prehlad co sa aktualizuje a odvtedy musim manuálne kontrolovať...
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

matiqos,

u mna taka rarita, autoaktualizacia funguje iba vtedy ak mam preview for developers
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus

Post by ransot »

-Pavel- wrote:
GentlemanCZ wrote:Pokud jde o to rádio. Mám pocit, že se tu řeší dvě různé věci. Rádio v Music aplikaci, které se spouští podržením prstu na písničce u nás nefunguje. To bude zase specifická funkce xbox music pro podporované oblasti, že to začne samo hrát různé písně podobné, nebo od daného interpreta - něco jako naše Youradio. Pokud jde o normální rádio jako FM vysílání, tak na to je samostatná aplikace Rádio FM v seznamu aplikací - z Music aplikace se už běžné rádio spustit nedá.
Jasně to bude ono. Malé nedorozumění, díky za vyjasnění. :)
tak tu bol pes zakopany ,ja som pustal to radio cez apku music a vobec som nepozeral ze radio je aj v zozname aplikacii :roll:
Marty04
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia 8

Post by Marty04 »

Stáhl jsem si tapetu, kterou má oficiálně Samsung Galaxy S5 a na dlaždicích to vypadá super!
Attachments
wp_ss_20140419_0002.png
(415.51 KiB) Downloaded 621 times
Marty04
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia 8

Post by Marty04 »

A hlavně, když ta tapeta vyzdvihne vzhled WP. Myslím, že by telefony v prodeji měly mít nějakou tapetu, která lidi k dlaždicím přitáhne.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL

Post by Zaklinac »

Musím sa priznať, že som si celý čas vravel, že taký gýč ako tapetu si pod dlaždice nikdy nedám, skočilo to tak, že mám pod dlaždicami ten obrázok z oceánom a útesmi, motív zmenil na azúrový a je to strašne pekné :D
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

fishx wrote:Jak je to tedy s tím slovníkem, učí se nová slova automaticky? Jdou přidávat slova? Je to vůbec použitelné? Na WP 8 ho považuji za velké plus a nechci o něj přijít....
Použitelné to je, lépe funguje kontext a slovník se sám učí velmi rychle. Co je ale nedodělané je fakt, že nedoplní diakritiku i když slovo zná, prostě ho nenabídne. A uživatelsky "ručně" zatím slova přidávat nejde.

Jak říkám (typický příklad, napíšu rikam a čekám na opravu, která nedorazí. Musím napsat ř a najednou to jde), něco je lepší - skvělý kontext, něco horší. Ale musím říci, že se slovník učí velmi rychle a nabídky slov jsou mnohem rychlejší. Po pár dnech se slovník velmi zlepšil.
GentlemanCZ
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800

Post by GentlemanCZ »

Jenže právě ta diakritka mě šíleně štve. Člověk dříve rychle psal, nemusel se soustředit na háčky a čárky a slova se doplňovala a opravovala automaticky sama, nebo si člověk rychle vybíral z nabídky. U sms to vlastně nevadí, ale u mailů, diskusí, atd., mě to prostě šíleně vytáčí a děsně to zdržuje. Čert vem tu novou "šoupací" klávesnici, ta mi nechyběla a ani nebude, ale ať proboha vrátí tu diakritickou logiku z WP8. Tam to fungovalo dokonale a byla to také první klávesnice, kde jsem ten našeptávač nevypínal, protože mi usnadnil a urychlil psaní, ale teď je to opruz a místo toho, aby člověk neřešil a rychle psal, tak aby se furt soustředil na psaní znamének... :[
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Zajimalo by me proc je ten naseptavac o tolik horsi s tim v wp8 to nejde srovnat.
koby
nováček
nováček
Zařízení: nokia lumia 720

Post by koby »

Kdyby to někoho zajímalo, tak od rána, teď po 13 h mam na 720 92% baterky... Neskutečné. Ale vikendovej provoz, ale i tak wp8 by to takhle nedaly. Data zapnutý, 3g, chvilema wifi.. Ale porad jsou přechody atd neplynuly, občas se něco prisekne atd. Batery saver vypnutý.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

To teda cumim ja bych mel tak pod padesat procent, mozna kdybych wifi vypinal a zapnul sporic baterie tak snad.
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Jo, je to mozny, ja mel po 9h klidu stale 100%, ale po pouzivani to slo rychle do haje :D.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”